Η μητέρα του Αλέξη Γεωργούλη μετά την καταγγελία: «Εγώ το παιδί μου το ξέρω...»

Nέες αντιδράσεις: Δώρα Χρυσικού, Δήμητρα Παπαδήμα, Σπύρος Μπιμπίλας, Σοφία Μπεκατώρου, Κατερίνα Στεφανίδη, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Aπόστολος Γκλέτσος, Φίλιππος Σοφιανός, Χάρης Ρώμας, Σοφία Παυλίδου, Σοφία Βογιατζάκη, Μάγδα Τσαγγάνη, Βασίλης Θωμόπουλος, Τζόυς Ευείδη, Γιώργος Τσαπουράκης, Δημήτρης Αρβανίτης, Μπέττυ Μαγγίρα, Πέτρος Τατσόπουλος, Βίκυ Χατζηβασιλείου, Δανάη Μπάρκα, & Ελένη Μενεγάκη

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Αλέξης Γεωργούλης τη Δευτέρα του Πάσχα ανακοίνωσε πως υπέβαλλε αίτημα άρσης της ευρωκοινοβουλευτικής του ασυλίας και παραίτησης του από την Ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ μετά από την καταγγελία που δέχτηκε για σεξουαλική παρενόχληση.

Η εν λόγω καταγγελία, όπως έγινε γνωστό υποβλήθηκε αρχικά από την Ελένη Χρονοπούλου ανώνυμα το 2020 ενώ τέσσερις μήνες μετά, το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ κατήγγειλε ονομαστικά τον Αλέξη Γεωργούλη.

Ο ηθοποιός και πρώην Ευρωβουλευτής, σύμφωνα με το περιβάλλον του και όσα ανέφερε η Όλγα Λαφαζάνη μέσα από την εκπομπή #HappyDay ενημερώθηκε την Μεγάλη Παρασκευή για την καταγγελία που εκκρεμεί σε βάρος του. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές ανέφεραν στη δημοσιογράφο πως για εκείνον ήταν σαν “κεραυνός εν αιθρία” αφού δε γνώριζε τίποτα μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Η Όλγα Λαφαζάνη ανέφερε επίσης πως ο Αλέξης Γεωργούλης αυτή τη στιγμή δεν έχει κανένα στοιχείο στα χέρια του

«Ο Αλέξης Γεωργούλης είναι σε κατάσταση σοκ και προσπαθεί να προστατεύσει τους δικούς του ανθρώπους και τους άμεσα εμπλεκόμενους. Την Πέμπτη αναμένεται να ενημερωθούν οι δυο Βέλγοι και η Ελληνίδα δικηγόρος του από την Εισαγγελία των Βρυξελλών εγγράφως για το περιεχόμενο της καταγγελίας. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν συγκεκριμένα στοιχεία στα χέρια τους» είναι τα λόγια που μετέφερε το περιβάλλον του Αλέξη Γεωργούλη στην δημοσιογράφο του Happy Day.

Μετά την καταγγελία που έγινε εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη από την Ελένη Χρονοπούλου, η μητέρα του μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Η μητέρα του, ένας ευγενέστατος και γλυκύτατος άνθρωπος, η οποία προστατεύεται από το περιβάλλον της, επεσήμανε στη δημοσιογράφο Ρένα Κουβελιώτη ότι ξέρει το παιδί της και ό,τι γίνει, θα φανεί μετά τις εκλογές.

Συγκεκριμένα, η μητέρα του Αλέξη Γεωργούλη δήλωσε: «Δεν ξέρω εγώ παιδί μου τίποτα να σου πω. Τι να σου μιλήσω… Εγώ το παιδί το ξέρω. Από εκεί και πέρα…  Ό,τι γίνει, θα φανεί μετά τις εκλογές. Ό,τι είναι και δεν είναι, θα φανεί τότε. Λοιπόν, δεν λέω τίποτα άλλο, να είσαστε καλά».

Όσα είπε ο Αλέξης Γεωργούλης σε φίλο του μετά την δημοσιοποίηση της καταγγελίας για βαριά κακοποίηση.

Το #LiveNews μίλησε αποκλειστικά με έναν φίλο του Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος συνομίλησε μαζί του μετά την δημοσιοποίηση των καταγγελιών. Ο φίλος του Αλέξη Γεωργούλη δηλώνει πως όλα είναι μία σκευωρία και πως ο Αλέξης Γεωργούλης του είπε πως δεν ισχύει τίποτα από όλα όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες.

«Μου είπε πως δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά. Εγώ το μόνο που ρώτησα σαν φίλος είναι καλά και όλα τα άλλα θα λυθούν, είναι θέμα δικαιοσύνης. Από ό,τι ξέρω ο ίδιος είπε πως ό,τι αποφανθεί η Δικαιοσύνη, εκείνος θα το κάνει. Είμαστε παιδικοί φίλοι. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, δεν χρειάζεται να μιλήσω εγώ γι’ αυτόν, τον γνωρίζει το πανελλήνιο. Είναι μεγάλη έκπληξη αυτό που συμβαίνει, δεν μπορώ να πιστέψω πως για έναν τόσο θαυμάσιο άνθρωπο ακούγονται αυτά τα πράγματα.

»Δεν μπορώ να πιστέψω πως μπορεί να στέκουν έστω στο ελάχιστο αυτές οι κατηγορίες. Ένας νοήμων άνθρωπος μπορεί να καταλάβει πώς όταν μία τόσο σοβαρή καταγγελία πριν από τρία χρόνια πηγαίνει στον εισαγγελέα επώνυμα και με ιατροδικαστική έκθεση, και δεν κινήθηκε η διαδικασία τρία χρόνια. Δεν ξέρω πώς μπορεί να έγινε αυτό το πράγμα και εμφανίζεται τώρα ξαφνικά λίγο πριν τις εκλογές».

Ο φίλος του αναφέρει πως είναι περίεργο να εμφανίζονται ξαφνικά τώρα οι καταγγελίες και δηλώνει πως θα έπρεπε να ερωτηθούν και οι πρώην σύντροφοί του για το ένα είχε και απέναντί τους τέτοιες κακοποιητικές συμπεριφορές.

«Παρόλα αυτά, αυτό είναι θέμα Δικαιοσύνης και θα φανεί. Όλοι είμαστε κατά της οποιασδήποτε μορφής βίας και πρώτος και ο Αλέξης που έχω δει σε συνεντεύξεις του, μιλάει γι’ αυτό. Μιλάτε με φίλους του, ενώ αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να μιλήσουν όλες οι γυναίκες που έχουν υπάρξει στη ζωή του ως δεσμοί, γιατί δεν μπορεί τόσα χρόνια να μην έχει αναφερθεί το παραμικρό και στη συγκεκριμένη κοπέλα να έχει τόσο σοβαρή κακοποιητική συμπεριφορά».

Αλέξης Γεωργούλης – Οι αντιδράσεις στον τηλεοπτικό αέρα και διαδίκτυο

Στο Τατιάνα Στεφανίδου μίλησαν, επίσης, η Δώρα Χρυσικού και η Δήμητρα Παπαδήμα

«Εμένα η θέση μου είναι συγκεκριμένη και πάρα πολύ γνωστή. Είμαι πάντα με τα φερόμενα ως θύματα, δεν υπάρχει για μένα κανένας αστερίσκος. Προφανώς υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας για όλους τους ανθρώπους, αλλά εμένα είναι γνωστή η θέση μου. Ούτε σε αυτή την περίπτωση θα κάνω κάποια άλλη δήλωση, ή κάποια άλλη εξαίρεση, παρά το γεγονός ότι ο Αλέξης είναι φίλος μου» επεσήμανε η Δώρα Χρυσικού, ενώ η Δήμητρα Παπαδήμα έκανε λόγο «ότι το θέμα βγήκε τώρα στη δημοσιότητα επειδή είναι παραμονές των εκλογών».

Σπύρος Μπιμπίλας

Μετά από πληθώρα μηνυμάτων που έχει δεχτεί και ο Σπύρος Μπιμπίλας ως πρόεδρος του ΣΕΗ, για την υπόθεση Γεωργούλη, ο οποίος μάλιστα, είναι και μέλος του ΣΕΗ, θέλησε μέσα από μια ανάρτησή του στο Facebook να δώσει την δική του απάντηση, τονίζοντας πως οι νομικές διαδικασίες θα τηρηθούν κανονικά. 

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

«Επειδή πολλοί βιάζονται και ασφυκτικά μας πολιορκούν ως ΣΕΗ και εμένα προσωπικά για να πάρουν δηλώσεις για την νέα περίπτωση καταγγελίας κατά του Ευρωβουλευτή Γεωργούλη που τυχαίνει να είναι και μέλος του ΣΕΗ κ ΤΑΣΕΗ, ας κάνουν υπομονή θα τηρηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες που προβλέπει το καταστατικό μας αλλά και το τεκμήριο αθωότητας.

Μην κάνετε σαν τους κανίβαλους που βρήκαν κάτι για να το κατασπαράξουν. Και για όσους επιπόλαια με κατηγορείτε προσωπικά ως υποστηρικτή του ΣΥΡΙΖΑ είστε τελείως άσχετοι αφού είμαι υποψήφιος με ΤΗΝ ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ που καταγγέλλει τα πάντα για όλα τα κόμματα. Ας σοβαρευτούμε, πάντα εξετάζονται οι καταγγελίες, πάντα περιμένουμε τα αρμόδια όργανα και την δικαιοσύνη να λειτουργήσουν και μετά μιλάμε. Δεν θα γίνουμε μπαλάκι στα πολιτικά παιχνίδια και στις σκοπιμότητες κανενός. Σεβόμαστε τα φερόμενα ως θύματα και αναμένουμε. Εξ άλλου δυστυχώς 4 ως τώρα ευρωβουλευτές μας, διαφόρων κομμάτων, μας έχουν εκθέσει στην Ευρώπη ανεπανόρθωτα».

Μετά την ανάρτηση που έκανε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για το ΣΕΗ, με αφορμή την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στο #PrwinoMas και στη Φαίη Σκορδά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μπιμπίλας, απάντησε για το post που έκανε, στο οποίο αναρωτιόταν για ποιον λόγο κατήγγειλε το όνομά του 4 μήνες μετά, δηλώνοντας: «Άρχισαν να κανιβαλίζουν το Σωματείο, γιατί το Σωματείο δεν βγαίνει για διαδήλωση. Ο κ. Γεωργούλης έχει κατηγορηθεί στην Ευρωβουλή, δεν έχει έρθει κάποια καταγγελία στο Σωματείο για να αρχίσει να λειτουργεί. Αν δούμε ότι έχει έρθει μία καταγγελία θα ανοίξουμε το καταστατικό. Επομένως το να κανιβαλίζουν το Σωματείο, εμάς μας θίγει! Γιατί βγήκαν διάφοροι -κυρίως δεξιοί- να κατηγορήσουν το Σωματείο».

Στη συνέχεια, η Φαίη Σκορδά ρώτησε τον ηθοποιό και Πρόεδρο του ΣΕΗ, για ποιον λόγο έγραψε σε ανάρτησή του “γιατί τον κατήγγειλε 4 μήνες μετά”. «Δεν καταλαβαίνετε τι λέω, έγινε μία καταγγελία κάποια στιγμή, αλλά δεν ειπώθηκε το όνομά του. Το αποδίδω μόνο στο ότι η ίδια είναι νομικός και θα είχε το θάρρος να πει το όνομά του. Πολίτης είμαι και μπορώ να έχω μία γνώμη. Τα κορίτσια αυτά που κατήγγειλαν τους ανθρώπους που κατήγγειλαν ήταν σε ένα εργασιακό περιβάλλον. Νομίζω ότι μία νομικός θα μπορούσε να μην φοβηθεί. Αυτό που είπα και τελείωσε».

«Μη διυλίζουμε τον κώνωπα, έχω πει κάτι, όποιος θέλει να εκλαμβάνει κάτι, ας το εκλάβει λάθος. Εγώ έκανα τη διαφορά με τα κορίτσια που ήταν σε εργασιακό περιβάλλον. Αυτή η συνομιλία ήταν κάτω από μία μεγάλη συνομιλία. Αν θέλετε να απομονώσετε τη φράση, όπως κάνουν άλλοι, για να με χτυπήσουν, κάντε το. Δεν θα συζητήσω περισσότερα επ’ αυτού. Το συσχετισμό που έκαναν κάποιοι ότι προσπαθώ να κάνω τον υποστηρικτή του ΣΥΡΙΖΑ, τον θεωρώ απαράδεχτο». 

Άρ. Λάσκος: «Ό,τι κάναμε στο ΣΕΗ με τις προηγούμενες καταγγελίες θα γίνει και με την υπόθεση Γεωργούλη»

Σοφία Μπεκατώρου:

Για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη μίλησε, στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου, η οποία στο παρελθόν υπήρξε θύμα κακοποίησης.

«Είναι τραγικό όταν προχωράνε σε τέτοιες αποκαλύψεις και ουσιαστικά όλο το απόρρητο καταρρίπτεται, ωστόσο αυτός είναι και ένας από τους λόγους που τα θύματα φοβούνται, φοβούνται λοιπόν γιατί το δικαίωμα στην αλήθεια τιμωρείται. Θα σας πω ένα απλό παράδειγμα όταν ο κύριος Κακλαμανάκης μίλησε στη Βουλή μετά από προτροπή του Υφυπουργού Αθλητισμού για την διαφθορά στον αθλητισμό, το πλήρωσε με δύο αγωγές», είπε αρχικά η Σοφία Μπεκατώρου. 

Και συνέχισε: «Προσφάτως ενώ είχαμε την δεκαπεντάχρονη Αθανασία Μεσίρη στον τελικό του άλματος όπου βγήκε στην έβδομη θέση, η κυρία Μιλλούση αναδείχτηκε ως πρότυπο αθλήτριας ενώ εμφανίστηκε στους αγώνες με προπονητή που είχε καταγγελθεί ως κακοποιητής.  Θέλω να καταλάβετε λοιπόν ότι παρότι εδώ και δύο χρόνια έχει ανοίξει ένας κύκλος συζητήσεων, επί της ουσίας όλα τα κόμματα δεν έχουν σταθεί με έναν σαφή τρόπο, δηλαδή υπάρχουν κάποιες προγραμματικές δηλώσεις αλλά δεν έχει αλλάξει ουσιαστικά κάτι». 

«Πλήρωσα το κόστος του ότι βγήκα να μιλήσω και εννοείται βιάστηκαν να πουν ότι η σκοπιμότητα μου ήτανε για να εμπλακώ στην διοίκηση της ομοσπονδίας. Αυτό όμως δεν έγινε. Πάντα όταν βγαίνει ένα θύμα να μιλήσει, αντί να ακούσουμε τι έχει να πει προσπαθούμε να βρούμε πως θα ακυρώσουμε όσα θα πει, για τα οποία έχει δυσκολευτεί τόσο πολύ. Τα κόμματα πρέπει επιτέλους να αξιοποιήσουν ανθρώπους οι οποίοι έχουν κινηματικές πρωτοβουλίες και ασχολούνται με θέματα που αφορούν στις γυναίκες, στην βία, στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και πολλά αλλά. Δεν μπορούμε απλά να επιλέγουμε ανθρώπους για τα κόμματα που μας εκπροσωπούν οι οποίοι έχουν απλώς μία παραπάνω δημοσιότητα», τόνισε ολοκληρώνοντας η Σοφία Μπεκατώρου.

Κατερίνα Στεφανίδη:

Την έντονη αντίδραση της Ολυμπιονίκη Κατερίνας Στεφανίδη προκάλεσαν τα σχόλια πολλών χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που την καλούσαν να πάρει θέση για τις αναρτήσεις που έκανε η μητέρα της γύρω από την υπόθεση του ΑΛέξη Γεωργούλη.

Συγκεκριμένα, η μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη, Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη, υιοθέτησε χυδαίο πρωτοσέλιδο του «Μακελειού» που αναφέρεται στην υπόθεση Γεωργούλη και την καταγγελία για βιασμό και ξυλοδαρμό που έκανε σε βάρος του η δικηγόρος και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Ελένη Χρονοπούλου. Η υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην ανατολική Αττική, αφού αναπαρήγαγε το δημοσίευμα μέσω Twitter, το συνόδευσε με σχόλιο: «Συγγνώμη, αλλά δεν είναι απίθανο να είναι έτσι».

«Την είχα γκόμενα και την έβγαλε στο κλαρί« ήταν ο χυδαίος τιτλος ο οποίος αναπαρήγαγε η μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις,

Η Κατερίνα Στεφανίδη από τη δική της πλευρά, θέλοντας να βάλει φρένο σε όσους την καλούσαν να πάρει θέση, απάντησε αρχικά σε μερικά σχόλια γράφοντας,

«Δεν ταυτίζομαι με τα λεγόμενα και τα πιστεύω της μητέρας μου. Εσύ δηλαδή συμφωνείς με ό,τι πιστεύουν ή λένε οι γονείς σου; Εγώ πάντως όχι» και «Ντροπή σου που έρχεσαι στο προσωπικό μου προφίλ να μου γράψεις για κάτι που δεν έχει να κάνει στο παραμικρό με εμένα ή τις δικές μου προσωπικές αντιλήψεις».

Στη συνέχεια η 33χρονη χρυσή Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλησε να ξεκαθαρίσει εκ νέου τη θέση της γράφοντας,

«Αφού πρέπει να γράφω τα αυτονόητα, διαβάστε λοιπόν. Σε καμία περίπτωση δεν ταυτίζομαι με τις πολιτικές και κοινωνικές απόψεις της μητέρας μου. Σε αντίθεση με εκείνη δεν έχω υπάρξει ποτέ μέλος κόμματος και ούτε σκοπεύω να υπάρξω.

Δεν επιτρέπω σε κανέναν λοιπόν να με κάνει αντικείμενο του κομματισμού του.Η μητέρα μου, όπως και εγώ, δρούμε ως ανεξάρτητοι και ενήλικοι πολίτες. Δεν μπορώ και ούτε σκοπεύω να την «μαζέψω», όπως προτείνουν ή υπονοούν διάφοροι, καθώς δεν έχω κανένα τέτοιο δικαίωμα, όπως δεν έχω και καμία ευθύνη για όσα η ίδια υποστηρίζει».

download-2023-04-20T080028.378

Λίγες ώρες μετά, η μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη διέγραψε την ανάρτησή της ζητώντας συγγνώμη.

Untitled

Δείτε το βίντεο:

Δανάη Μπάρκα:

Η Δανάη Μπάρκα, στον αέρα της εκπομπής της, έκανε τη δική της προσωπική τοποθέτηση, μετά την προβολή του θέματος με την ανάρτηση της μητέρας της Κατερίνας Στεφανίδη.

«Γενικά ο κόσμος είναι σκληρός και χωρίς τις αναρτήσεις. Γιατί καμιά φορά μπορεί να μην θέλουμε, αλλά να πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας. Ο κόσμος παραμένει σκληρός και τα σχόλιά του παραμένουν σκληρά, και καλό είναι όταν όλοι πια όταν γινόμαστε μπροστάρηδες και επαναστάτες με την τρυφερότητα και θέλουμε να γίνει καλύτερος ο κόσμος, να το σκεφτόμαστε με τις ίδιες μας τις πράξεις. Με τα σχόλια που κάνουμε δημόσια. Με τα μηνύματα που μπορεί να στείλουμε σε έναν άνθρωπο», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Η Δανάη Μπάρκα είπε στη συνέχεια: «Υπάρχει δικαιοσύνη εκεί έξω που μπορεί να κρίνει μία οποιαδήποτε πράξη, αδίκημα ή κακούργημα. Και δεν είμαστε εμείς σε θέση να κρίνουμε και να δικάσουμε οποιονδήποτε άνθρωπο. Δεν το λέω για τη συγκεκριμένη υπόθεση, μιλάω γενικά γιατί αυτές οι ημέρες είναι δύσκολες. Το λέω και το ξαναλέω, να το ξέρουμε. Αυτά λοιπόν ήταν τα νέα, δεν υπάρχει κάτι άλλο σε σχέση με την συγκεκριμένη υπόθεση για να μεταφέρουμε».

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος:

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος που είχε συνεργαστεί με τον Αλέξη Γεωργούλη στην τηλεοπτική σειρά «Είσαι το ταίρι μου», όπως ήταν λογικό ρωτήθηκε για τις καταγγελίες που έχουν γίνει σε βάρος του από την Ελένη Χρονοπούλου με τον ίδιο ωστόσο να αποφεύγει να πάρει θέση.

«Θα μου επιτρέψετε να μείνω με τη χαρά αυτού που έχω νιώσει τώρα. Δε ξέρω τι γίνεται στον έξω κόσμο και από αύριο μπορεί να ανοίξω κάποια τηλεόραση να δω τι έχει γίνει, αλλά, και πάλι δε θα σας απαντούσα για να είμαι ειλικρινής. Θέλω να χαρώ αυτό που ζω τώρα» είπε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Μπέττυ Μαγγίρα:

Η Μπέττυ Μαγγίρα θέλησε να ξεκαθαρίσει πως δεν χρειάζεται να «δικάζουν» ανθρώπους μέσα από τα τηλεοπτικά πάνελ, χωρίς να έχει αποδειχτεί ότι είναι ένοχοι για τις πράξεις που τους καταλογίζουν.

Η παρουσιάστρια σχολίασε μέσα από την εκπομπή της:

«Μπορεί να έχεις δουλέψει μαζί του και να είχες μια άψογη συνεργασία με αυτόν τον άνθρωπο, δεν ξέρεις τι γίνεται στην προσωπική του ζωή. Τι θέση να πάρεις και τι να πεις εσύ;» ανέφερε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Δεν παίρνω θέση γιατί δεν γνωρίζω τι έχει γίνει, αν δεν γνωρίζουμε να σιωπήσουμε. Τι να πουν οι ηθοποιοί;» είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Είναι η εποχή της αποκαθήλωσης, βλέπουμε πάρα πολλά πρότυπα, είδωλα στον χώρο και εκτός χώρου να αποκαθηλώνονται. Μέχρι να αποδειχθεί όλο αυτό, κανείς δεν ξέρει τι ισχύει και τι δεν ισχύει. Είμαστε πάντα με τα θύματα, δεν υποστηρίζουμε αυτή τη στιγμή τον Αλέξη Γεωργούλη ή τον κάθε Γεωργούλη. Να μην βγάζουμε συμπεράσματα και να μην κρεμάμε ανθρώπους στα περίπτερα πριν ακόμα αποδειχθεί ότι έγινε αυτό» τόνισε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Βασίλης Θωμόπουλος, Τζόυς Ευείδη, Γιώργος Τσαπουράκης

Ο γνωστός σκηνοθέτης και οι δύο ηθοποιοί μίλησαν για το θέμα στην κάμερα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά

Δημήτρης Αρβανίτης:

O Δημήτρης Αρβανίτης, ο οποίος έχει συνεργαστεί μαζί του, καταθέτει την άποψή του για τον χαρακτήρα του ηθοποιού και ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ήταν ένας εξαιρετικός συνεργάτης, πολύ σωστός άνθρωπος. Οι ιδέες που είχε δεν ήταν οι εξωφρενικά προωθημένες ή κάτι να πεις, ήταν ένας νορμάλ άνθρωπος όπως είμαστε όλοι σε ένα γύρισμα. Δεν είχα κανένα παράπονο όσο δουλεύαμε μαζί.

Δεν είχε ακουστεί απολύτως τίποτα και από κανέναν σε καμία περίπτωση. Ήταν ένα παιδί μετρημένο και θα είμαι και απολύτως ειλικρινής, όχι ιδιαίτερης ευφυίας, δεν ήταν ένας άνθρωπος που έλεγες τι φοβερό μυαλό είναι αυτό που έχω μπροστά μου. Είχε έξυπνες και προωθημένες λύσεις όσον αφορά στα επαγγελματικά του», λέει ο Δημήτρης Αρβανίτης.

Φίλιππος Σοφιανός - Aπόστολος Γκλέτσος:

Οι δύο ηθοποιοί τοποθετήθηκαν για το σχετικό θέμα στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη.

Χάρης Ρώμας,Σοφία Παυλίδου και Σοφία Βογιατζάκη:

Στην εκπομπή #SuperΚατερίνα μίλησαν για το γεγονός ο Χάρης Ρώμας, η Σοφία Παυλίδου αλλά και η στενή του φίλη, Σοφία Βογιατζάκη

«Έχω ενημερωθεί αλλά δεν ξέρω σε βάθος και στην πραγματικότητα τι έχει συμβεί. Αυτό χρήζει διερεύνησης και μου έκανε εντύπωση που μετά από 3 χρόνια που έχει γίνει η καταγγελία από την παθούσα παρουσιάζεται αυτό στη δημοσιότητα», ανέφερε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

«Φαντάζομαι ότι πρόκειται να εκδικαστεί. Περιμένω και τις εξηγήσεις γιατί άργησε να βγει στη δημοσιότητα μία τόσο σοβαρή καταγγελία. Εμείς που ασχολούμαστε με τα κοινά και είμαστε στα φώτα της δημοσιότητας πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε οποιαδήποτε σχέση και τις θυμικές μας αντιδράσεις. Πρέπει να δίνεις το καλό παράδειγμα», τονίζει στη συνέχεια.

«Τέτοιες συμπεριφορές είναι κατακριτέες από όλους μας. Καλώς έκανε και παραιτήθηκε ο Αλέξης Γεωργούλης», σημειώνει κλείνοντας την τοποθέτησή του ο Χάρης Ρώμας.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και η Σοφία Παυλίδου.

«Δεν ξέρω, δεν το ‘χω παρακολουθήσει. Δεν ξέρω αν η κοπέλα λέει αλήθεια, προφανώς θα λέει αλήθεια, γιατί δεν κατεβάζει εύκολα κανείς το κεφάλι του για να πει κάτι τέτοιο», απαντά η ηθοποιός για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη.

Τέλος, όταν οι ρεπόρτερς ζήτησαν την άποψη της Σοφίας Βογιατζάκη, εκείνη αρκέστηκε να πει με νόημα: «Χρόνια πολλά με υγεία και χαρά».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ ΣΤΟ 00:26

Μάγδα Τσαγγάνη:

«Καταρχάς, νιώθω ότι οι κατηγορίες αυτές είναι για τον γιο μου, εγώ τον Αλέξη Γεωργούλη τον είχα και τον έχω σαν γιο μου. Το παιδί αυτό το έζησα στη δουλειά, όχι σε παρέες να βγούμε για καφέ ή να κάνουμε παρέα, ενάμιση χρόνο ήμασταν μαζί, δεν τον είχα δει ούτε μια φορά να έρθει αργοπορημένος ή αδιάβαστος.

Είναι ένα ευγενικό παιδί το οποίο χαρακτήρισα εγώ μοναδικό. Αυτά που ακούω, νομίζω ότι τα λένε για κάποιον άλλο άνθρωπο, εάν τυχόν είναι αλήθεια, που δε θέλω καν να το πιστέψω, θα αισθανθώ ως μια μάνα που κατηγορούν το παιδί της» ανέφερε αρχικά η Μάγδα Τσαγγάνη.

«Δε δοκίμασα να επικοινωνήσω μαζί του γιατί είχα ένα τηλέφωνο παλιό, αλλά χάθηκε, οι ηθοποιοί χανόμαστε, ήταν και στο εξωτερικό… Το παιδί αυτό με έκανε και γέλαγα, με έκανε να περνάω καλά, ήταν ευγενέστατο, ήταν κύριος. Και λέω, Χριστέ μου, για ποιον τα λένε αυτά;  Για τον Γεωργούλη; Δε μπορώ να το πιστέψω. Μου έχει έρθει καταπέλτης στο κεφάλι» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Πέτρος Τατσόπουλος:

Ο συγγραφέας φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής #ToPrwino και σημείωσε χαρακτηριστικά: «Η υπόθεση πρέπει να διαλευκανθεί. Μην τα λέμε 100 φορές. Δικαστικά και όχι με τηλεδικία. Με τα στοιχεία όλα να κατατεθούν. Να χυθεί άπλετο φως κι αν θες, όπως και στην περίπτωση της Εύας Καϊλή είναι ευτύχημα ότι αυτό συνέβη στο Βέλγιο κι όχι στην Ελλάδα γιατί στην Ελλάδα θα είχαμε μήνες τηλεδικών και δεν θα καταλήγαμε και πουθενά».

Ο Πέτρος Τατσόπουλος επεσήμανε επίσης: «Από εκεί και πέρα, η πρωτόγονη λογική ΣΥΡΙΖΑ=βιαστές, Νέα Δημοκρατία=βιαστές με βρίσκει αντίθετο 100%. Δεν μπορεί ένα μεγάλο, πολυσυλλεκτικό κόμμα να χαρακτηρίζεται από εκείνους. Μία οικογένεια έχει σάπια μήλα και μαύρα πρόβατα, δεν θα έχει ένα κόμμα με 1 εκατομμύριο μέλη; Δεν πρέπει να παίξει ρόλο στις εκλογές είτε η αθωότητα, είτε η ενοχή του».

Δες το σχετικό απόσπασμα στο 17.23′:

Βίκυ Χατζηβασιλείου:

Θέση για την εκπροσώπηση των Ελλήνων στο Ευρωκοινοβούλιο, πήρε η Βίκυ Χατζηβασιλείου μέσα από ένα ξέσπασμα στα social media.

Τη φωτογραφία συνόδευσε με ένα μακροσκελές μήνυμα οργής, για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Ευρωβουλή.

«Δεν γνωρίζω άλλο έθνος- πλην του δικού μας- και μάλιστα από τα πλέον ολιγάριθμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που να διαθέτει τόσους εκπροσώπους στο Ευρωκοινοβούλιο οι οποίοι να κατηγορούνται την ίδια χρονική περίοδο για πλείστα όσα κακουργήματα! Δεν είναι απλά η παραβίαση των στοιχειωδών κανόνων ηθικής και ευπρέπειας, δεν είναι απλά η τέλεση αξιόποινων επαίσχυντων πράξεων, δεν είναι απλά ο διεθνής διασυρμός της χώρας μας, είναι κι αυτή η πίκρα που νιώθει μέσα του ο απανταχού Έλληνας, αυτό το αίσθημα της ΠΡΟΔΟΣΊΑΣ, από ανθρώπους αιρετούς που τον εκπροσωπούν διεθνώς, που τίμησε με την ψήφο του, που εμπιστεύτηκε τη διαχείριση σοβαρών εθνικών θεμάτων στα διεθνή fora, που πίστεψε στις ικανότητες και τις ηθικές τους αρετές...Και πού τελικά διαψεύστηκε σε κάθε προσδοκία. Και όπως και να τελεσιδικίσουν κάποτε όλες αυτές οι υποθέσεις τους, το αίσθημα προδοσίας θα πλανάται στη χώρα για καιρό. Αν ήταν απλοί πολίτες, οι πράξεις τους θα είχαν συνέπειες μόνο για τον εαυτό τους. Είναι όμως ευρωβουλευτές του ελληνικού λαού και το αξιόποινο των δικών τους πράξεων αφήνει μια μουτζούρα και στην ψυχή του κάθε Έλληνα. Αυτή την ευθύνη αλήθεια, δεν την αναλογίστηκαν ποτέ όταν έκαναν τις όποιες βρωμιές τους? Όχι κύριοι, δεν επιθυμούσαμε κομμάτι της σπίλωσής σας!!! Με ποιό δικαίωμα μας το φορτώνετε και μάλιστα διεθνώς? (Και ειδικά σ' εμάς που δεν ψηφίσαμε κανέναν από δαύτους!...) Νιώθετε κι εσείς αυτό το αίσθημα της εθνικής προδοσίας? Me too ✋️....».

Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στα τηλεοπτικά πλατό, ύστερα από πολυήμερη απουσία για τις γιορτές του Πάσχα. Η παρουσιάστρια, αφού καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό και τους συνεργάτες της στο στούντιο, προλόγισε για τη συνέχεια της εκπομπής ότι θα πληροφορηθούμε όλες τις εξελίξεις για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Επειδή λείπουμε πολύ καιρό κι έχουν υπάρξει διάφορα θέματα… Επειδή είδα, όπως είδαμε όλοι τις τελευταίες ημέρες, ότι παίζει ένα θέμα που μας έχει αφήσει όλους με το στόμα ανοιχτό και περιμένουμε να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει, τι θα γίνει… Μιλάω για τον Αλέξη Γεωργούλη που το τελευταίο τριήμερο από ό,τι όλοι παρακολουθούμε, έχουν βγει πράγματα που ψάχνουν και σε λίγο θα μας τα πει η δημοσιογράφος του Mega, Ιουλία Βελισσαράτου.

Δεν είμαι η κατάλληλη για να μιλήσω, γιατί κι εγώ, για να είμαι ειλικρινής, έλειπα στο εξωτερικό, χθες με το που γύρισα, άρχισα να τα παρακολουθώ. Λέω “πότε έγιναν όλα αυτά; Τι συνέβη;”. Θα τα ακούσουμε όλα σε λίγο».

Παναγιώτα Βλαντή:

Η Παναγιώτα Βλαντή φιλοξενήθηκε στο #ToPrwino, το πρωί της Πέμπτης 20/4 και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στο σίριαλ «Αστυνόμος Μπέκας».

Η Παναγιώτα Βλαντή σημείωσε χαρακτηριστικά: «Εξεπλάγην. Με τον Αλέξη δουλέψαμε μαζί, έχω τις καλύτερες εντυπώσεις, όμως αυτό δεν σημαίνει κάτι. Επειδή είναι πολύ ευαίσθητο το θέμα, έχω πάρει θέση σε αυτό, ήμουν κι εγώ μία από εκείνες που είχα βγει για το metoo, έχω παροτρύνει γυναίκες και άνδρες να μιλήσουν, είναι πολύ άβολη η θέση μου αυτή τη στιγμή.

Ναι μεν δουλεύεις με κάποιον και είναι εντάξει, όταν μίλησα κι εγώ, άκουγα να λένε “αυτός που λέει η Παναγιώτα, ή η Τζένη Μπότση, ή Ζέτα Δούκα, είναι καλός άνθρωπος, είναι ταλαντούχος”. Ναι και; Όποιος είναι ταλαντούχος, πρέπει να ‘ναι και καλός άνθρωπος. Το ξεχνάμε; Έτσι αδικούμε τους πραγματικά ταλαντούχους και τους πραγματικά καλούς ανθρώπους. Είναι ευαίσθητο το θέμα».

Στη συνέχεια, η Παναγιώτα Βλαντή πρόσθεσε: «Ο ίδιος ξέρει τι έκανε και τι δεν έκανε. Από την άλλη δεν μπορούμε να ακυρώσουμε και μία γυναίκα. Είπαν ότι βγήκε μετά από 4 μήνες και γιατί τώρα, το άκουσα κι αυτό. Εμένα μου πήρε 15 χρόνια να μιλήσω, και η οικογένειά μου δεν το ήξερε. Εγώ για να βγω να μιλήσω, ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ. Έπρεπε να το μάθει ο άνδρας μου, η οικογένειά μου, ο πατέρας μου. Μη βγαίνουμε να λέμε τέτοια πράγματα και ειδικά όταν τα ακούμε από γυναίκες».

Για τον Γιώργο Κιμούλη, η Παναγιώτα Βλαντή είπε τα εξής: «Όταν βγήκα στη δουλειά πιτσιρίκα, μετά από αυτό που είχα πάθει, το δεύτερο πράγμα που έμαθα ήταν για τον συγκεκριμένο, από κυρία γνωστή πρωταγωνίστρια. Μου είχε πει τι της είχε κάνει, πόσο πολύ άσχημα της είχε φερθεί.

Δεν είναι απλώς μια σπρωξιά, έχει κάνει πολύ άσχημα πράγματα στον κόσμο. Απλώς είχαν το θάρρος και βγήκαν και μίλησαν κάποιοι, αν έβγαιναν όλοι θα ξέραμε περισσότερα. Δεν είναι η σπρωξιά, είναι ότι είσαι δύο ώρες επάνω και είσαι όμηρος του άλλου. Μάλλον έχουμε δώσει περισσότερη αξία στο πρόσωπο, παρά στις πράξεις του, έχουμε τη νοοτροπία να ξεχνάμε».

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη, η Παναγιώτα Βλαντή δήλωσε: «Μετά μάθαμε για τον Φιλιππίδη, μάθαμε για τον Λιγνάδη… Η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα για βιασμούς, ήξερα για σεξουαλικές παρενοχλήσεις. Οι βιασμοί ήταν κάτι με το οποίο έμεινα άφωνη, δεν το περίμενα.

Αισθάνομαι για τον Πέτρο Φιλιππίδη όπως αισθανόμουν και παλιά. Ήξερα τι είναι και δεν αισθάνομαι καθόλου ωραία, δεν θα ήθελα να ξαναβγεί στη δουλειά κανένας από αυτούς. Παρακαλώ τον κόσμο να δώσει την απάντησή του, γιατί φοβάμαι ότι στη δουλειά μας πολλοί θα τους στηρίξουν.

Ήταν γνωστό στη δουλειά, δεν πέσαμε από τα σύννεφα. Όλοι το ξέραμε».

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση ξαναβρέθηκε στην αγκαλιά της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα στη Νέα Υόρκη
Mariah Carey: «Στα 12 μου, η αδελφή μου με νάρκωσε Valium και κοκαΐνη και προσπάθησε να με πουλήσει σε προαγωγό»
Ο Γιώργος Αμούτζας τρέχει στο Ράλι Ακρόπολις: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»
Θάνος Μπίρκος: «Μου έχουν πει να κάνω δίαιτα, πλέον απαντώ: βάλε κρεμούλα γιατί έχεις σπάσει»
Τον δεύτερο γιο τους βάπτισαν η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης
Εβελίνα Παπούλια και Γιώργος Λιάντος ξανά μαζί, 23 χρόνια μετά τον χωρισμό τους!
«Μετά το περιστατικό με τον Γιάννη Γιοκαρίνη πήγαμε σε ψυχίατρο, παίρνει φαρμακευτική αγωγή»
Ερωτευμένη η πρώην φιναλίστ του #GNTMgr & νυν παίκτρια στο #SurviviorGR – Το βίντεο με τον σύντροφό της
Φώτης Ιωαννίδης: «Έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου ο έρωτας. Έχω μια ευημερία, μια ηρεμία και περνάω καλά»
Σπύρος Μπιμπίλας: «Είμαι ανενεργός σεξουαλικά, εδώ και πολλά χρόνια δεν μ’ ενδιαφέρει»