Τα καταστήματα Living γίνονται pet-friendly και σας προσκαλούν να ανακαλύψετε την συλλογή επίπλων τους παρέα με τα αγαπημένα σας κατοικίδια!

Τα καταστήματα Living γίνονται pet-friendly και σας καλωσορίζουν πλέον μαζί με τους τετράποδους φίλους σας στα showrooms τους σε Λευκωσία και Λεμεσό.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Αυτή η κοινή πρακτική στις περισσότερες χώρες του εξωτερικού έρχεται τώρα και στην Κύπρο από την Ergo Home Group, με την ελπίδα ότι θα εξαπλωθεί σε όλο και περισσότερες επιχειρήσεις του νησιού.

Για πολλούς τα κατοικίδια είναι ένα τεράστιο μέρος της ζωής τους, για άλλους η πιο χαρούμενη νότα στην καθημερινότητά τους, ενώ για άλλους είναι μέλος της οικογένειάς τους, η καλύτερη συντροφιά ή και ο πιο έμπιστος συγκάτοικος!

Το Living, με την πρωτοβουλία Living Together, και θέλοντας να ενισχύσει την ήδη όμορφη εμπειρία της δημιουργίας ενός χώρου, καλεί πλέον κάθε μέλος της οικογένειάς σας να λάβει μέρος στην επιλογή επίπλων και διακόσμησης του σπιτιού σας, συμπεριλαμβανομένων και των κατοικίδιων σας!

Με στόχο το εγχείρημα αυτό να εφαρμοστεί σε όλα τα brands της Ergo Home Group στον επόμενο χρόνο, από τον Απρίλιο του 2023, το Living σας προσκαλεί να επισκεφθείτε τα καταστήματά του για να ανακαλύψετε την μεγάλη συλλογή επίπλων, design items και home accessories, να εμπνευστείτε από τις προτάσεις τους, να δημιουργήσετε ή να ανανεώσετε τον ιδανικό σας χώρο, και όλα αυτά παρέα με το κατοικίδιό σας!

Το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους τετράποδους φίλους σας προσφέροντάς τους νερό, treats και χάδια. Με το σύνθημα #livingtogether, το Living σας καλεί να φτιάξετε το σπίτι των ονείρων σας μαζί με αυτούς που το μοιράζεστε!

4 3 5 2 1 6
4 3 5 2 1 6

Δειτε Επισης

Νέο Deli μενού στα Caffè Nero!
Η Toyota Κύπρου στον παγκόσμιο διαγωνισμό ζωγραφικής «Toyota Dream Car» 2024
Ο Όμιλος ΠΑΠΑΠΕΛΛΗΝΑΣ αναδεικνύει τη δύναμη του "Μαζί"
Οι Φούρνοι ΖΟΡΠΑΣ στηρίζουν την Europa Donna Κύπρου με το «Μπισκότο Φροντίδας»
Dionysus Mansion: Το εστιατόριο που θέλεις να επιστρέφεις ξανά
Η Λευκωσία υποδέχεται την All About Gourmets!
Η Boutique Patisserie επέστρεψε ανανεωμένη!
ΖΥΜΑΡΙΚΑ Di Martino: Κάθε μέρα γινόμαστε και μεγαλύτερη οικογένεια!
Το JBL Snow Party επιστρέφει για το 2024 με τους εκρηκτικούς Martin Garrix και Tigerlily στην σκηνή!
Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Καρκίνου