Τα πρώτα λόγια στην πρεμιέρα της Σοφία Αλιμπέρτη: «14 χρόνια να στολιστώ και να βγω»

Η Σοφία Αλιμπέρτη επέστρεψε στον ANT1 μετά από 14 χρόνια τηλεοπτικής απουσίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τη Δευτέρα του Πάσχα στις 16:00 η παρουσιάστρια είπε την πρώτη της καλησπέρα μέσα από τη νέα της καθημερινή εκπομπή, «Ζήσε Αλλιώς».

«Καλωσήρθατε στην καθημερινή μας εκπομπή Ζήσε Αλλιώς. Για να ζήσει κάποιος αλλιώς, στο δικό μου το μυαλό, σημαίνει ότι πρέπει να έχει γνώση. Γι’ αυτό και είμαστε εμείς εδώ για να προσφέρουμε γνώση, ώστε να ξέρετε να διαχωρίζεται τι είναι αλήθεια, τι είναι ψέμα. Πότε χρειάζεται να πάω επειγόντως στον γιατρό και πότε χρειάζεται να πάρω μια βαθιά αναπνοή;», ήταν τα πρώτα λόγια της Σοφίας Αλιμπέρτη για τις απαντήσεις που θα δίνει καθημερινά η εκπομπή.

Μέσα από ερωτήματα, έρευνες και συνομιλίες με ειδικούς επιστήμονες, συζητήσεις με το κοινό στο στούντιο, αλλά και μαρτυρίες, προβληματισμούς και συνεντεύξεις γνωστών προσώπων, που θα είναι καλεσμένοι στην εκπομπή, η Σοφία Αλιμπέρτη θα δείχνει έναν διαφορετικό δρόμο για να ζήσουμε αλλιώς.

Στο πλευρό της, ο Χειρουργός-Οδοντίατρος Κωνσταντίνος Δέδες για να αναδεικνύουν μαζί νέους τρόπους αντιμετώπισης ιατρικών θεμάτων. Ενώ ο  ειδικός συνεργάτης της εκπομπής Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, Δρ. Κωνσταντίνος Ξένος, θα μοιράζεται μαζί μας καθημερινά χρήσιμες και αποτελεσματικές συμβουλές διατροφής και ευζωίας.

Μέσα από βίντεο που κυκλοφόρησε στο κανάλι του ANT1 στο youtube, η Σοφία Αλιμπέρτη απαντά στην κάμερα για όσα θα δούμε στη νέα της εκπομπή, αλλά και το πώς είναι να επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από 14 χρόνια…

Πώς είναι να επιστρέφεις μετά από 14 χρόνια στην τηλεόραση;

«14 χρόνια έχω να βαφτώ, να χτενιστώ, να στολιστώ και να βγω. 14 χρόνια. Αυτό από μόνο του είναι περίεργο», δηλώνει η Σοφία Αλιμπέρτη για την τηλεοπτική της επιστροφή.

Τι σε έκανε να πεις το «Ναι»;

«Το concept αυτό ήταν που με έκανε να πω το ναι. Μου αρέσει πάρα πολύ. Ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο περνάει απ’ το χέρι μας, θα μάθουμε μαζί με εσάς και θα απαντήσουμε σε όσες περισσότερες ερωτήσεις μπορούμε. Δεν θέλουμε να σας τρομάξουμε. Θέλουμε απλώς να έχετε την πληροφορία στο μυαλό σας και να τη χρησιμοποιήσετε ανάλογα», αναφέρει η παρουσιάστρια.

Τι θα δούμε στο «Ζήσε Αλλιώς»;

«Θα μάθουμε αλήθειες. Έχει να κάνει με την υγεία μας, με τη φιλοσοφία μας απέναντι στη ζωή, με τη γνώση και το πώς μπορούμε να ζούμε καλύτερα γενικώς σε όλα τα επίπεδα», απαντά η Σοφία Αλιμπέρτη.

Στην πρεμιέρα της Σοφίας Αλιμπέρτη στον ΑΝΤ1 αναφέρθηκε η παρέα του #MEGAΚαλημέρα.

Ο Θανάσης Πάτρας, που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί της στην πρωινή ζώνη, εξέφρασε την άποψή του για την επιστροφή της παρουσιάστριας στην τηλεόραση μετά από 14 χρόνια.

«Η εκπομπή αυτή έχει ιατρικό περιεχόμενο, την έχουμε ξαναδεί. Πραγματικά κι εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί μπήκε στη διαδικασία να κάνει το συγκεκριμένο format. Της αρέσει μάλλον και αποφάσισε να το κάνει», σχολίασε αρχικά ο Θανάσης Πάτρας.

«Αν ζήταγε τη συμβουλή μου, θα της έλεγα να κάνει κάτι πιο ψυχαγωγικό, κάτι που είναι περισσότερο επάνω της. Αλλά το έκανε επαρκώς και εξαιρετικά καλά», τόνισε στη συνέχεια.

«Εμένα η εκπομπή της μου άρεσε. Θεωρώ ότι στην ελληνική τηλεόραση υπάρχει χώρος για όλες τις εκπομπές. Κι εμείς δεν κάνουμε κάτι που διαφέρει από τις άλλες, το ‘χουν κάνει κι άλλοι συνάδελφοι πριν και μετά και κατά τη διάρκεια της ημέρας», ανέφερε από την πλευρά της η Ελεονώρα Μελέτη.

«Μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα πράγματα, έχει ένα απίστευτο επικοινωνιακό χάρισμα. Δεν έπεσε στην παγίδα της αυτοαναφορικότητας και μπράβο της. Εγώ αυτό της το πιστώνω», επισήμανε σε άλλο σημείο ο Θανάσης Πάτρας για την πρώην συνεργάτιδά του.

Στην πρεμιέρα της Σοφίας Αλιμπέρτη στον ΑΝΤ1 αναφέρθηκε η παρέα του #PrwinoMas.

Στην πρεμιέρα της Σοφίας Αλιμπέρτη στον ΑΝΤ1 αναφέρθηκε η παρέα της Μπέττυς Μαγγίρα.

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»