Olivia Wilde σε Emily Ratajkowski για τα μάτια του Harry Styles: «Μην με πιάνεις στο στόμα σου»

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση ανάμεσα στην πρώην και τη νυν του superstar Harry Styles - Η Olivia Wilde μίλησε για τα συναισθήματά της απέναντι στο μοντέλο Emily Ratajkowski, αφού η τελευταία σχολίασε το δημόσιο φιλί με τον Harry Styles.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σε συνέντευξή της στην ισπανική #Vogue, η Emily Ratajkowski δήλωσε ότι «αισθάνεται άσχημα» για τη Olivia Wilde μετά τις φωτογραφίες και τα βίντεο του φιλιού που έγιναν viral. Ωστόσο, μια πηγή από το περιβάλλον της Olivia Wilde αναφέρει ότι η ηθοποιός είναι «έξαλλη» με τα σχόλια της Emily Ratajkowski και αισθάνεται ότι το μοντέλο την «πρόδωσε» με το να φιλιέται με τον Harry Styles.

Η πηγή συνέχισε λέγοντας ότι η Olivia Wilde θέλει η Emily Ratajkowski να «κρατήσει το όνομά της μακριά από το στόμα της» και να «επανεξετάσει τη ζωή της με τα ραντεβού και τους άνδρες που επιλέγει να βγαίνει μαζί τους». Πρότεινε επίσης ότι το μοντέλο θα πρέπει «να επικεντρωθεί στο να είναι μαμά αντί να βγαίνει με όποιον βλέπει».

1

Η διαμάχη ξεκίνησε όταν η Emily Ratajkowski συνελήφθη από την κάμερα να φιλάει τον τραγουδιστή στην Ιαπωνία, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του από την Olivia Wilde. Οι δύο γυναίκες φέρονται να ήταν φίλες πριν από το περιστατικό, με τη Emily Ratajkowski να κάνει ακόμη παρέα με τη Olivia Wilde στο πάρτι του #VanityFair για τα #Oscar νωρίτερα φέτος.

Ενώ η Emily Ratajkowski αρνήθηκε ότι είχε οποιαδήποτε αντιπαράθεση με τη Olivia Wilde, η πηγή αναφέρει ότι η ηθοποιός πιστεύει ότι το μοντέλο «έσπασε τον κοριτσίστικο κώδικα» με το να φιλιέται με τον Harry Styles, ιδιαίτερα με τόσο δημόσιο τρόπο. Η πηγή πρόσθεσε ότι η Γουάιλντ δεν έχει μιλήσει με το μοντέλο μετά το περιστατικό και αισθάνεται προδομένη από την πρώην φίλη της.

Η Olivia Wilde και ο Harry Styles έβγαιναν μαζί για δύο χρόνια πριν ανακοινώσουν τον χωρισμό τους τον Νοέμβριο του 2021. Η ηθοποιός φέρεται να «προδόθηκε» από τη δημόσια επίδειξη αγάπης της Emily Ratajkowski με τον πρώην φίλο της και λέγεται ότι επικεντρώνεται στην καριέρα της και τα παιδιά της αντί για το δράμα γύρω από το περιστατικό.

Ωστόσο, μια πηγή είχε αποκαλύψει επίσης ότι η Olivia Wilde είναι αποφασισμένη να μην αφήσει αυτή την προδοσία να την καταβάλει και εστιάζει στο να προχωρήσει στη ζωή της.

«Δεν θέλει να παρασυρθεί σε αυτό το χάος και αρνείται να πάει πίσω στη ζωή της», είχε πει άτομο από το περιβάλλον της, και είχε προσθέσει: «Επικεντρώνεται στην καριέρα της και τα παιδιά της και φέρεται να είναι ανοιχτή στο να βγει ξανά ραντεβού, αλλά μόνο αν βρει κάποιον που νιώθει ότι της αξίζει».

Όσο για τις φήμες που την ήθελαν να είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο μίας επανασύνδεσης με τον Τζέισον Σουντέικις, τον πρώην σύζυγο και πατέρα των παιδιών της, η ίδια πηγή είχε τονίσει ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως πιθανότητα να τα ξαναβρούν.

2

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»