Ξεσπά η Κατερίνα Ζαρίφη: «Έλεγαν έλα τώρα δεν μπορείς να γουστάρεις τη χοντρή. Απαγορεύεται»

Η Κατερίνα Ζαρίφη μιλά για την προσωπική της ζωή και τη γνωριμία της με τον νέο της σύντροφο - «Ο νέος μου σύντροφος είναι φίλος με τον πρώην μου, εγώ αυτά δεν τα μπορώ»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Καλεσμένη στο #The2NightShow βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας η Κατερίνα Ζαρίφη. Η υπερταλαντούχα ραδιοφωνική παραγωγός, παρουσιάστρια και ηθοποιός μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον νέο της σύντροφο, τον Πάνο, αποκαλύπτοντας πως διατηρεί τις καλύτερες φιλικές σχέσεις με την πρώην σχέση της, τον Γιάννη.

«Είναι σεφ ανοιχτής φωτιάς, από αυτούς τους ανθρώπους που πηγαίνουν στην ύπαιθρο με τον παραδοσιακό τρόπο, με μασίνα, κάνουν αντικριστά, καπνιστά, έχουν καπνιστήρια, αποστακτήρια. Δεν μας έχουν φωτογραφήσει μαζί αλλά δεν θα με πείραζε, εφόσον είναι μία επίσημη και καλά δομημένη σχέση», δηλώνει η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Δεν θα μου άρεσε, εάν ήμουν στην παραλία. Μη με βγάζεις με το μπανιερό. Αν ήθελα, θα πήγαινα στο Playboy», τονίζει αμέσως μετά με χιούμορ.

«Ο Πάνος είναι φίλος με τον πρώην μου, τον Γιάννη. Γνωριστήκαμε με τον Πάνο στα Γιάννενα, που ανέβηκα να παρουσιάσω το TedX. Ο Πάνος μένει εκεί. Ήταν κι αυτός ομιλητής και πολύ φυσιολογικά βρεθήκαμε να είμαστε μαζί. Είμαι μία γυναίκα που αγαπά αυτές τις σχέσεις, θέλω και τον χώρο μου και την παρέα μου. Είναι κουλ, ωραία», περιγράφει η Κατερίνα Ζαρίφη, ενώ δεν θα απέκλειε το ενδεχόμενο να μετακομίσει μόνιμα στην επαρχία.

«Το να είσαι καλά στην προσωπική σου ζωή έχει ένα κουλάρισμα. Έχεις έναν άνθρωπο, αυτό είναι το σημαντικό μεγαλώνοντας. Εγώ αυτές τις επιφάσεις, με τις πλασματικές εντάσεις για να δείχνουμε ότι ζούμε τον έρωτα στο ημερολόγιο δεν τις μπορώ», ανέφερε κλείνοντας το θέμα η Κατερίνα Ζαρίφη.

Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε για την τηλεόραση, την εμπειρία της από τις #Roomies αλλά και το concept που θα την έκανε να πει ξανά το «ναι» στην παρουσίαση.

«Μου λείπει τρελά η τηλεόραση αλλά το κομμάτι στο στήσιμο, το δημιουργικό κομμάτι. Τη λατρεύω τη δουλειά στο κοντρόλ. Έχω κάνει ακουστικό και είναι από τις τοπ δύσκολες δουλειές», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να υπηρετήσω την τηλεόραση με τα σημερινά δεδομένα. Αυτή την αυτοαναφορικότητα, το να μπω στη διαδικασία να απαντήσω», παραδέχεται στη συνέχεια.

Τι θυμάται από την τελευταία της εκπομπή στην τηλεόραση;

«Η τελευταία εκπομπή που έκανα ήταν οι Roomies με Μαρία (Σολωμού) και Ντορέτα (Παπαδημητρίου). Θεωρώ ότι έπρεπε να μείνει λίγο παραπάνω, όμως καταλαβαίνω ότι ήμασταν σε φάση Corona. Καταλαβαίνω επίσης και την ταχύτητα που θέλει η επιτυχία στην τηλεόραση», δηλώνει η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Είναι έτσι το σύστημα. Όλοι μου έλεγαν: γιατί δεν δίνουν λίγο παραπάνω χρόνο; Τους έλεγα: παιδιά, εδώ δυστυχώς τα πράγματα είναι «πονάει χέρι, κόβει χέρι». Η τηλεόραση θέλει ταχύτητα. Δεν ξέρω αν ήταν και καλή προσπάθεια. Εμάς πάντως μας άρεσε και πέρασα πολύ καλά», καταλήγει η παρουσιάστρια.

«Θα ‘θελα να κάνω μία σατιρική εκπομπή. Τον χειμώνα κάτι θα γίνει και με σειρά απ’ όσο ξέρω… και είμαι ανοιχτή σε προτάσεις», ανέφερε κλείνοντας η Κατερίνα Ζαρίφη.

Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε και στο podcast της Γιώτας Μπαντέ στο #Pride και ξέσπασε σχετικά με τα στερεότυπα που υπάρχουν ακόμη για τα άτομα με παραπανίσια κιλά.

«Όταν μου λένε χάσει κιλά για την υγεία σου, μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Έχεις δει τις εξετάσεις αίματος μου; Έχεις δει τις δικές σου και θεωρείς ότι εσύ είσαι πιο υγιής από μένα επειδή είσαι πιο αδύνατος; Συμφωνώ όταν η παχυσαρκία είναι άρρωστη και δεν μπορεί ένας άνθρωπος να κινηθεί. Εγώ έχω χάσει κάποια κιλά, το οποίο έγινε τυχαία. Δεν τα έχασα ούτε για γκόμενο, ούτε για τη δουλειά, ούτε για τίποτα» ξέσπασε η παρουσιάστρια.

«Είχαμε τα media τα οποία ποινικοποιούσαν το γούστο. Έλεγαν έλα τώρα δεν μπορείς να γουστάρεις τη χοντρή. Απαγορεύεται» συμπλήρωσε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»