Κατερίνα Δαλάκα – Δημήτρης Φιντιρίκος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη διάρρηξη στο σπίτι τους

Δημήτρης Φιντιρίκος: Το στιγμιότυπο από την κάμερα ασφαλείας, την ώρα της διάρρηξης στο σπίτι του

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Όπως έγινε γνωστό μέσα από τη #SuperΚατερίνα, άγνωστος άνδρας παραβίασε το παράθυρο του δεύτερου ορόφου, μπήκε στο τριώροφο σπίτι του στα νότια προάστια και έκλεψε πέντε ρολόγια, δύο από τα οποία ήταν ιδιαίτερα μεγάλης αξίας.

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος, μετά την αποκάλυψη του πολύ δυσάρεστου περιστατικού, θέλησε να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς του φίλους για το ενδιαφέρον, ενώ κοινοποίησε κι ένα βίντεο από τη στιγμή της διάρρηξης, όπου η οικιακή βοηθός ακούγεται να ουρλιάζει!

To μήνυμα του Φιντιρίκου στο Instagram

«Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας. Δυστυχώς αυτό που συνέβη σε μένα δεν είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που συμβαίνει σε πολλά σπίτια καθημερινά, δεν έχουν σημασία τα υλικά που κλάπηκαν, αλλά ο τρόμος και το σοκ των ανθρώπων που αντίκρισαν τους ληστές. Εύχομαι σαν χώρα να εξαφανιστούν αυτά τα φαινόμενα. Η αστυνομία ήρθε αμέσως και έκανε αμέσως τη δουλειά της. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική αστυνομία για την ανεύρεση των δραστών», έγραψε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Φιντιρίκος.

fidirikos-1152x2048

Το βίντεο σοκ από τη ληστεία στο σπίτι των Φιντιρίκου και Δαλάκα – Τι δήλωσαν στο #PrwinoMas

Σε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής #SuperΚατερίνα και στη δημοσιογράφο Μένια Κούκου προχώρησε ο Δημήτρης Φιντιρίκος μετά τη διάρρηξη που σημειώθηκε στο σπίτι του όσο εκείνος βρισκόταν εκτός Αθηνών με την σύντροφό του Κατερίνα Δαλάκα για τις πασχαλινές τους διακοπές.

«Δυστυχώς, ενώ περάσαμε πολύ όμορφα, υπήρχε μια κρυμμένη έκπληξη, να στεναχωρηθούμε λίγο. Ευτυχώς όμως δεν υπήρξε τραυματισμός της κοπέλας στο σπίτι. Η αστυνομία έφτασε αμέσως στο σπίτι μου, έκαναν τις έρευνές τους, πήραν αποτυπώματα, dna και η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο που έπρεπε να πάρει για τις έρευνες για τους δράστες» ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Φιντιρίκος.

«Μόλις μου στείλανε και είδα το βίντεο από τις κάμερες, δε μπορούσα να μιλήσω με την κοπέλα στο σπίτι γιατί ήταν σε λιπόθυμη κατάσταση. Καταλαβαίνετε ότι με το να ακούς αυτές τις κραυγές και μόνο με λίγη φαντασία να σκέφτεσαι ότι ο άνθρωπος που έχεις τόσα χρόνια μέσα στο σπίτι σου έχει αντικρίσει έναν μέσα στο δωμάτιό σου, είναι τραγικό.

Η κοπέλα είναι σε δύσκολη κατάσταση. Είναι με ηρεμιστικά. Ευτυχώς δεν έπαθε κάτι χειρότερο γιατί ήταν πάρα πολύ εύκολο να συμβεί κάτι καθώς ήρθε σε πολύ κοντινή επαφή μαζί της. Δεν έχουμε αναγνωρίσει τους ανθρώπους καθώς ο ένας από τους δυο που μπήκε μέσα φόραγε κουκούλα.

Απ’ ό,τι έμαθα πριν λίγες ημέρες είχαν μπει και σε ένα άλλο σπίτι στη Γλυφάδα άνθρωποι με παρόμοια χαρακτηριστικά. Πρόκειται για επαγγελματίες. Ακροβάτες θα έλεγα γιατί σκαρφάλωσαν στον δεύτερο όροφο που είναι σε μεγάλο ύψος. Σίγουρα ήταν επαγγελματίες. Δεν έχουν σημασία τα ρολόγια που έκλεψαν. Δεν έχει καμία σημασία αυτό. Σημασία για μένα έχει το ότι η κοπέλα που έχω τόσα χρόνια στο σπίτι έζησε αυτό. Και μόνο που σκέφτομαι τις κραυγές της… Άλλαξα αμέσως το ταξίδι μου ώστε να έρθω γρήγορα πίσω. Φάνηκε ότι εξωτερικά τουλάχιστον γνώριζαν τον χώρο» πρόσθεσε ο Δημήτρης Φιντιρίκος.

Σχετικά με την ψυχολογική κατάσταση της συντρόφου του Κατερίνας Δαλάκα, ο Δημήτρης Φιντιρίκος είπε, «Η Κατερίνα είναι σοκαρισμένη. Εγώ είμαι πιο ψύχραιμος. Φοβάται να ανέβει στο δωμάτιο. Είναι λογικό. Η κάθε γυναίκα είναι λογικό όταν σκέφτεται ότι μπήκε κάποιος στο δωμάτιό της, να φέρνει στο μυαλό της τέτοιες εικόνες και ειδικά όταν έχεις ακούσει και αυτό τον ήχο».

Η κάμερα της εκπομπής #StarBreakfast συνάντησε τον Δημήτρη Φιντιρίκο και την Κατερίνα Δαλάκα στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή τους στην Αθήνα εξασφαλίζοντας δηλώσεις μετά τη διάρρηξη στο σπίτι τους.

«Τώρα γυρνάω για να δω τι έχει συμβεί στο σπίτι. Καλά δε μπορεί να είναι. Πρώτα από όλα η κοπέλα πάω να δω πως είναι μετά το σοκ. Το άσχημο της υπόθεσης αυτό είναι. Τα πράγματα αγοράζονται. Ο τρόπος που παθαίνει ο κόσμος όταν βλέπει μπροστά του έναν κλέφτη μέσα στο σπίτι του είναι το θέμα. Άκουσε τον θόρυβο η κοπέλα, ανέβηκε πάνω, πάτησε αυτές τις κραυγές και έφυγε γρήγορα αυτός από το σπίτι.

Είναι σοκαριστικό να ξέρεις ότι κάποιος έχει μπει μέσα στο δωμάτιό σου, μέσα στο σπίτι σου όταν εσύ λείπεις και να ακούς την κοπέλα που έχεις στο σπίτι σου σε τέτοια κατάσταση. Με την Κατερίνα ήμασταν στη Σύρο. Από τη στιγμή που δε συνέβησαν τα χειρότερα, εννοώντας να τραυματιστεί η κοπέλα ή κάτι πιο άσχημο, μείναμε σε αυτό. Ευτυχώς δεν έγινε κάτι πιο άσχημο και πάω κι εγώ να δω τι συνέβη πραγματικά. Σας ευχαριστώ πολύ» δήλωσε ο Δημήτρης Φιντιρίκος στις κάμερες ενώ από τη δική της πλευρά η Κατερίνα Δαλάκα αρκέστηκε να πει:

«Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ, να είστε καλά. Πέρασα πολύ όμορφα αλλά κατέληξε άσχημα. Όταν παραβιάζουν τον προσωπικό σου χώρο, επηρεάζεσαι. Ζούμε κάτι δύσκολο».

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»