#MasterChefGR: O νικητής του Τεστ Δημιουργικότητας, oι χειρότερες προσπάθειες & οι υποψήφιοι αποχώρησης

#MasterChefGR: «Το πιάτο της ήταν σαν να πήρες μία κουρ…δα και να την έκλεισες σε δύο μπισκότα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Πωλίνα Βετσίνοβα αποχαιρέτησε οριστικά την κουζίνα του #MasterChefGR την προηγούμενη εβδομάδα και έτσι 12 πλέον επίλεκτοι μάγειρες συνεχίζουν να διεκδικούν τον τίτλο, το τρόπαιο και το έπαθλο των 50.000ευρώ!

Το συγκινητικό γράμμα που άφησε η Πωλίνα στους συμπαίκτες της!

Αυτή τη φορά, ένα ιδιαίτερο Test Δημιουργικότητας περιμένει τους διαγωνιζόμενους, αφού καλούνται να ανακαλύψουν μαγειρικά την Ελλάδα.

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, έχουν ετοιμάσει ένα γαστρονομικό ταξίδι στις 13 περιφέρειες της χώρας με χαρακτηριστικές πρώτες ύλες, που αναδεικνύουν την ελληνική κουζίνα σε όλο τον κόσμο.

Ο Στέφανος Χίλας, ως αρχηγός της νικήτριας ομάδας, έχει στη διάθεσή του τα πλεονεκτήματα αυτής της δοκιμασίας. Πόσο στρατηγικές θα είναι αυτή τη φορά οι επιλογές του;

Αυτή είναι η στιγμή για τους επίδοξους MasterChefs να αποκαλύψουν τους κρυμμένους μαγειρικούς τους άσους, να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη και να ετοιμάσουν ένα δημιουργικό πιάτο ικανό να τους κρατήσει ασφαλείς στο διαγωνισμό αλλά και να τους δώσει την πολύτιμη νίκη σε αυτή τη δοκιμασία.

Το αιχμηρό σχόλιο που έκανε ο Άγγελος για το πιάτο που παρουσίασε στους κριτές η Μαρία Λαζαρίδου.

Ιδιαίτερα καυστικός ήταν στον σχολιασμό του ο Άγγελος Τσιγκάκος, όταν ρωτήθηκε για το πιάτο που παρουσίασε στους κριτές η Μαρία Λαζαρίδου κατά την αποψινή δοκιμασία του MasterChef.

«Εμένα μου άρεσε όταν η Λαζαρίδου πέρασε από τον δικό μου πάγκο. Εγώ δεν κάνω γενικά βόλτες, δεν είμαι περίεργος άνθρωπος. Περνάει η Λαζαρίδου και κοιτάει με μία περιφρόνηση το πιάτο μου. Καταλαβαίνω ότι είναι και το πιο όμορφο πιάτο, το ξέρω και μόνος μου», ξεκίνησε να περιγράφει ο Άγγελος Τσιγκάκος.

«Το να περνάς με περιφρόνηση και να ‘χεις βάλει τώρα μια κουρ…δα τώρα στο πιάτο με δυο μπισκότα… έτσι φαινόταν τουλάχιστον. Σαν να παίρνεις τα μπισκότα, να κλείνεις την κουρ…δα και να το τρως. Καλή σας όρεξη», συνεχίζει ο παίκτης του MasterChef.

«Τώρα κι εγώ γίνομαι κακός, γιατί δε μπορώ να βλέπω αυτή την περιφρόνηση. Δεν ξέρεις, δεν το ‘χεις φάει. Εμένα τουλάχιστον δεν μου είπαν (οι κριτές): no, no, αυτό δεν τρώγεται», κατέληξε στην τοποθέτησή του για τη Μαρία Λαζαρίδου ο Άγγελος Τσιγάκος.

Νωρίτερα, τόσο ο Σωτήρης Κοντιζάς όσο και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν έμειναν καθόλου ενθουσιασμένοι από το πιάτο που παρουσίασε στη δοκιμασία του MasterChef η Μαρία Λαζαρίδου.

«Δύσκολο. Έχεις κάνει πιο όμορφα πιάτα. Ένιωσα ότι δοκίμασα ένα πιάτο με πολύ περισσότερους περιορισμούς. Είναι πολύ δύσκολο. Μα το δοκίμασες;», παρατήρησε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Αυτός είναι ο νικητής του Τεστ Δημιουργικότητας!

Οι χειρότερες προσπάθειες και οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Τrailer 60ου επεισοδίου - Τρίτη 25.4.2023

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»