#MasterChefGR: Ο τοίχος έχει τη δική του... Yστερία! Η μάχη για τα €10.000 silver bonus!

#MasterChefGR: «Λύθηκαν» στα γέλια οι κριτές με τον γλωσσοδέτη του Πάνου Ιωαννίδη - Οι φωνές του Θόδωρα εκνεύρισαν τους πάντες – «Είναι σε περίοδο αναπαραγωγής»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ημέρα Ομαδικής Δοκιμασίας η αποψινή στο MasterChef και οι 11 παίκτες θα διαγωνιστούν στη viral δοκιμασία του Τοίχου. Αυτή τη φορά, όμως, η δοκιμασία έχει διαφορετική σημασία, αφού από αυτή την ομαδική δεν θα προκύψει αποχώρηση αλλά οι φετινοί διεκδικητές του Silver Award των 10.000 ευρώ!

Οι παίκτες χωρίστηκαν σε Μπλε και Κόκκινους, με τον Νίκο να ορίζεται αρχηγός στους πρώτους και ο Γιώργος Πορφύρης στους δεύτερους. Τον Ηλία Κιαζόλι επέλεξε ο Νίκος για υπαρχηγό των Μπλε, ενώ τον Θόδωρα ο Γιώργος Πορφύρης για υπαρχηγό στους Κόκκινους και η δοκιμασία ξεκίνησε.

Την ώρα που οι δύο ομάδες συνέλεγαν τα συστατικά που θα χρειαστούν για τις παρασκευές τους και ξεκίνησαν τις πρώτες διεργασίες, οι τρεις κριτές έκαναν ένα rewind στη δοκιμασία του Τοίχου από τις προηγούμενες σεζόν του MasterChef.

«Είναι αγαπημένη δοκιμασία. Νομίζω ότι απ’ όλες τις χρονιές ο Τοίχος με Τσίκιλη ήταν ο καλύτερος», ανέφερε αρχικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Ήταν ο πρώτος. Με μια πάπια που δεν μπήκε ποτέ στο πιάτο», απάντησε ο Σωτήρης Κοντιζάς, κομπιάζοντας λιγάκι στη λέξη «πάπια». Αυτό έδωσε την αφορμή στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να προκαλέσει τους συναδέλφους του να πουν τον γνωστό γλωσσοδέτη «Μια πάπια μα ποια πάπια».

Ο διάλογος που ακολούθησε ήταν απολαυστικός, με τους τρεις κριτές του MasterChef να ξεσπούν σε γέλια με τις… επιδόσεις τους.

Οι τρεις κριτές του MasterChef αποδεικνύουν για άλλη μια φορά την τρομερή χημεία και το χιούμορ που τους διακρίνει.

Γιώργος Πορφύρης και Νίκος σχημάτισαν την Κόκκινη και τη Μπλε Ομάδα, επιλέγοντας ως υπαρχηγούς τον Θόδωρα και τον Ηλία αντίστοιχα.

Και ενώ η αγαπημένη δοκιμασία βρισκόταν σε εξέλιξη, ο Θόδωρας άρχισε να βγάζει… κραυγές προς την απέναντι ομάδα, προκαλώντας τον εκνευρισμό, τα σχόλια και σε κάποιες περιπτώσεις τα γέλια από τους συμπαίκτες του.

«Είναι περίοδος αναπαραγωγής για τον Θόδωρα. Ψάχνει το άλλο του μισό», σχολίασε χαριτολογώντας ο Γιώργος Πορφύρης, ενώ στο ίδιο ύφος ο Στέφανος είπε: «Νιώθω λες και βλέπω έναν βοσκό να φωνάζει τα πρόβατα».

Η Μαρία Μπέη παρομοίασε τις κραυγές του Θόδωρα με… τυραννόσαυρο, την ώρα που ο Αλέξανδρος και η Μαρία Λαζαρίδου του ζήτησαν να… σκάσει.

«Αυτό είναι το ζητούμενο του τοίχου, να σπάσουμε ο ένας τα νεύρα του άλλου», ανέφερε από την πλευρά του ο Ηλίας Κιαζόλι.

Οι κριτές αποκαλύπτουν και δοκιμάζουν τα πιάτα των δύο ομάδων!

To trailer 62ου επεισοδίου - Παρασκευή 28.4.2023

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»