Μπάρτζης Vs. Μαρτίκας: Κύλησε ο τέντζερης & βρήκε το καπάκι - Η απάντηση της δικαιωμένης MVP Ελευθερίας

#SurvivorGR: Οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος: Το παιδί του λαού και ο αστικός ρήτορας - Οι δύο παίκτες που ευθύνονται για όλα τα κακά που έχουν συμβεί μέχρι στιγμής στο #SurvivorGR με τις ρουφιανιές, ανακατώματα και ψέματα που έφεραν τσακωμούς, αποχωρήσεις και αποβολές.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η ομάδα των Μπλε αποφάσισε να ψηφίσει καθαρά με βάση την κακή του συμπεριφορά τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος κατηγορήθηκε μεταξύ άλλων πως έχει κάνει ακόμα και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή να νιώθει πως δεν αξίζει πια ως παίκτρια.

Η ίδια η Σταυρούλα με δάκρυα στα μάτια έσπευσε να πει:

«Νιώθω μια μαυρίλα, είμαι πιεσμένη και αισθάνομαι διαρκώς άγχος για τις επιδόσεις μου. Πρέπει να ξανασκληρύνω και να ξανασκεφτώ ότι δεν χρειάζομαι κανέναν. Γιατί εδώ μόνοι μας είμαστε ο καθένας. Δεν πρέπει να δίνω αυτή τη χαρά σε κανέναν να με βλέπει έτσι».

Μπάρτζης vs Μαρτίκας:

Το συμβούλιο του νησιού, το πρώτο μετά το Πάσχα, απασχόλησε η συμπεριφορά του Νίκου Μπάρτζη και η λεκτική διαμάχη ανάμεσα στον Νίκο και τον Σπύρο, ανάγκασε τον Μπάρτζη να αναφερθεί πολλές φορές στο Survivor 2021.

«Μιλάω, αυτά που λέω και βλέπω ενοχλούν... Γενικά κάποιους παίκτες τους ενοχλεί γιατί θεωρούν πως είναι οι καλύτεροι όλων και δεν βάζουν μπροστά την ομάδα, καλώς που ψηφίστηκα, ο κόσμος θα κρίνει. Σίγουρα έχει παίξει μαγείρεμα, έχουμε παίξει μια φορά το παιχνίδι, εδώ είναι η δεύτερη», είπε ο Νίκος Μπάρτζης με τον Μάριο να προσπαθεί να του εξηγήσει γιατί πραγματικά ψηφίστηκε:

«Βλέπω ότι ο Νίκος ενοχλεί κάποιους, ψηφίστηκε η συμπεριφορά του Νίκου, στο πώς μιλάει, στις βρισιές που έχει πει on και off camera. Ψηφίστηκε για τη συμπεριφορά αυτή, γιατί δεν ακούει, γιατί μιλάει άσχημα».

Όσο για τον Σπύρο Μαρτίκα, που πέρασε αρκετούς μήνες στο ξεκίνημα του Survivor All Star με τον Μπάρτζη να είναι δεξί του χέρι, έσπευσε να κατηγορήσει τον Νίκο σχεδφόν για τα πάντα:

«Η απαξίωση της Σταυρούλας δεν είναι τυχαία. Έχουνε απαξιωθεί πολλές γυναίκες όμως εδώ μέσα. Η Σταυρούλα είναι μια σίγουρη παίκτρια, έχει νικήσει υπερπαίκτες και δεν την έχω ξαναδεί έτσι.

Ο Νίκος με απείλησε ότι αν διαφωνήσω ξανά μαζί του θα μου δείξει. Ο Νίκος απαξιώνει καλούς παίκτες για να προχωρήσει στο παιχνίδι. Το παίζει θύμα και το παιδί του λαού αλλά ταυτόχρονα έχει υποτιμήσει συμπαίκτες του.

Ο στόχος είναι εκ του πονηρού και απαξιώνει κάθε παίκτη, όπως έκανε με τη Σταυρούλα που ξέσπασε. Το έχει περάσει σε πολλούς παίκτες για να περάσει το σκοπό του.

Σκέφτεσαι πώς θα θίξεις αξιοπρέπειες και θα προσβάλεις ανθρώπους. Η στάση σου είναι άκρως παμπόνηρη, είσαι ένας πανούργος παίκτης, ο οποίος προχωρά εξευτελίζοντας κάθε δυνατό παίκτη. Δεν έχεις σύμμαχο για τις πράξεις σου. Δεν συμμερίζεται κανένας το στόχο σου. Σκεφτείτε πού έχει επιτεθεί», είπε χαρακτηριστικά ο Μαρτίκας, ο οποίος αποκάλυψε πως ήταν ψέμα η εκδοχή του Μπάρτζη για το ότι είδε τον Μάριο μαζί με την Ελευθερία σε τρυφερά τετ-α-τετ.

Όπως ήταν φυσικό, η αποκάλυψη αυτή του Μαρτίκα, έκανε την Ελευθερίου που βρίσκεται πια εκτός παιχνιδιού να αντιδράσει με ένα story.

«Δεν συμφωνώ με την υποψηφιότητα του Μπάρτζη, γιατί υποτίθεται ψηφίζουν αγωνιστικά! Επειδή τώρα κάποιον έπρεπε να στοχοποιήσουν, τα βγάλανε όλα στη φόρα! Ο Μπάρτζης ΜΙΛΗΣΕ».

Στην ίδια ανάρτηση, η Ελευθερία Ελευθερίου πρόσθεσε: «Βλέποντας το σημερινό επεισόδιο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πρώτα με δικαιώνει ο Μπάρτζης(για το θέμα Στάθης-Μαρτίκας) και μετά ο Μαρτίκας. Η αλήθεια στο τέλος θα λάμψει και με αυτό πορεύομαι στη ζωή μου κάνοντας υπομονή. Θα τα πούμε σύντομα».

elle

Το twitter μίλησε

bartzis9 bartzis10 bartzis3 bartzis6 bartzis5 bartzis8
bartzis9 bartzis10 bartzis3 bartzis6 bartzis5 bartzis8

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»