Ιουλία Κουκουβέ : «Mε απειλούσε, κρατούσε ένα μαχαίρι δίπλα στο κρεβάτι. Με αντιμετώπιζε ως πλαστική κούκλα»

Η τράπερ Ιουλία Κουκουβέ μιλάει για την κακοποιητική σχέση που έχει ζήσει «Mε έβαζε να κάνω πράγματα με το ζόρι. Σήκωνε χέρι. Μίλησα στους γονείς μου αλλά δεν βρήκα υποστήριξη» - Ξέσπασε η Έλενα Χριστοπούλου: «Μην γίνεις γονιός, αν δεν μπορείς να στηρίξεις τα παιδιά σου»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Ιουλία Κουκουβέ παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή #PrwinoMas και την Κατερίνα Νινιού. Η νεαρή τράπερ και τραγουδίστρια εξομολογήθηκε την άκρως κακοποιητική σχέση που είχε με πρώην σύντροφό της και το γεγονός ότι δεν βρήκε υποστήριξη από τους γονείς της.

«Με τον πρώην σύντροφό μου ήμασταν τρία χρόνια μαζί αλλά δεν περίμενα πως ένα δακτυλίδι αρραβώνων θα άλλαζε όλη μου τη ζωή. Στην αρχή με απειλούσε, κρατούσε ένα μαχαίρι δίπλα στο κρεβάτι. Έλεγε ότι αν αλλάξει η συμπεριφορά μου απέναντί του θα το χρησιμοποιήσει. Με αντιμετώπιζε ως πλαστική κούκλα και με έβαζε να κάνω πράγματα με το ζόρι. Ήθελε να ικανοποιήσει για τα δικά του θέλω. Σήκωνε χέρι πάνω μου. Κράτησε 4 μήνες. Έσκασε το μέσα μου…» εξομολογήθηκε η Ιουλία Κουκουβέ.

«Μίλησα στους γονείς μου αλλά δεν βρήκα υποστήριξη. Όταν αποφάσισα να φύγω από τη σχέση φοβόμουν πολύ και ακόμη φοβάμαι γιατί δεν μπορώ να εμπιστευτώ κανέναν» τόνισε η καλλιτέχνιδα.

Η Ιουλία Κουκουβέ αποτελεί την πρώτη Ελληνίδα trapper, ενώ το τραγούδι της με τίτλο «Γυναικοκτονία» είχε συγκινήσει τους θαυμαστές της.

Με αφορμή τη συνέντευξη της τράπερ Ιουλίας Κουκουβέ, η οποία συγκλόνισε με όσα είπε για την κακοποιητική της σχέση, η Έλενα Χριστοπούλου

«Μουρλαίνομαι που αυτοί οι άνθρωποι είναι μόνοι τους. Αυτό μπορεί να με κάνει τρελή πραγματικά. Δεν το καταλαβαίνω πώς είναι να κάνεις παιδιά και να τα παρατάς μόνα τους. Από τον 11χρονο στα Πατήσια, στο Ψυχικό, στην κοπέλα… Γιατί κάνουν παιδιά αυτοί οι άνθρωποι αφού δεν μπορούν; Δεν το καταλαβαίνω. Μην γίνεις γονιός, αν δεν μπορείς να στηρίξεις τα παιδιά σου» είπε αρχικά η Έλενα Χριστοπούλου, με τη Φαίη Σκορδά να της λέει να μην γίνεται τόσο σκληρή.

«Είμαι σκληρή, να τα αποτελέσματα… Εγώ μιλάω για το γονιό και το παιδί. Αν κάνεις ένα παιδί, πρέπει να έχεις και όλη την ευθύνη. 100%. Δεν γίνεται να πηγαίνει η κοπέλα και να μην την ακούνε. Πακέτο τα παιδιά στο Instagram, πακέτο τα παιδιά με τα laptops, πακέτο τα παιδιά παντού. Άει παρατήστε με» πρόσθεσε η Έλενα Χριστοπούλου.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»