Λασκαράκη: Η σχέση της σήμερα με τον Τσιμιτσέλη και το ενδεχόμενο συνεργασίας με την Γερονικολού

Έξαλλη η Καινούργιου με Γιάννη Πουλόπουλο: «Δεν σέβεσαι εμένα τώρα. Κακώς το επανέλαβες στη δική μου εκπομπή»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Βάσω Λασκαράκη μίλησε για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την σχέση που διατηρούν σήμερα, αλλά και το ενδεχόμενο να συνεργαστεί στο μέλλον με την Κατερίνα Γερονικολού.

Με τον πρώην σύζυγο σου, Γιάννη Τσιμιτσέλη κάνετε ούτως ή άλλως πλάνα ζωής καθώς έχετε μια κόρη. Κάνετε και καλλιτεχνικά πλάνα;

Νομίζω πως δεν θα σχεδιάσουμε να παίξουμε μαζί. Αν το φέρει η δουλειά, γιατί έχω μάθει να λέω «ποτέ μη λες ποτέ», ναι, γιατί όχι; Όπως και στο σίριαλ φέτος είχα κλείσει εγώ όταν πρότειναν στον Γιάννη να κάνει συμμετοχή. Αν και ο Γιάννης δεν παίζει στην ιστορία της δικής μου Μαίρης, αλλά σε εκείνη της Νίκης Λάμη, οπότε δεν έχουμε κοινές σκηνές. Δεν είμαστε σε τεράστια αγορά, οπότε προφανώς και γίνονται προτάσεις και στους δύο για ίδιες δουλειές.

Δεδομένου ότι έχετε απομακρυνθεί από την πρώτη περίοδο της έντασης, συναντιέστε πλέον όλοι μαζί με τους συντρόφους σας;

Δεν θα υπεισέλθω σε λεπτομέρειες, αλλά φυσικά θα συναντηθούμε όλοι μαζί. Υπάρχει η κόρη μας, η Εύα και είναι αυτό που λέει και η ταινία «Όλα για την Εύα». Όταν υπάρχουν παιδιά, όλοι πρέπει να συμβιώνουν καλά. Ειδικά όταν βλέπεις πως τα χειρότερα είναι δίπλα μας, το αν θα παίξω με τον Γιάννη ή όχι, ή αν θα φάμε όλοι μαζί, είναι το λιγότερο.

Ναι, αλλά δεν γίνεται να μη ρωτήσω. Να υποθέσω ότι θα έπαιζες μαζί και με την Κατερίνα Γερονικολού, την σύντροφο του Γιάννη Τσιμιτσέλη;

«Όπως σου είπα, η αγορά στην Ελλάδα είναι πολύ μικρή οπότε εν δυνάμει όλοι θα συνεργαστούμε με όλους. Αν είναι μια πολύ καλή δουλειά, εξετάζεις τι έχεις να χάσεις και τι να κερδίσεις.» είπε η Βάσω Γερονικολού!

ΒΑΣΩ ΛΑΣΚΑΡΑΚΗ 2

Τη συνέντευξη που παραχώρησε η Βάσω Λασκαράκη στο ελληνικό περιοδικό #Οk! σχολίασαν σήμερα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Μια ατάκα που ειπώθηκε όμως στον αέρα από τον Γιάννη Πουλόπουλο έκανε έξαλλη την παρουσιάστρια.

«Θέλω να ζητήσω συγνώμη στη Βάσω Λασκαράκη και θα το κάνω καθυστερημένα. Μόλις είχε χωρίσει μου είχε δώσει μια συνέντευξη και την είχαμε προβάλει τότε στους Κου Κου. Τότε είχε ακουστεί μια ατάκα ότι η Βάσω Λασκαράκη είναι « Κεντέρης των σχέσεων». Δεν το είχα πει αλλά η Βάσω στενοχωρήθηκε και θέλω να ζητήσω συγνώμη. Η Μαριλού Ρεπαπή το είχε πει», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Πουλόπουλος με την Κατερίνα Καινούργιου να απαντά με έντονο ύφος:

«Δύο λεπτά Γιάννη μου τώρα. Γιατί να ζητήσεις συγνώμη; Αρχικά δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνεται αυτή η ατάκα στη δικιά μου εκπομπή. Δεν σέβεσαι εμένα τώρα. Θεωρώ ότι είναι προσβλητικό για μια γυναίκα.

Να πας σε μια εκπομπή που είναι 100 χρόνια πριν και το έχει πει κάποιος άλλος σε ένα πάνελ, στη δικιά μου εκπομπή δεν θα άφηνα κανέναν να πει κάτι τέτοιο για μια γυναίκα που είναι κυρία και δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα. Κακώς το επανέλαβες στη δική μου εκπομπή, είναι χειρότερο και σε μια εκπομπή που παρουσιάζω εγώ».

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»