Γιώργος Κιμούλης: Εκδικάζονται αύριο οι αγωγές για τα 1,2 εκατομμύρια που ζητά ως αποζημίωση

Γιώργος Κιμούλης: «Εφτιαξαν ένα σεναριάκι, βρήκαν δουλίτσες και άλλοι έχασαν τις δουλειές τους»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Βασίλης Καπερνάρος, δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, μίλησε στην εκπομπή #SuperΚατερίνα και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη για την υπόθεση του ηθοποιού.

Σύμφωνα με τον ίδιο, αύριο εκδικάζονται οι αγωγές του Γιώργου Κιμούλη κατά της Ζέτας Δούκα, της Δώρας Χρυσικού, του Νίκου Ψαρρά, αλλά και του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, στις οποίες ο ηθοποιός αξιώνει αποζημίωση ύψους 1,2 εκατομμυρίων ευρώ για ηθική βλάβη.

Ειδικότερα, ο Βασίλης Καπερνάρος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μετά από όλο αυτό της χρονικής διάρκειας και τις επιπτώσεις που έχουν όλα αυτά τα θέματα, που ήταν πάρα πολύ στεναχωρημένος, τώρα ο Γιώργος Κιμούλης αισθάνεται τρόπον τινά δικαιωμένος όσον αφορά την αποδοχή από τον κόσμο. Αυτό αποδεικνύεται με τα γεμάτα θέατρα όπου παίζει».

«Το ποσό που ζητά είναι ένα ποσό προσήκον στην προσωπικότητά του. Μετά τις επιπτώσεις για τις οποίες ήταν στενοχωρημένος τώρα αισθάνεται δικαιωμένος όσον αφορά την αποδοχή του κόσμου και αποδεικνύεται από τα γεμάτα θέατρα που παίζει. Πλέον έχει ταξινομηθεί στη συνείδηση του κόσμου ότι ο Γιώργος Κιμούλης αδίκως, κατάφορα αδίκως, έτυχε αυτής της συμπεριφοράς από κάποιους. Ασφαλώς και θα μπορέσει να δουλέψει ξανά στην ΕΡΤ και να παίξει ξανά στην Επίδαυρο όπως και μπορούσε. Αν και στην Ελλάδα είμαστε και καμιά φορά, ξέρετε, σηκώνονται οι ντομάτες και χτυπάνε τον μανάβη».

«Υπήρξε μια ομάδα που έφτιαξε ένα σεναριάκι, μια μικρού μήκους ταινία και επιτέλεσε το νόημα που έχει η λέξη αριβισμός. Καιροσκοπισμός, τυχοδιωκτισμός και κυρίως αριβισμός. Αριβίστας είναι ο άνθρωπος εκείνος ο οποίος, χωρίς να έχει ηθικούς ενδοιασμούς, θέλει να ανέλθει κοινωνικά και επαγγελματικά με κάθε τρόπο. Έτσι εκείνοι βρήκαν δουλίτσες και κάποιοι άλλοι έχασαν τις δουλειές τους» πρόσθεσε, επίσης, ο Βασιλης Καπερνάρος στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του Alpha.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»