#SurvivorGR: Αυτοί κερδίζουν την 1η ασυλία (24/04) και τη 2η ασυλία (25/04)

#SurvivorGR: Ο πρώτος καβγάς μετά την ένωση – «Χείμαρρος» ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης: «Δεν σέβονται τίποτα «τα καλά παιδιά» - Ελευθερία Ελευθερίου: «Δεν θα ακυρώσω τον Μάριο για ένα λάθος του»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης αποχώρησε από το Survivor All Star και ήδη βρίσκεται στην Ελλάδα και έκανε την πρώτη του ανάρτηση η οποία ήταν αιχμηρή.

Ο πρώην παίκτης του survivor τόνισε ότι οι συμπαίκτες του δεν σέβονται τίποτα.

Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης τόνισε: «Καταρχάς θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο που με στήριξε και που μου έδειξε την αγάπη του. Είμαι πάρα πολύ ανακουφισμένος που αποχώρησα και ήσυχος σας ευχαριστώ πολύ και πάλι για τις όμορφες ευχές σας.

Στη συνέχεια να ευχαριστήσω την παραγωγή για την ευκαιρία που μου έδωσε να ξανασυμμετάσχω στο παιχνίδι και να της πω ένα μεγάλο μπράβο για την υπομονή της και την αντοχή της με αυτούς τους παίκτες που υπάρχουν εκεί μέσα, που δεν σέβονται και δεν εκτιμάνε τίποτα “τα καλά παιδιά”. Ήρθε η ώρα να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα και να τα μάθει ο κόσμος»!

339926802_226965649939839_4881447367548986636_n

Άραγε σε ποιους αναφέρεται;

«Το φετινό Survivor είναι ανθρωποφαγικό. Γίνονται πολλά πίσω από τις κάμερες, υπάρχει αρκετή κακία, ειρωνείες. Είναι δύσκολο το ψυχολογικό κομμάτι. Υπήρχε κακία, συμφέρον, φιλίες που έλεγαν ότι είναι φιλίες αλλά ήταν για το συμφέρον. Έβλεπα χαρακτήρες να αλλάζουν από μέρα σε μέρα. Αυτό με στεναχωρούσε πολύ. Αυτοί που είναι διαφορετικοί πίσω από τις κάμερες είναι ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Κόρομι και η Σταυρούλα», ανέφερε στις πρώτες δηλώσεις του στο #PrwinoMas, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

«Κάποιοι παίκτες γλείφουν εκείνους που έχουν φτάσει στον τελικό γιατί νιώθουν ότι είναι δυνατοί και έχουν περισσότερο κόσμο έξω ή followers στο Instagram. Ο Ηλίας Μπόγδανος άλλαζε πολύ γρήγορα φίλους και παρέες, ανάλογα σε ποια ομάδα βρίσκεται. Είχε γίνει ένα περιστατικό στην μπλε ομάδα, ο Κόρο είχε κάνει ένα παράπονο. Ο Μπόγδανος είπε ότι δεν τον αναγνωρίζει και όταν άλλαξε ομάδα ήταν όλη μέρα μαζί του. Όλα αυτά που έλεγα για να τα μάθει ο κόσμος, ίσως κάποιες φορές τα έλεγα με περισσότερο νεύρο, γιατί έπεφτα από τα σύννεφα. Με έβγαζαν από τα ρούχα μου» είχε πει.

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής #PrwinoMas ήταν σήμερα η Ελευθερία Ελευθερίου. Η τραγουδίστρια μίλησε για το Survivor, τον Μάριο Πρίαμο, τον Μαρτίκα και τον Στάθη.

«Δεν με ενόχλησε που έφυγα γιατί δεν ήθελα να μπω στο τρυπάκι να κακολογώ και να λασπολογώ. Ο Στάθης δεν έφυγε για κάτι που είπα εγώ. Το μεγαλύτερο ποσοστό των παικτών του Survivor είναι ψεύτες.

Ο Στάθης δεν έφυγε εξαιτίας μου, του είπα απλά “δεν έχεις χαιρετίσματα”. Δεν μου είχε πει η Αλεξάνδρα να πω κάτι στον Στάθη», είπε αρχικά η Ελευθερία Ελευθερίου.

Η Ελευθερία Ελευθερίου είπε στη συνέχεια: «Ο Μαρτίκας βγήκε και έκανε ριάλιτι στις πλάτες μου. Εγώ δεν είχα σκοπό να ρίξω την ψυχολογία του Στάθη. Δεν έχει γίνει τίποτα από αυτά που λέει ο Μπάρτζης.

Δεν κρύψαμε ποτέ τις συναντήσεις μας με τον Μάριο μέσα στο παιχνίδι. Ο Μπάρτζης μιλούσε για εμάς έχοντας τη στήριξη του Μαρτίκα και του Στάθη. Έχω συγχωρέσει τον Μάριο. Με πλήγωσε πολύ αυτό που έγινε με τον Μάριο, αλλά δεν θα τον ακυρώσω για ένα λάθος του».

Η Ελευθερία Ελευθερίου μιλάει για το story που ανέβασε με τον Μπάρτζη και σε λίγα λεπτά το κατέβασε

Ελευθερία Ελευθερίου: «Αυτά που λέει η Ρία είναι το λεγόμενο "πατάω επί πτωμάτων"»

Η Ελευθερία Ελευθερίου εξηγεί τι συνέβη με τον Σπύρο Μαρτίκα

Η ένωση έγινε και από το πρώτο λεπτό στην παραλία θα γίνει ο κακός χαμός!

Ο πρώτος καβγάς μετά την ένωση είναι γεγονός!

Το χθεσινό (23/4) πάρτι ένωσης των δύο ομάδων έφερε νέα δεδομένα στο παιχνίδι, με τις κόντρες όμως να παραμένουν, με τον Τάκη Καραγκούνια να βρίσκεται για ακόμη μια φορά στο επίκεντρο.

Ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Ηλίας Μπόγδανος έρχονται σε σύγκρουση, ενώ αργότερα ο Τάκης τα βάζει και με τον Γιώργο Ασημακόπουλο στο συμβούλιο του νησιού.

Αυτή τη φορά, θα δούμε έναν απίστευτο καβγά ανάμεσα σε Τάκη Καραγκούνια και Γιώργο Ασημακόπουλο, με τον πρώτο να επιτίθεται στον δεύτερο, αποκαλώντας τον «Γιωργάκη» και καλώντας τον να σταματήσει το επικοινωνιακό σόου.

Όσον αφορά το στίβο μάχης για την ασυλία θα δούμε ένα συναρπαστικό αγώνα, έχοντας ως βασικό στόχο οι παίκτες να εξασφαλίσουν μια θέση στη συνέχεια του ριάλιτι επιβίωσης.

Μάλιστα, θα απολαύσουμε τον Γιώργο Λιανό και τον Στέλιο Ρόκο στον στίβο μάχης… Άραγε ποιος από τους δύο θα κερδίσει;

Αυτοί κερδίζουν την 1η ασυλία (24/04)

Πάρτι ήταν και πάει, χωρίς κάτι το εξαιρετικό, καθώς είναι ξεκάθαρο πως από το φετιινό Survivor All Star εξακολουθεί να λείπει αυτό το… κάτι, που θα το έκανε ξεχωριστό ως πρότζεκτ.

Σημασία, ωστόσο, έχει πως μ’ αυτά και μ’ αυτά φτάσαμε στην Ενωση, με Διάσημους και Μαχητές να μοιράζονται από σήμερα την ίδια παραλία και να συμβιώνουν κάτω από την ίδια στέγη.

Αυτό είναι και το τελευταίο χαρτί του Ατζούν για να τονώσει τα νούμερα της τηλεθέασης.

Γι’ αυτό και δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες μια αποχώρηση Μαρτίκα αυτήν την εβδομάδα.

Απόψε, λοιπόν, θα δούμε Διάσημους και Μαχητές να αγωνίζονται για την κατάκτηση της πρώτης ασυλίας.

Τεράστιο το πρόβλημα της διαφοράς δυναμικότητας, ανάμεσα στις δύο ομάδες, καθώς οι Διάσημοι κάνουν περίπατο σήμερα και φτάνουν στη νίκη με τους Μαχητές να κατακτούν μόλις 4 πόντους.

Αυτή η διαφορά δυναμικότητας είναι που προκαλεί εντονότατο προβληματισμό στην παραγωγή, ωστόσο θα έρθουν καλύτερες μέρες για τους Μαχητές!

Στον τάκο για ακόμα μία φορά βγαίνει ο Σπύρος Μαρτίκας!

Αυτοί κερδίζουν τη 2η ασυλία (25/04)

Τα μηνύματα μετά το 6-1 των Διασήμων στις ασυλίες μετά την υποτιθέμενη ενίσχυση των Μαχητών και το 10-4 στο αποψινό τους πάρτι δεν ήταν και ιδιαίτερα ενθαρρυντικά.

Φαίνεται, όμως, ότι οι Μαχητές είναι πολύ σκληροί για να εγκαταλείψουν τα όπλα.

Οι πρώτες πληροφορίες από τον Αγιο Δομίνικο κάνουν λόγο για αντεπίθεση και μάλιστα… διαρκείας.

Πώς μεταφράζεται μια τέτοια αναφορά, είναι κάτι που θα περιμένουμε να το δούμε, αρχής γενομένης από το επεισόδιο της Τρίτης, όπου οι Μαχητές κατορθώνουν να πάρουν τη νίκη και να φέρουν τις ασυλίες της εβδομάδας στο 1-1.

Μετά από καιρό οι Διάσημοι χάνουν ασυλία, όπερ σημαίνει πως θα υποχρεωθούν να πάνε σε ψηφοφορία για ανάδειξη υποψηφίου προς αποχώρηση.

Μαριαλένα και Αγόρου δεν θα αγωνιστούν σήμερα - Οι λόγοι που τους κρατούν εκτός πίστας

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»
Οι πρώτες φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι από τις «Ικέτιδες» - Η κατάμεστη πρεμιέρα στους Δελφούς
#TemptingFortune: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο πρώτο τρέιλερ του νέου reality
Ο Φάνης Μουρατίδης παρουσιαστής στην επιστροφή του #MoneyDrop στους τηλεοπτικούς μας δέκτες
Η πρώτη ανάρτηση και το δημόσιο «ευχαριστώ» των Maneskin μετά τη μεγάλη συναυλία τους στο ΟΑΚΑ
Νίκος Οικονομόπουλος: «Αν πούμε: Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια, θα μας θεωρήσουν χουντικούς»
#FindMeFalling: O Njoy στην πρώτη κυπριακή ταινία του Netflix!