Κωνσταντίνος Ρήγος για Παντελή Παντελίδη: «Το βράδυ ήμασταν μαζί..., ήταν σοκαριστικό»

Κωνσταντίνος Ρήγος για Παντελή Παντελίδη: «Δεν ήμασταν ακριβώς φίλοι... Είχαμε φοβερή χημεία και λειτουργούσαμε πολύ δημιουργικά μαζί»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Διευθυντής Μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, σκηνοθέτης και εικαστικός Κωνσταντίνος Ρήγος έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχε με τον Παντελή Παντελίδη.

Ο δημοφιλής σκηνοθέτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή #PrwianSeEidon κι αρχικά, μίλησε για τη γνωριμία τους και την ημέρα πριν τον θάνατό του.

«Δούλεψα και με τον Παντελίδη κι ήταν πολύ ωραία. Ήταν ένας άνθρωπος ιδιοφυής σε αυτό που έκανε και φαίνεται και τώρα που τα τραγούδια του περνούν ακόμα στο κοινό. Είχε έναν δικό του τρόπο σκέψης και πολύ χιούμορ. Από την πρώτη μέχρι την τελευταία φορά, ήμασταν μαζί», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως εξηγεί παρακάτω, ακόμα και το προηγούμενο βράδυ πριν τον θάνατό του, οι δύο άνδρες ήταν μαζί. «Το προηγούμενο βράδυ ήμασταν μαζί και δουλεύαμε. Ήταν και παραμένει σοκαριστικό. Ό,τι έκανε, το έχουμε κάνει μαζί, από τα βιντεοκλίπ του μέχρι τις εμφανίσεις του όλες. Έχουμε κάνει και διακοπές μαζί», περιγράφει.

Τέλος, ανέφερε πως ενώ δεν ήταν ακριβώς φίλοι, είχαν φοβερή χημεία και λειτουργούσαν πολύ δημιουργικά μαζί.

«Δεν ήμασταν ακριβώς φίλοι. Με κάποιους ανθρώπους δεν λες ότι είσαι φίλος ή δεν είσαι φίλος, απλώς καταλαβαίνουν πώς λειτουργείς. Αυτό αυτομάτως, λέγεται φιλία, αλλά στην πραγματικότητα, είχαμε φοβερή λειτουργικότητα. Είχε πολύ χιούμορ κι αυτό το πράγμα λειτουργούσε δημιουργικά κι ήξερε τι ήθελε, του άρεσε αυτό που έκανε», καταλήγει.

O Κωνσταντίνος Ρήγος λίγο πριν αναχωρήσει για Λίβερπουλ για τον διαγωνισμό της #Eurovision αποκάλυψε το γούρι του για τον μουσικό διαγωνισμό.

Ο γνωστός χορογράφος υπογράφει σκηνοθετικά την εμφάνιση του Victor Vernicos και όπως αποκάλυψε στην εκπομπή οι δυο τους έχουν ένα κοινό γούρι για τη μεγάλη βραδιά.

Ο Κωνσταντίνος Ρήγος έδειξε ένα σκουλαρίκι φτερό που φοράει και αποκάλυψε: «Την πρώτη μέρα που βρεθήκαμε φορούσα αυτό το φτερό που το είχα βάλει τυχαία εκείνη τη μέρα. Εκείνος φοράει επίσης ένα φτερό κρεμασμένο που είναι γούρι του. Είπαμε ότι θα το κρατήσουμε μέχρι τέλους. Ήθελα να το βγάλω κάποια στιγμή.

Πιστεύω στα γούρια. Πιστεύω γενικά στην ενέργεια. Και στην καλή και στην κακή. Είμαι δεκτικός. Ίσως γι’αυτό τον λόγο αντιλαμβάνομαι τόσο πολύ τα πράγματα γύρω μου. Το βασικό χαρακτηριστικό μου είναι ότι ακούω τους ανθρώπους».

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»