Η «βασίλισσα των καμπυλών» Ashley Graham, ανακηρύχθηκε «η πιο σέξι γυναίκα του κόσμου»

Το περιοδικό #Maxim αποφάσισε πως το plus size super model είναι πιο σέξι από τις Margot Robbie, η Cara Delevigne και η Meet Ana de Armas

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Ashley Graham, το 35χρονο μοντέλο και μητέρα τριών παιδιών, ανακηρύχθηκε «η πιο σέξι γυναίκα του κόσμου» από το περιοδικό #Maxim. Το plus size super model κοσμεί το εξώφυλλο του τεύχους #Hot100 του περιοδικού.

Φορώντας αποκαλυπτικά εσώρουχα και μια ρόμπα με φτερά, άφησε πίσω της μεγάλα ονόματα όπως η Margot Robbie, η Cara Delevigne και η Meet Ana de Armas

1

Για φέτος, η Ashley Graham κατάφερε να επικρατήσει των υπολοίπων και να γίνει η «βασίλισσα των καμπυλών» από το περιοδικό, το οποίο την επαίνεσε επειδή είναι υπέρμαχος του body positivity, δηλαδή του κινήματος υπέρ της αποδοχής της διαφορετικότητας του σωματότυπου.
Στις φωτογραφίες του «θριάμβου» του, το διάσημο μοντέλο με τις καμπύλες, ποζάρει με εσώρουχα και κυρίως σουτιέν, αλλά και αποκαλυπτικές πόζες.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για το σώμα της που αλλάζει και τη σημασία του «να αγκαλιάζεις διαφορετικά σχήματα και μεγέθη σώματος». Μίλησε με ειλικρίνεια για τις ραγάδες και το χαλαρό δέρμα της στο Instagram αφού καλωσόρισε δίδυμα με τον σύζυγό της, Justin Ervin, τον Ιανουάριο του 2022. Η Ashley Graham μοιράστηκε ακόμη, ότι για εκείνη το σώμα της είναι ακριβώς όπως και όλων των άλλων. «Πάντα αλλάζει και πάντα εξελίσσεται».

Το τελευταίο εξώφυλλο της Ashley Graham στο #Maxim σηματοδοτεί κομβική στιγμή στην καριέρα της. «Την πρώτη φορά που βρέθηκα στο εξώφυλλο του #Maxim δεν είχα τρία παιδιά και αυτή τη φορά έχω τρία μικρά μωρά» δήλωσε και τόνισε: «Σε κάνει να θυμάσαι ότι το "καυτό" υπάρχει σε τόσα πολλά σενάρια και ότι υπάρχει σε όλα τα σχήματα και τα μεγέθη».

Ashley-Graham-Justin-Ervin-PDA-Pictures ashley-graham-justin-ervin-3-045f779a831240eca4e751a0e02a02ed PhotobyGreggDeGuireFilmMagic-161704793e9942cea4e0d7a2fda34a6d shutterstock_editorial_8633264h Ashley-Graham-Justin-Ervin-PDA-Pictures (1) Ashley-Graham-Justin-Ervin-PDA-Pictures (3) Ashley-Graham-Justin-Ervin-PDA-Pictures (2)
Ashley-Graham-Justin-Ervin-PDA-Pictures ashley-graham-justin-ervin-3-045f779a831240eca4e751a0e02a02ed PhotobyGreggDeGuireFilmMagic-161704793e9942cea4e0d7a2fda34a6d shutterstock_editorial_8633264h Ashley-Graham-Justin-Ervin-PDA-Pictures (1) Ashley-Graham-Justin-Ervin-PDA-Pictures (3) Ashley-Graham-Justin-Ervin-PDA-Pictures (2)

Η Ashley Graham διαθέτει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς Instagram παγκοσμίως στον χώρο του pluz size modeling, μετρώντας 20 εκατομμύρια ακολούθους στο προφίλ της.

Δειτε Επισης

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»
Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν αναγνωρίζω τίποτα στην καταγγελία εις βάρος μου. Δεν πιστεύω ότι θα καταδικαστώ»
Η Αλέξια, έψαλλε τον Εθνικό Ύμνο στην Νέα Υόρκη: «Είμαι βαθειά συγκινημένη που είχα αυτή την τιμή»
Το ευχαριστώ της Μαρίνας Ψάλτη στην κηδεία του συζύγου της, Γιάννη Φέρτη
Η αποκάλυψη του Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Έπαθα έγκαυμα στα γεννητικά όργανα, υπέφερα!»