#SurvivorGR Spoiler: O παίκτης που αποχωρεί (27/04) - Σταυρούλα Vs. Μελίνα: Χαμός για τα μάτια του Βασάλου

#SurvivorGR: Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η αντίδραση στα σχόλια για τη φημολογούμενη σχέση Κωνσταντίνου Βασάλου – Σταυρούλας Χρυσαειδή - Αυτή τη βδομάδα οι 3 ασυλίες γίνονται 2 - Στην τελική ευθεία για τα τεράστια έπαθλα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Με νέο επεισόδιο επιστρέφει το βράδυ της Πέμπτης στους δέκτες μας το Survivor All Star, το οποίο θα είναι γεμάτο εντάσεις και ανατροπές.

Απόψε οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν για το έπαθλο φαγητού, ενώ στο τέλος της βραδιάς ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει ποιος είναι ο παίκτης που αποχωρεί.

Όπως ωστόσο αποκαλύπτει το τρέιλερ, στο επίκεντρο θα βρεθεί ο Κωνσταντίνος Βασάλος, για τα μάτια του οποίου τσακώνονται η Σταυρούλα Χρυσαειδή και η Μελίνα Μεταξά.

Όλα ξεκινούν από την παρατήρηση της Μελίνας για το πώς κοιμούνται Βασάλος και Σταυρούλα.

«Η Μελίνα το έκανε θέμα όλο αυτό; Δηλαδή τι; Της πήρα τον γκόμενο και ζηλεύει;» ακούγεται να λέει η Σταυρούλα.

Στο παιχνίδι μπαίνει και η Εύη Σαλταφερίδου, που λέει με χιούμορ: «Θα κάτσω εγώ ανάμεσα στη Σταυρούλα και τη Μελίνα, να ξενερώσουν και οι δύο».

Νωρίτερα ο Κωνσταντίνος Βασάλος γίνεται έξαλλος με τον Τάκη Καραγκούνια, μετά από νύξη του για την ερωτική ζωή του.

«Να μου πει εσύ αλλάζεις τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα. Που ξέρει ο Τάκης τι κάνω εγώ στην προσωπική μου ζωή;» λέει έξαλλος στην κάμερα ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η αντίδραση στα σχόλια για τη φημολογούμενη σχέση Κωνσταντίνου Βασάλου – Σταυρούλας Χρυσαειδή

Για το Survivor All Star, τις φήμες που αφορούν τόσο στη δική της προσωπική της ζωή αλλά και εκείνη του Κωνσταντίνου Βασάλου αλλά και για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, απάντησε η Ευρυδική Βαλαβάνη μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής #SuperΚατερίνα και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου.

«Δεν το παρακολουθώ τώρα το Survivor All Star. Δε ξέρω αν θα είναι ο Κωνσταντίνος ο νικητής, ο κόσμος θα το κρίνει αυτό αλλά, θα ήθελα να φτάσει μακριά και γιατί όχι να το σηκώσει κιόλας… Έκανα ένα μακρινό ταξίδι στην Αμερική, το συνδύασα με ωραία παρέα, πήγαμε για surf, περάσαμε πολύ όμορφα» ανέφερε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που τη θέλουν σε σχέση με τον Γρηγόρη Μόργκαν αλλά και σε εκείνα που θέλουν τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Σταυρούλα Χρυσαειδή να έχουν έρθει πιο κοντά, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε, «Ο καθένας μπορεί να γράφει ό,τι θέλει. Την αλήθεια μου την ξέρω εγώ και μόνο εγώ.

Εγώ πέρασα πάρα πολύ ωραία. Έκανα ένα ταξίδι στην Αμερική, στη Χαβάη, και γύρισα. Πλέον έχουν σταματήσει να με επηρεάζουν αυτά τα πράγματα. Μη με ρωτάς για τέτοια πράγματα (για τον Κωνσταντίνο και τη Σταυρούλα). Δε μπορώ να απαντάω σε καθετί που λέγεται και γράφεται».

Τέλος, για τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για εγκυμοσύνη, ανέφερε, «Κουράστηκα να με βγάζουν έγκυο. Το θέμα της εγκυμοσύνης είναι πολύ λεπτό, πολύ ευαίσθητο και δε μπορώ να το αγγίζουν».

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Αλλη μια ψηφοφορία αποτελεί παρελθόν για το Survivor All Star και μια ακόμη αποχώρηση δρομολογήθηκε και θα τη δούμε απόψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες,

Σπύρος Μαρτίκας, Γιώργος Κόρομι, Εύη Σαλταφερίδου, Τάκης Καραγκούνιας και Μελίνα Μεταξά τέθηκαν στην κρίση των τηλεθεατών τα ξημερώματα της Πέμπτης και ένας εξ αυτών έχει ήδη πάρει τη δάδα του και παίρνει σιγά σιγά το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα.

Εξ αρχής είχαμε ξεκαθαρίσει πως επρόκειτο για μια ψηφοφορία «φωτιά» με τις πιθανότητες μεταξύ των 5 υποψηφίων να είναι απολύτως μοιρασμένες.

Survivor Spoiler – Αποχώρηση

Ο Κόρομι κατόρθωσε να εξασφαλίσει την παρουσία του στο Survivor All Star και αυτήν την εβδομάδα.

Ο Σπύρος Μαρτίκας παραμένει… αεράτος στο Survivor All Star και αν δεν βρεθεί σε ψηφοφορία με αντιπάλους τα φαβορί, δεν πρόκειται να αποχωρήσει. Κοινώς, έχει να διώξει ακόμα αρκετούς!

Καλά πήγαμε και ως προς τον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος μένει κι… επιμένει να δημιουργεί ζητήματα που προκαλούν τηλεθέαση.

Οπως καταλαβαίνετε, λοιπόν, η αποχώρηση κρίθηκε ανάμεσα στις δύο κοπέλες υποψήφιες και συγκεκριμένα τη Μελίνα Μεταξά και την Εύη Σαλταφερίδου.

Στην επικαιροποιημένη εκτίμησή μας χθες, δίναμε ως έκπληξη την αποχώρηση της Εύης Σαλταφερίδου,

Η Εύη Σαλταφερίδου είναι η παίκτρια που αποχωρεί απόψε από το Survivor All Star.

Αυτή τη βδομάδα οι 3 ασυλίες γίνονται 2 - Στην τελική ευθεία για τα τεράστια έπαθλα

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»
Οι πρώτες φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι από τις «Ικέτιδες» - Η κατάμεστη πρεμιέρα στους Δελφούς
#TemptingFortune: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο πρώτο τρέιλερ του νέου reality
Ο Φάνης Μουρατίδης παρουσιαστής στην επιστροφή του #MoneyDrop στους τηλεοπτικούς μας δέκτες
Η πρώτη ανάρτηση και το δημόσιο «ευχαριστώ» των Maneskin μετά τη μεγάλη συναυλία τους στο ΟΑΚΑ
Νίκος Οικονομόπουλος: «Αν πούμε: Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια, θα μας θεωρήσουν χουντικούς»
#FindMeFalling: O Njoy στην πρώτη κυπριακή ταινία του Netflix!