#Sasmos: Η ώρα της κρίσης έφτασε! Η Βασιλική μαθαίνει ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή

#Sasmos: Η συνάντση Σταύρου-Αστέρη που ανάβει φωτιές και η επιστροφή του Αντώνη στο σπίτι - Γνωρίζοντας πια την αλήθεια για τον Πετρή, θα αναμετρηθεί ανοιχτά με την Αργυρώ και θα κάνει πρόταση γάμου μετά από μία συνάντηση με τον γιο του – Γιατί εκείνη θα διστάσει;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Καθοριστικές θα είναι οι εξελίξεις στη σειρά «Σασμός» για τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ σύμφωνα με τα spoiler.

Ο Αστέρης θα μάθει από τον Σταύρο ότι ο Πετρής είναι δικό του παιδί πριν προλάβει να του το πει εκείνη και προς στιγμήν οι σχέσεις τους θα παγώσουν.

Ο γιος τους όμως είναι εκείνος που θα τους φέρει ξανά κοντά  σύμφωνα με το σπόιλερ  του #ΤV24.

Όταν θα βρεθεί ξανά με τον γιο του μετά την αποκάλυψη της αλήθειας, εκείνος θα τον φωνάξει «μπαμπά» και ο Αστέρης θα λυγίσει.

Έτσι θα πάψει να έχει αμφιβολίες ότι η Αργυρώ είναι η γυναίκα της ζωής του και ότι πλέον έχουν οικογένεια.

Παίρνει την απόφαση λοιπόν να της  κάνει πρόταση γάμου.

Όμως, της ζητάει να παντρευτούν μόνοι τους και να πάρουν το παιδί τους και να φύγουν μακριά από όλους και από όλα για να γίνουν οικογένεια.

Η Αργυρώ θα δεχτεί; Θα το πει στη Μαρίνα;

Ο Μαθιός, προκειμένου να μην κινήσει υποψίες, δέχεται να βοηθήσει τον Παύλο ώστε να βρουν σε ποιον ανήκει το όπλο του φόνου του Στεφανή.

Παράλληλα, η εμμονή της Θοδώρας με την Έλενα φέρνει τον Λευτέρη σε αδιέξοδο. Από την άλλη, η μνήμη του Αντώνη σιγά-σιγά επανέρχεται, πλημμυρίζοντας αισιοδοξία τη Μαρίνα.

Ο Αστέρης, γνωρίζοντας πια την αλήθεια για τον Πετρή, γίνεται έξαλλος με την Αργυρώ, που όλον αυτόν τον καιρό τού κρατούσε κρυφό, κάτι τόσο σημαντικό. Κι ενώ εκμυστηρεύεται τα νέα της πατρότητας στον Μαθιό, από το μυαλό του δεν φεύγει ούτε στιγμή η προδοσία της αγαπημένης του. Έτσι, αποφασίζει να αναμετρηθεί ανοιχτά μαζί της. Όταν, λοιπόν, συναντάει την ανυποψίαστη Αργυρώ, φανερά εξοργισμένος, της ανακοινώνει πως το μόνο που θέλει είναι να βλέπει τον γιο του, τονίζοντας πως ό,τι υπήρχε μεταξύ τους αποτελεί παρελθόν.

Η Στέλλα και η Βασιλική προσπαθούν να τού αλλάξουν γνώμη, λέγοντάς του ξανά και ξανά πως η Αργυρώ τον αγαπάει πραγματικά, αλλά μάταια. Συγχρόνως, ο Παύλος και η Καλλιόπη συνεχίζουν τη συμμαχία τους για να κρατήσουν χώρια τον Αστέρη και την Αργυρώ, η οποία είναι ράκος ψυχολογικά. Έτσι, κάνει μια απεγνωσμένη προσπάθεια να μιλήσει στον Αστέρη, αλλά το γυαλί μεταξύ τους φαίνεται να έχει ραγίσει οριστικά. Από την άλλη, η Καλλιόπη και η Βασιλική εξακολουθούν να καρδιοχτυπούν για τον Μαθιό, ωστόσο δέχονται συμπαράσταση από ένα πρόσωπο, χωρίς να το περιμένουν.

Κι ενώ ο Παύλος με τον Μανώλης περνούν χρόνο μαζί στο βουνό, μέχρι που συμβαίνει κάτι που τους αναστατώνει, ο Μαθιός έρχεται αντιμέτωπος με μία δυσάρεστη έκπληξη. Συγκεκριμένα, μαθαίνει ότι ο Παύλος σκοπεύει να ερευνήσει την προέλευση του όπλου και κυριεύεται από πανικό. Συνειδητοποιώντας πως ο κίνδυνος να φτάσει στα ίχνη του είναι όλο και πιο έντονος, τον λούζει κρύος ιδρώτας.

Παρ’ όλα αυτά, ο Μαθιός καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να διατηρήσει την ψυχραιμία του και να ανασυντάξει τις δυνάμεις του, με τη Βασιλική να προσπαθεί μάταια να καταλάβει τι τον έχει φέρει σε αυτή την κατάσταση.

Η τελευταία συνάντηση Σταύρου - Αστέρη ανάβει φωτιές

Ο Δημήτρης προτείνει μια ιδέα στη Μαρίνα για τον Αντώνη, που τη βάζει σε σκέψεις, με τα δύσκολα για εκείνους να φαίνεται πως τελειώνουν. Από την άλλη, ο Αντώνης αρχίζει σιγά σιγά να θυμάται, γεγονός που φέρνει τα πρώτα χαμόγελα στη Μαρίνα. Παράλληλα, ο Βαγγέλης αποχαιρετά τον Σταύρο και τον πατέρα του, που ετοιμάζονται να φύγουν για τα Γιάννενα. Μια τελευταία, όμως, συνάντηση του Σταύρου και του Αστέρη στο νοσοκομείο ανάβει πάλι φωτιές, που η Αργυρώ δεν ξέρει πώς να σβήσει. Κι ενώ ο Βαγγέλης ζητάει βοήθεια για να μπορέσει να γλιτώσει από τους τοκογλύφους, η Αργυρώ κανονίζει την πρώτη συνάντηση του Αστέρη με τον μικρό Πετράκη.

Οι πρώτες στιγμές με τον γιο του πλημμυρίζουν με συγκίνηση την ψυχή του νεαρού, που αισθάνεται ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου. Την επόμενη μέρα, η Αργυρώ μαζί με τη Βασιλική αποφασίζουν να κάνουν μία έκπληξη στον Αστέρη και πηγαίνουν τον Πετράκη στο αλουμινάδικο. Η παρουσία, όμως, κάποιου βάζει τέλος στο ευχάριστο κλίμα που επικρατεί...

Ο Αντώνης επιστρέφει στο σπίτι

Ο Νικηφόρος εκφράζει στη Νάντια τα συναισθήματά του, ενώ η Θοδώρα στριμώχνει με τις ερωτήσεις της τον Λευτέρη, θέλοντας να μάθει όλο και περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από εκείνον και την Έλενα. Μάλιστα, η εμμονή της αυτή τους οδηγεί σε σύγκρουση. Κι ενώ το χάσμα ανάμεσά τους μεγαλώνει, ο Λευτέρης ενημερώνει την Αστυνομία πως θα γίνει μια μεγάλη παράδοση ναρκωτικών, στην οποία θα βρίσκεται και ο εγκέφαλος του κυκλώματος. Καθώς η επιχείρηση της Αστυνομίας προετοιμάζεται, ο Ευθύμης ανυποψίαστος επισκέπτεται τον Αντώνη. Η αντίδραση του τελευταίου, όμως, αφήνει τόσο τον Ευθύμη όσο και τη Μαρίνα με το στόμα ανοιχτό. Κι ενώ η Θοδώρα προσπαθεί να ξανακερδίσει τον Λευτέρη, ο Αντώνης επιστρέφει στο σπίτι, γεγονός που φέρνει μεγάλη χαρά στους Βρουλάκηδες.

Με τη βοήθεια της Σοφίας, ο τελευταίος έρχεται όλο και πιο κοντά σε σκοτεινές μνήμες, ενώ ο Λευτέρης, για να ξεπληρώσει το χρέος του απέναντι στον Φαρμάκη που του έσωσε τη ζωή όταν ο Οδυσσέας προσπάθησε να τον σκοτώσει, παίρνει δραστικά μέτρα. Συγκεκριμένα, λίγο πριν από τη μεγάλη παράδοση, οργανώνει την απαγωγή του Ευθύμη και τον μεταφέρει σε μια αποθήκη. Η αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιείται, αλλά τα πράγματα δεν εξελίσσονται κατά το αναμενόμενο. Ύστερα από αυτό, ο Λευτέρης αφήνει ελεύθερο τον Ευθύμη και του ομολογεί την αληθινή του ταυτότητα. Την ίδια στιγμή, ο παπάς μοιράζεται κάτι που έμαθε με τη Μαρίνα, όμως δεν είναι μόνοι τους στην εκκλησία.

Η Βασιλική έρχεται αντιμέτωπη με την πιο σκληρή αλήθεια για τον Μαθιό στα νέα επεισόδια της σειράς.

Ο Ευθύμης τής αποκαλύπτει την αλήθεια και εκείνη συγκλονίζεται. Παράλληλα, ο τελευταίος, καταρρακωμένος, δείχνει να βυθίζεται όλο και περισσότερο στις παραισθήσεις του.

Η ώρα που η Βασιλική θα έρθει αντιμέτωπη με την πιο σκληρή αλήθεια έφτασε σύμφωνα με το σπόιλερ  του #MyTv! Πάνω που ήλπιζε πως ο γάμος της με τον Μαθιό θα σηματοδοτήσει το τέλος των προβλημάτων τους, τα όνειρά της θα γκρεμιστούν με μία αποκάλυψη που θα ανατρέψει τα πάντα. Συγκεκριμένα, θα μάθει πως ο δολοφόνος του Στεφανή δεν είναι άλλος από τον Μαθιό.

Όλα αρχίζουν τη στιγμή που εξαφανίζεται το όπλο της δολοφονίας του Στεφανή. Ο Μαθιός είναι σε απόγνωση και η Βασιλική παραξενεύεται ιδιαίτερα από τη συμπεριφορά του και είναι σίγουρη πως κάτι κρύβει. Η αντίστροφη μέτρηση για εκείνον ξεκινάει, όταν το όπλο φτάνει στα χέρια του Παύλου.

Όπως θα παρακολουθήσουμε στα νέα επεισόδια, ο Μαθιός, προκειμένου να θολώσει τα νερά και να μην κινήσει υποψίες, δέχεται να βοηθήσει τον Βρουλάκη να βρει την προέλευση του όπλου, έχοντας σκοπό να τον αποπροσανατολίσει. Τα πράγματα, όμως, δεν πηγαίνουν όπως τα περιμένει. Δυστυχώς, ο χειρότερος φόβος του Μαθιού επιβεβαιώνεται όταν ο Παύλος παραδίδει το όπλο του φόνου στα χέρια του Αντώνη, ο οποίος έχει ξαναβρεί τη μνήμη του και είναι ξανά πίσω στην ενεργό δράση. Την ίδια στιγμή, η απρόσμενη άφιξη του Ευθύμη στο ξενοδοχείο πανικοβάλλει την Αργυρώ και τη Βασιλική.

Ο Μαθιός ενημερώνεται πως ο Ευθύμης συνάντησε πάλι τη γυναίκα του και χωρίς να χάνει χρόνο ζητάει εξηγήσεις από τον Φαρμάκη. Συγκεκριμένα, του λέει να μείνει μακριά από τη Βασιλική και να μην την ξαναπλησιάσει ποτέ, διαφορετικά οι δυο τους θα έχουν άσχημα ξεμπερδέματα. Οι προειδοποιήσεις αυτές όχι μόνο δεν ηχούν καλά στα αυτιά του Ευθύμη, αλλά αποφασίζει να δώσει στον Μαθιό τη χαριστική βολή. Έτσι, συναντάει ξανά τη Βασιλική στο ξενοδοχείο και κοιτώντας τη στα μάτια τής λέει πως ο δολοφόνος του Στεφανή δεν είναι άλλος από τον Μαθιό. Στο άκουσμα αυτής της είδησης, η καρδιά της Βασιλικής σπάει σε χίλια κομμάτια και ολόκληρος ο κόσμος της κλονίζεται συθέμελα. Οι αμφιβολίες την κυριεύουν μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει πως ο άντρας που αγαπάει παράφορα είναι δολοφόνος.

Το μόνο πλέον που θέλει είναι να σιγουρευτεί πως τα λεγάμενα του Φαρμάκη είναι αληθινά. Από την άλλη, ο τελευταίος, μετά τα πρόσφατα γεγονότα με τον Λευτέρη και την αποκάλυψη της ταυτότητάς του, προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του και να ανασυνταχθεί. Οι προσπάθειές του, όμως, πέφτουν στο κενό και όσο περνούν οι μέρες ο Ευθύμης είναι όλο και πιο καταρρακωμένος από τις προδοσίες των φίλων του. Η ψυχολογική του κατάσταση είναι κλονισμένη.

Γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα να χάσει εν μέρει τα λογικά του και να βυθιστεί στις παραισθήσεις του. Συγκεκριμένα, ο άντρας αρχίζει να πιστεύει πως έχει κοντά του την αδικοχαμένη Ρέα και μαζί περνούν κάποιες τρυφερές στιγμές...

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»