Προκαλούν οι δηλώσεις υποστήριξης που έκανε έναν χρόνο πριν για το #MeToo, ο Αλέξης Γεωργούλης

Μαρία Σολωμού, Μαριάννα Τουμασάτου, Δημήτρης Πιατάς, Βασίλης Θωμόπουλος, Χρήστος Βασιλόπουλος, Χριστίνα Κουλουμπή, Σμαράγδα Καρύδη, Μάγδα Τσαγγάνη, Χάρης Ρώμας, Βάνα Μπάρμπα, Γιώργος Λιάγκας, Αλέξης Κούγιας για Γεωργούλη - «Ο ισχυρότερος επιβάλλεται με σεξουαλικό τρόπο στον ασθενέστερο και αυτό πρέπει να το δούμε»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Αλέξης Γεωργούλης είχε δώσει έναν χρόνο πριν μία συνέντευξη στο «Χαμογέλα και Πάλι!». Η εκπομπή έφερε στο φως γισ πρώτη φορά κομμάτι της συνέντευξης που δεν είχε προβληθεί, με τον ηθοποιό και ευρωβουλευτή να μιλά για το #METOO.

Οι κατηγορίες για σωματική κακοποίηση και βιασμό σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη από  την 38χρονη δικηγόρο, υπάλληλο της Κομισιόν και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ήρθε να ταράξει τα νερά του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Ο ίδιος ο ευρωβουλευτής και γνωστός ηθοποιός είχε μιλήσει στο «Χαμογέλα και Πάλι!» στις 30/10/2021 και στον δημοσιογράφο Ιορδάνη Παπακυριακού και μεταξύ άλλων είχε αναφερθεί στο κίνημα του #METOO.

Διευκρινίζεται πως στην τότε συνέντευξη αυτό το κομμάτι είχε αφαιρεθεί και σήμερα έρχεται στο φως για πρώτη φορά, όσα δήλωνε στην εκπομπή για τις γυναίκες που τού «χρεώνουν», τα «χτυπήματα» από δημοσιογράφους αλλά και για το METOO.

Πως αντιδρούσε στα δημοσιεύματα για δήθεν σχέσεις του;

«Στην αρχή ήθελα συνέχεια να πω να σταματήσουν, κάποια στιγμή επιχείρησα να μιλήσω με δημοσιογράφο που υπέγραφε το κείμενο. Πολύ γρήγορα κατάλαβα ότι αυτό που θέλουν είναι «πιπέρι», «φωτιά», «λάδι », ώστε να δημιουργείται φασαρία», είχε πει ο Αλέξης Γεωργούλης.

«Σε lifestyle πράγματα, όταν σου τα χρεώνουν, σου χτυπάνε λίγο τον χαρακτήρα. Τώρα που είναι στο πολιτικό πεδίο, όταν έρχονται και σου στέλνουν βέλη είτε γιατί δε σε γουστάρουν, ή να είσαι απέναντι και σου αμαυρώνουν αυτό που θες να κάνεις, ευνομία κακό για το σύνολο», συμπλήρωσε.

«Οι δημοσιογράφοι θα έρεπε να το σκέφτονται 2-3 φορές πριν βγάλουν ένα σχόλιο, ή πριν «χτυπήσουν» έναν άνθρωποι που πάει να κάνει κάτι για το σύνολο», επεσήμανε ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής.

Μπήκε για να μείνει στην πολιτική ο Αλέξης Γεωργούλης;

«Δεν θέλω να γίνω επαγγελματίας πολιτικός, αλλά θέλω να γίνω από φύση προσφορά στο σύνολο. Είναι κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ, αλλά δεν είναι για χόρταση.

Για το ελληνικό METOO:

«Ταράχτηκα  πάρα πολύ γιατί όταν βλέπεις κάτι που είναι λαμπερό, μία παράσταση κάτι, δεν μπορείς να δεις τι υπάρχει από πίσω, τι κόπος, αλλά και τι «σαπίλα» υπάρχει από πίσω. Ο ισχυρότερος επιβάλλεται με σεξουαλικό τρόπο στον ασθενέστερο και αυτό πρέπει να το δούμε, να κλειδώσουμε τον πυρήνα», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Αλέξης Γεωργούλης.

Η Μαρία Σολωμού μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου και στο «Χαμογέλα και Πάλι» για την γνωριμία της με τον Αλέξη Γεωργούλη αλλά και την πρώτη της αντίδραση στο άκουσμα της καταγγελίας εναντίον του.

«Πάντα είμαι με το μέρος των γυναικών», ξεκαθάρισε η Μαρία Σολωμού και αναφέρθηκε στην αντίδραση που είχε: «Όταν μου το είπανε το συζήταγα κάνα τέταρτο και έλεγα: Δηλαδή, τι εννοείτε; Γιατί πράγμα τον κατηγορείτε; Δεν το χωράει το κεφάλι μου», ανέφερε για την είδηση της καταγγελίας.

«Ο Αλέξης είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί με καλή καρδιά και όσοι τον ξέρουν θα το πουν αυτό. Το βασικότερο, προσπαθούσα να σκεφτώ και έλεγα ας προσπαθήσω συναισθηματικά να κρατήσω μια απόσταση και είναι πολύ δύσκολο να κρατήσεις συναισθηματική απόσταση από έναν άνθρωπο ο οποίος είναι από τους ανθρώπους μου ο Αλέξης. Και να πω κάτω από ποια συνθήκη και σε ποιον πλανήτη θα μπορούσε ο Αλέξης να γίνει βίαιος προς τον οποιονδήποτε, όχι σε γυναίκα και πραγματικά δεν υπάρχει αυτό», ανέφερε αρχικά η Μαρία Σολωμού.

Στη συνέχεια η ηθοποιός τόνισε πως δεν έχει ακούσει ποτέ τον Αλέξη Γεωργούλη να τσακώνεται ωστόσο μπορεί να σε «διαλύσει» με τον διάλογό του, καθώς υπεραναλύει τα πάντα.

Για όσους βιάστηκαν να κρίνουν ένοχο τον Αλέξη Γεωργούλη: «Όλο αυτό για μένα είναι σοκαριστικό. Δεν ξέρω τι πιστεύω, δεν μπορώ να το καταπιώ αυτό το πράγμα. Νιώθω κι εγώ προσβολή με αυτό το πράγμα. Από την άλλη θέλω να κάνω αυτό που λένε, να αφήσω τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της, η οποία όμως δεν έχει προλάβει και ξαφνικά νιώθω μια ατμόσφαιρα από πάρα πολλά που έχουν γραφτεί, σαν να έχουν χτυπήσει το σφυράκι και να έχουν αποφασίσει κάποια πράγματα ως προς την ενοχή του», είπε η Μαρία Σολωμού.

Και ξεκαθάρισε: «Αν υπήρχε μία περίπτωση όντως ο Αλέξης να έχει κάνει αυτά τα πράγματα εγώ πρώτη θα τον κρεμάσω, εγώ. Δεν το δέχομαι ο φίλος μου που για τέτοια σοβαρά θέματα το έχουμε υπεραναλύσει. Υπάρχει τόσος κόσμος γύρω μας και τόσοι συνάδελφοι που τραβάμε τα μαλλιά μας, λέμε δεν γίνεται, είναι για άλλον άνθρωπο, σαν να μιλούν για κάποιον άλλον», είπε στο Mega η Μαρία Σολωμού.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Είμαστε μαζί» βρέθηκε η Μαριάννα Τουμασάτου

H ταλαντούχα ηθοποιός, αναφέρθηκε στην υπόθεση με πρωταγωνιστή τον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και συνάδελφο της, Αλέξη Γεωργούλη και όσα ήρθαν στο φως μέσα από το κίνημα metoo.

«Eγώ είμαι πάντα με τα θύματα. Είμαι πάντα με τα θύματα και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει, εάν αποδειχθεί και όλα αυτά. Αλλά πάντα το θύμα προηγείται. Πάντα. Είναι η πρώτη σκέψη και μετά όλα τα υπόλοιπα. Έτσι κι αλλιώς τον Αλέξη Γεωργούλη δεν τον γνωρίζω προσωπικά, έχουμε πει τρεις φορές «γεια» στη ζωή μας αλλά δεν είναι ένας άνθρωπος που τον γνωρίζω Μέχρι τώρα δεν είχε τύχει να ακούσουμε κάτι αλλά για όλους μέχρι κάποια στιγμή δεν έχουμε ακούσει τίποτα. Τώρα όλα αυτά θα βγουν, φαντάζομαι», είπε αρχικά η Μαριάννα Τουμασάτου.

Και συνέχισε: «Όλοι πέφτουν πια από τα σύννεφα με όλους, εγώ όμως δεν πέφτω πια από το σύννεφο κανενός γιατί δεν ανεβαίνω στο σύννεφο πρώτα από όλα. Έχουν δει πολλά τα ματάκια μου οπότε πάντα θα έχω το νου μου για όλα».

«Δεν είναι όλοι όμως με τα θύματα. Έχουμε δει και προσπάθεια συγκάλυψης και έχουμε δει χιλιάδες πράγματα. Δεν είναι όλοι με τα θύματα και είναι πολλοί που στοχευμένα δεν είναι με τα θύματα γιατί υπάρχουν συμφέροντα και πολλά πράγματα. Έχω ζήσει τις δίκες στο παρελθόν που είδα αγριευτικά πράγματα, να προσβάλλουν και να φέρνουν σε πολύ δύσκολη θέση και τα θύματα και τους μάρτυρες οπότε θεωρώ πως θέλει μια γερή αναδιάρθρωση και η δικαιοσύνη. Υπάρχουν πάρα», κατέληξε η Μαριάννα Τουμασάτου.

O Βασίλης Θωμόπουλος, σκηνοθέτης, μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη.

«Θεωρώ απαράδεκτη τη δημοσιοποίηση των στοιχείων της κοπέλας που κατήγγειλε τον Αλέξη Γεωργούλη. Έχω δουλέψει με τον Αλέξη και έχουμε κάνει και παρέα, δεν μου φαίνεται πώς είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο, αλλά δεν ξέρω πια αν πέφτω από τα σύννεφα. Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να έχει τη δύσκολη στιγμή του και το λέω επιεικώς».

Σχετικά με τον χαρακτήρα του Αλέξη Γεωργούλη, όπως τον γνώρισε ανέφερε: «Τα χρόνια που έζησα με τον Αλέξη, ήταν ένα πολύ γλυκό παιδί, τρυφερό, γελαστό και καθόλου ερειστικό, δεν πάει το μυαλό σου ότι αυτός ο άνθρωπος μπορεί να έχει τόσο σκοτεινή ζωή. Δεν περίμενα να ακούσω αυτές τις καταγγελίες για τον Αλέξη Γεωργούλη».

Και πρόσθεσε ο σκηνοθέτης: «Ο Αλέξης είναι ένα νέο παιδί, έχει σπουδάσει πολιτικός μηχανικός, ”έμπλεξε” με την πολιτική κι εκεί πήγε καλά, είχε μία ζωή επιτυχημένη, δεν μπορώ να καταλάβω αν αυτό ήταν μία στιγμή ερωτικής βίας ή ήταν μία στιγμή του τύπου πλακωθήκαμε και τσακωθήκαμε, χωρίσαμε και παίξαμε ξύλο; Αν ο Αλέξης έκανε αυτή την βλακεία καλό θα είναι να ζητήσει συγνώμη, να τιμωρηθεί για αυτό και να αναλάβει την ευθύνη του».

Καταλήγοντας δήλωσε: «Η καταγγέλλουσα πιθανόν να εκνευρίστηκε όταν είδε τον Αλέξη Γεωργούλη να πρωταγωνιστεί στην καμπάνια για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών. Κατά την γνώμη μου έπρεπε η καταγγέλλουσα από την αρχή να κατονομάσει τον Αλέξη Γεωργούλη, τι νόημα έχει η καταγγελία αν δεν πεις ποιος είναι;»

O ηθοποιός Δημήτρης Πιατάς μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη.

«Νομίζω όλος ο καλλιτεχνικός χώρος ”έπεσε από τα σύννεφα”. Τον Αλέξη δεν τον γνωρίζω, ήταν ένας ανερχόμενος ζεν πρεμιέρ που από το πουθενά βρέθηκε να είναι πολιτικό πρόσωπο. Αυτό το πουθενά το πλήρωσε με την απρεπή συμπεριφορά του».

Και συμπλώρωσε ο ηθοποιός: «Ελπίζω στο Βέλγιο η Δικαιοσύνη λειτουργεί. Δεν υπάρχει φωτιά, χωρίς να υπάρχει καπνός. Θεωρώ καταδικαστέα οποιαδήποτε κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι σε οποιοδήποτε φύλο».

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για την συνεργασία του σε ένα νέο project με τον γιο της Αγγελικής Νικολούλη, αλλά και για την υπόθεση Γεωργούλη.

Ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται στην Ισλανδία και μίλησε για την παρουσία του εκεί.

«Πιστεύω ότι θα βγει η ταινία του Αλέξη Γεωργούλη, με τη Νία Βαρντάλος. Καταδικάζω κάθε μορφή βίας, έχω μεγαλώσει με δύο υπέροχες γυναίκες, την μαμά και τη γιαγιά μου, και το λέω πάντα, με πολλή περηφάνια. Μυ έμαθαν να αγαπώ και να προστατεύω τις γυναίκες. Δεν έχω άποψη γιατί δεν έχω κάτσει να διαβάσω, να δω τι έχει γίνει και είμαι ένας άνθρωπος που δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη εάν δεν είμαι μπροστά σε ένα γεγονός. Γιατί όλο αυτό μπορεί να είναι ένα “χαλασμένο τηλέφωνο”, να είναι αλήθεια ή ψέματα. Είναι ένα καταπληκτικό παιδί ο Αλέξης, τον γνωρίζω χρόνια και έχουμε δουλέψει μαζί», σχολίασε ο ηθοποιός.

Στην εκπομπή #GeiaSou μίλησε η Χριστίνα Κουλουμπή η οποία αναφέρθηκε στην υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη μετά την είδηση της καταγγελίας εναντίον του.

Οι δυο τους πρωταγωνίστησαν μαζί στη σειρά του Mega «Εραστής δυτικών προαστίων» το 2004.

«Ένιωσα πάρα πολύ άσχημα. Χρειαζόμαστε οι άνθρωποι να υπάρχουν κάποια όρια. Όταν αυτά καταρρίπτονται, χρειάζεται τσεκούρι», ήταν το γενικό σχόλιο της Χριστίνας Κουλουμπή.

Για την υπόθεση Γεωργούλη: «Φοβάμαι ότι είναι αλήθεια όλο αυτό. Έχω ακούσει ότι υπάρχουν αποδείξεις, το καταδικάζω με όλη μου τη δύναμη. Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει σεβασμός από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Θα μπορούσε να ήμασταν όλοι να είμαστε θύματα. Η εξουσία πολλές φορές και η αίσθηση του “κάτι είμαι” είναι πολύ άσχημο πράγμα. Είναι απαράδεκτο. Νιώθω μια κραυγή μέσα μου να λέει: “Παναγία μου… σεβασμός! Δεν είναι δυνατόν”», απάντησε η Χριστίνα Κουλουμπή.

Για τη σχέση της με την μητέρα της, Κάρμεν Ρουγγέρη: «Η αγάπη που υπάρχει μεταξύ μας είναι και αυτή που μας απελευθερώνει. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που δουλεύω μαζί της».

Πώς αντιδρά η Χριστίνα Κουλουμπή όταν τη ρωτούν γιατί δεν έκανε τη δική της οικογένεια; «Δεν νιώθω καθόλου άβολα με αυτή την ερώτηση. Θα μπορούσα να έχω κάνει οικογένεια, αλλά δεν έκανα, δεν έτυχε. Θα ήταν πολύ όμορφο να έχω, πιστεύω ότι είναι και πολύ όμορφο που δεν έχω γιατί νιώθω πως είναι όλοι τους παιδιά μου», είπε η γνωστή ηθοποιός.

Στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε καλεσμένη η Σμαράγδα Καρύδη.

Η ηθοποιός μίλησε για την επαγγελματική της πορεία, τις συνεργασίες της και το νέο σήριαλ στο οποίο πρωταγωνιστεί. Ακόμη αναφέρθηκε στην υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη.

«Τον γνωρίζω πολύ λίγο τον Αλέξη Γεωργούλη, ελάχιστα, δηλαδή λέμε ένα γεια. Τι να πω… Ο βιασμός είναι από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα και όποιος έχει κάνει βιασμό πρέπει να τιμωρηθεί. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν μπορώ να ξέρω παραπάνω από αυτά που ξέρουμε όλοι από τις ειδήσεις.

Εγώ δεν είχα ακούσει ποτέ τίποτα και για κανέναν. Για τόσο ακραία πράγματα, δεν είχα ακούσει τίποτα. Και για τον Αλέξη δεν είχα ακούσει ποτέ κάτι, αλλά σου λέω ότι τον γνωρίζω πολύ λίγο», ανέφερε η Σμαράγδα Καρύδη.

Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις της Μάγδας Τσαγγάνη για τις καταγγελίες που βαραίνουν τον Αλέξη Γεωργούλη.

Μεταξύ άλλων η Μάγδα Τσαγγάνη, η οποία είχε συνεργαστεί με τον Αλέξη Γεωργούλη στη σειρά «Εραστής Δυτικών Προαστίων» δήλωσε πως «οι γυναίκες έτρεχαν από πίσω του σαν τα σκυλιά».

«Καταρχάς, νιώθω ότι οι κατηγορίες αυτές είναι για τον γιο μου. Εγώ τον Αλέξη Γεωργούλη τον είχα και τον έχω σαν γιο μου. Το παιδί αυτό το έζησα στη δουλειά, όχι σε παρέες να βγούμε για καφέ. Ενάμιση χρόνο ήμασταν μαζί. Δεν τον είχα δει ούτε μια φορά να έρθει αργοπορημένος ή αδιάβαστος ή να μην είναι χαμογελαστός», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μάγδα Τσαγγάνη.

«Είναι ένα ευγενικό παιδί, το οποίο εγώ χαρακτήρισα μοναδικό. Αυτά που ακούω νομίζω ότι τα λένε για κάποιον άλλο άνθρωπο. Εάν τυχόν είναι αλήθεια, που δεν θέλω καν να το πιστέψω, θα αισθανθώ σαν μια μάνα που κατηγορούν το παιδί της», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

«Είναι το χειρότερο που θα μπορούσα να ακούσω από το στόμα μιας γυναίκας»

Οι δηλώσεις της ηθοποιού προκάλεσαν την αντίδραση του Κώστα Κρομμύδα, ο οποίος τόνισε πως τέτοιες δηλώσεις είναι υποτιμητικές για τις γυναίκες.

«Είναι το χειρότερο που θα μπορούσα να ακούσω από το στόμα μιας γυναίκας, ότι τρέχανε από πίσω του οι γυναίκες σαν τα σκυλιά. Πόσο υποτιμητικό είναι αυτό για μια γυναίκα η οποία το λέει για άλλες γυναίκες», είπε.

«Τι είμαι, βαρεμένη για να πω τέτοια πράγματα;»

Στη συνέχεια η Μάγδα Τσαγγάνη ισχυρίστηκε πως ουδέποτε έκανε τις επίμαχες δηλώσεις.

«Κάποιος συνάδελφος με πήρε και μου είπε ότι εγώ είπα κάτι, μία κουβέντα, ότι έτρεχαν από πίσω γυναίκες σαν σκυλιά. Δεν το είπα και λέει σε άκουσα και λέω Χριστέ μου, είναι δυνατόν, τι έχω, Αλτσχάιμερ; Εν πάση περιπτώσει, ότι και να είναι, εγώ και είμαι υπέρ του θύματος, εννοείται αυτό, μα το αυτονόητο θα λέω; Εννοείται. Αλλά τι να σας πω, δεν πρέπει τελικά να μιλάμε, γιατί άλλα λέμε, άλλα ακούνε, άλλα καταλαβαίνουν. Ο συνάδελφος αυτός, ένας υπέροχος συνάδελφος και καλό παιδί, και χαίρομαι που μιλήσαμε, γιατί δεν έχουμε δουλέψει ποτέ, αλλά εγώ δεν είπα ποτέ ότι τρέχανε οι γυναίκες σαν σκυλιά. Τι είμαι, βαρεμένη είμαι να πω τέτοια πράγματα;», δήλωσε.

Όπως είπε η ηθοποιός, μίλησε με τον Κώστα Κρομμύδα: «Μάγδα μου, μου λέει, σε άκουσα και λέω με άκουσες εμένα και το είπα. Δηλαδή μου έρχεται να τρελαθώ. Δεν μπορούσα να του πω, ήταν ευγενέστατος, τι να πω, τα έχω χαμένα. Άλλη ήταν και νομίζουν ότι είμαι εγώ. Εγώ θα έλεγα ότι τρέχουν οι γυναίκες σαν σκυλιά; Σου τ’ ορκίζομαι, ούτε στον ύπνο μου να το είπα και να μην το κατάλαβα; Τα έχω χαμένα, μου έρχεται τρέλα», είπε.

Ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας ρωτήθηκε από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» για το θέμα του Αλέξη Γεωργούλη.

Εδώ έχουμε μία διαρροή. Δεν έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις ποτέ ο κ. Γεωργούλης. Αυτό σημαίνει ότι βρισκόμαστε ήδη μόνο στο στάδιο της προανακρίσεως. Δηλαδή υπάρχει μόνο καταγγελία, δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη. Αυτή είναι η πιθανολόγησή μου. Εφόσον υπάρχει μόνο μια καταγγελία αρχίζουν τα μεγάλα ερωτηματικά.

Έχουμε ένα φερόμενο θύμα που είναι δικηγόρος και γνωρίζει ότι ένας που διαπράττει ποινικό αδίκημα διατρέχει τον κίνδυνο να δικαστεί μέσα στην αυτόφωρη διαδικασία, δηλαδή μέσα σε 48 ώρες να συλληφθεί και να παραδοθεί στις Αρχές. Όμως εδώ έχουμε έναν ευρωβουλευτή που δεν μπορεί να συλληφθεί. Αξιολογήθηκε από τις βελγικές Αρχές και δεν συνελήφθη ποτέ.

Άρα η καταγγελία είναι υπό πάρα πολλά ερωτηματικά και για αυτόν τον λόγο έχω εκπλαγεί από το καθεστώς υποκρίσιας που υπάρχει στην ελληνική πολιτική σκηνή.

Είμαστε σε έναν παραλογισμό ακραίο. Αν δεν είχε γίνει η καταγγελία την κυρία δεν θα την γνώριζε ούτε ο θυρωρός της γειτονιάς της όπως είχε πει ο αείμνηστος Κατσιφάρας.

Κακώς δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία της και η φωτογραφία της.

Την άλλη μέρα πηγαίνεις στο Ευρωκοινοβούλιο και συνυπάρχεις με τον βιαστή σου. Αυτή που δημοσιοποίησε το γεγονός  κάτι θέλει να κερδίσει. Την αμφισβητώ ακραία την καταγγελία και έχει τεράστια υπερασπιστικά επιχειρήματα ο κύριος Γεωργούλης» είπε ξεκαθαρίζοντας ότι δεν ενδιαφέρεται να αναλάβει την υπόθεση.

«Για ποιον λόγο η φερόμενη ως παθούσα το ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;» διερωτήθηκε.

«Η κυρία είναι δικηγόρος, για ποιον λόγο δεν έκανε καμία ενέργεια για να συντομεύσουν τις διαδικασίες; Και μόνο η δημοσιοποίηση της ιατροδικαστικής εκθέσεως από πλευράς της καταγγέλλουσας δημιουργεί τεράστια ερωτηματικά γιατί τη δικογραφία την έχει μόνο εκείνη η πλευρά. Αυτή η ακραία πολιτική εκμετάλλευση μου μυρίζει πολύ βρώμικα, σας το λέω ευθέως. Παίζουμε με ανθρώπους και την ελευθερία τους. Ο κύριος Γεωργούλης δεν έχει κληθεί καν να δώσει εξηγήσεις» είπε.

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε στο #StarBreakfast και στην Λιλή Πυράκη για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη και τον σάλο που έχει προκληθεί.

«Είμαι υποχρεωμένος, όπως όλοι μας που έχουμε δημόσιο λόγο, να είμαι άκρως επιφυλακτικός γιατί υπάρχει και το τεκμήριο της αθωότητας. Το ξέρουμε κι μαπό9 προηγούμενες περιπτώσεις κι η δικαιοσύνη θα κρίνει και θα αποφασίσει. Δεν κρύβω τα λόγια μου. Θέλω να πω στον κόσμο ότι η σεξουαλική κι η σωματική κακοποίηση από ανθρώπους που έχουν εξουσία απέναντι σε άλλους ή που νιώθουν ότι έχουν εξουσία, που είναι στο απυρόβλητο, θεωρώ ότι είναι κακούργημα» ανέφερε ο Χάρης Ρώμας.

«Αν αποδειχθεί ότι ο Αλέξης -κι ο αδερφός μου ο ίδιος να είναι ένοχος- πρέπει να τιμωρηθεί με μεγάλη ποινή για να προφυλάσσονται κι οι άνθρωποι σε αυτές τις περιπτώσεις. Επειδή μπαίνουν μέσα πολιτικές σκέψεις και κομματικές σκοπιμότητες, εκεί δεν έχει ναι μεν αλλά. Τότε αυτό είναι υπέρ του θύτη κι όχι υπέρ του θύματος. Ακόμα κι αν είναι ο αδερφός μoυ δεν θα χαριστώ κι ας είναι φίλος και συνάδελφος… Επειδή είχαμε την τύχη να αποκτήσουμε εξουσία μέσω αυτού που κάνουμε και δεν έχουμε δικαίωμα να την εκμεταλλευόμαστε με λάθος τρόπο» πρόσθεσε ο Χάρης Ρώμας.

Για τη δεύτερη ανάρτηση που έκανε η Θεοφανία Παπαθωμά για τον Αλέξη Γεωργούλη τοποθετήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το #ToPrwino.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Άσχετα αν συμφωνείς ή διαφωνείς με την Παπαθωμά, έχει δίκιο εδώ. Γιατί να δεχόμαστε από τον κολλητό του Γεωργούλη να βγαίνει και να λέει αθώο τον φίλο του και καλά κάνει. Όλοι δεν έχουμε άποψη; Γιατί αρνούμαστε από την Παπαθωμά και τον Πετράκο να έχουν άποψη; Επειδή ας πούμε πήραν μία θέση που φαινόταν ακραία εναντίον των εμβολιασμών. Ωστόσο, στη δημοκρατία όποιος διαφωνεί μαζί σου, δεν τον εκτελείς. Δεν καταλαβαίνω γιατί πυροβόλησαν τόσο πολύ την Παπαθωμά και τον Πετράκο».

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε στη συνέχεια: «Τους έχουν βάλει και τους δύο σε ένα στόχαστρο. Όχι τώρα, αλλά με άλλες δηλώσεις. Κι αυτό άδικο είναι. Κι αυτοί που έχουν ακραίες απόψεις, στη δημοκρατία έχουν δικαίωμα να τις εκφράσουν. Δεν καταλαβαίνω».   

Η Βάνα Μπάρμπα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha και έκανε πολλές αποκαλύψεις.

Η ηθοποιός, ανέφερε ότι δεν γνώριζε προσωπικά τον Αλέξη Γεωργούλη, ωστόσο, όλο αυτό που έσκασε για τον ηθοποιό και Ευρωβουλευτή, το είχε ακούσει πριν βγει στη δημοσιότητα.

«Ακούγεται και τρίτο περιστατικό πάλι με αναγνωρίσιμο. Όπως και αυτό με τον Γεωργούλη το είχαμε ακούσει. Εγώ είχα ακούσει σε συζήτηση ότι τώρα θα σκάσει και ένα κομμάτι με έναν άνθρωπο ο οποίος είναι πολύ γνωστός και έχει κακοποιήσει γυναίκες», είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση ξαναβρέθηκε στην αγκαλιά της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα στη Νέα Υόρκη
Mariah Carey: «Στα 12 μου, η αδελφή μου με νάρκωσε Valium και κοκαΐνη και προσπάθησε να με πουλήσει σε προαγωγό»
Ο Γιώργος Αμούτζας τρέχει στο Ράλι Ακρόπολις: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»
Θάνος Μπίρκος: «Μου έχουν πει να κάνω δίαιτα, πλέον απαντώ: βάλε κρεμούλα γιατί έχεις σπάσει»
Τον δεύτερο γιο τους βάπτισαν η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης
Εβελίνα Παπούλια και Γιώργος Λιάντος ξανά μαζί, 23 χρόνια μετά τον χωρισμό τους!
«Μετά το περιστατικό με τον Γιάννη Γιοκαρίνη πήγαμε σε ψυχίατρο, παίρνει φαρμακευτική αγωγή»
Ερωτευμένη η πρώην φιναλίστ του #GNTMgr & νυν παίκτρια στο #SurviviorGR – Το βίντεο με τον σύντροφό της
Φώτης Ιωαννίδης: «Έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου ο έρωτας. Έχω μια ευημερία, μια ηρεμία και περνάω καλά»
Σπύρος Μπιμπίλας: «Είμαι ανενεργός σεξουαλικά, εδώ και πολλά χρόνια δεν μ’ ενδιαφέρει»