Περικλής Κονδυλάτος: «Ο Στέλιος Κουδουνάρης με πήρε τηλέφωνο και απολογήθηκε, είναι προς τιμήν του»

Οι αποκαλύψεις για τη σχέση της Ραμόνας Βλαντή με την Ειρήνη Καζάκη προκάλεσαν χαμό στο πλατό του #MyStyleRocksGR - Μετά την αποχώρηση της Βασιλικής Λιγνού για προσωπικούς λόγους, δύο νέες παίκτριες, η Χαρά Βογδοπούλου και η Ίριδα Παπουτσή απο το #GNTMgr εισέβαλλαν

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Περικλής Κονδυλάτος ήταν καλεσμένος της εκπομπής #MEGAΚαλημέρα.

Ο Περικλής Κονδυλάτος μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη και την παρέα της για την κόντρα του με τον Στέλιο Κουδουνάρη και όσα έγιναν στο #MyStyleRocksGR για το κόσμημα του.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης και ο Δημήτρης Σκουλός σχολίασαν αρνητικά κόσμημα που σχεδίασε ο Περικλής Κονδυλάτος, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδρασή του.

«Είναι μία άβολη κατάσταση για όλους μας, καθώς γνωριζόμαστε όλοι. Εμείς, με τον Βασίλη Ζούλια, είδαμε ένα κόσμημά που έχουμε κάνει για μία επίδειξη με τον Βασίλη Ζούλια, σε ένα τηλεοπτικό σόου. Δεν είχαμε δώσει την συγκατάθεσή μας, γιατί η υποτίθεται η κοπέλα που φροντίζει και βοηθάει την Εμιλία, το είχε πάρει για τον εαυτό της, όχι για το #MyStyleRocksGR.

Και συμπλήρωσε: «Δεν θα έδινα το κόσμημα στο συγκεκριμένο κορίτσι, χωρίς να έχω κάτι μαζί του, όμως, δεν λέω κάτι κακό. Δεν είναι στην αισθητική μου. Από την αρχή με ενόχλησε που δεν ήξερα ότι θα βρίσκεται εκεί πέρα. Δεύτερον ότι θα το φορούσε το συγκεκριμένο άτομο και τρίτον ότι έγινε μία κριτική, να πω ότι ο Στέλιος Κουδουνάρης με έχει πάρει τηλέφωνο προς τιμή του, απολογήθηκε».

Στην συνέχεια ο Περικλής Κονδυλάτος ανέφερε ότι πολλοί συνάδελφοί του επικοινώνησαν μαζί του μετά την προβολή του επεισοδίου και του είπαν ότι τους φάνηκε ως μία έντονη σκηνή και του είπαν ότι φαινόταν ότι είναι ένα κόσμημα που φέρει την υπογραφή του Περικλή Κονδυλάτου.

Μετά την αποχώρηση της Βασιλικής Λιγνού για προσωπικούς λόγους, δύο νέες παίκτριες, η Χαρά Βογδοπούλου και η Ίριδα Παπουτσή κάνουν την είσοδό τους στο #MyStyleRocksGR. Πόσο αλλάζουν οι ισορροπίες ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες;

Στο προσκήνιο επανέρχεται το θέμα της βαθμολογίας που βασίζεται στις προσωπικές σχέσεις και ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης ζητούν από τα κορίτσια αντικειμενικότητα στην κρίση τους.

Μια διαγωνιζόμενη ετοιμάζεται για την ορκωμοσία της ως νέα βουλευτής ενώ τα μουσικά βραβεία επανέρχονται ως concept από μια fashionista που χθες δεν εμφανίστηκε γιατί… ήταν κλειδωμένη σε μια ντουλάπα!

Η Ίριδα Παπουτσή το απόγευμα της Τρίτης (25/4/23) έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο πλατό του #MyStyleRocksGR έτοιμη για τη συμμετοχή της στην εκπομπή μόδας.

«Είμαι αρκετά ανταγωνιστική αλλά ο ανταγωνισμός μου δεν είναι εις βάρος των συμπαικτριών μου, έχει να κάνει μόνο με τον εαυτό μου. Οι συμπαίκτριές μού έχουν κινήσει το ενδιαφέρον, όσο τις έχω παρακολουθήσει στην τηλεόραση», ανέφερε κατά την εισαγωγή της στο #MyStyleRocksGR η Ίριδα Παπουτσή.

Έχει αδυναμία στον Στέλιο Κουδουνάρη, γνωρίζει τον Δημήτρη Σκουλό από προηγούμενη συμμετοχή της σε τηλεοπτικό διαγωνισμό και ανυπομονεί να γνωρίσει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου που της βγάζει κάτι πολύ θετικό και πολύ όμορφο!

Η Κατερίνα Καραβάτου υποδέχτηκε τη διαγωνιζόμενη του #MyStyleRocksGR κάνοντας αναφορά στη γνωριμία τους και στην περίοδο που είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή της στο Star.

H Ίριδα Παπουτσή συμμετείχε στο #GNTMgr 3 όπου και είχε εντυπωσιάσει τους κριτές από την πρώτη της audition για το ριάλιτι μοντέλων.

Οι αποκαλύψεις για τη σχέση της Ραμόνας Βλαντή με την Ειρήνη Καζάκη προκάλεσαν χαμό στο πλατό του #MyStyleRocksGR.

Με ένα total black outfit παρουσιάστηκε σήμερα στο πλατό του #MyStyleRocksGR η Ειρήνη Καζάκη και περπάτησε στην πασαρέλα του ριάλιτι μόδας γεμάτη αυτοπεποίθηση.

Οι συμπαίκτριές της όμως της έκοψαν τη φόρα για τη συγκεκριμένη ενδυματολογική επιλογή. Η Όλγα και η Νικόλ σχολίασαν τις επιλογές της και αναγνώρισαν τη Ραμόνα Βλαντή.

Όλες οι κοπέλες, αλλά και οι κριτές του #MyStyleRocksGR έχουν παρατηρήσει τη μεγάλη αλλαγή στα σύνολα που φορά το τελευταίο διάστημα η Ειρήνη Καζάκη, πάντα σε σχέση με όσα φορούσε όταν έκανε την είσοδό της στο σόου.

Η Όλγα της είπε ευθέως πως είναι φανερό πως δέχεται βοήθεια από την πρώην παίκτρια και νικήτρια του πρώτου κύκλου του #MyStyleRocksGR. Ενώ η Νικόλ Δεσποτοπούλου της είπε πως δεν μπορεί να διανοηθεί πως η Ραμόνα Βλαντή της δάνεισε μπότες αξίας 2.000 ευρώ για να τις φορέσει στο πλατό, έτσι επειδή απλά τη γνωρίζει.

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»