Heather Graham: «Δεν υπάρχει ηλικία όπου πραγματικά μας επιτρέπεται να νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας “είμαι πολύ νέα ή πολύ μεγάλη”»

Η Heather Graham, η γνωστή ηθοποιός και πρωταγωνίστρια του #BoogieNights, καταγγέλλει τον σεξισμό που εξακολουθεί να υπάρχει στο Χόλιγουντ και την κοινωνία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό #NewBeauty, η 53χρονη μοιράστηκε τις σκέψεις της σχετικά με το πώς οι γυναίκες αναγκάζονται να αισθάνονται άσχημα για τον εαυτό τους και πρότεινε ότι δεν υπάρχει ηλικία στην οποία επιτρέπεται να αισθάνονται καλά.

Η Heather Graham εξήγησε ότι τα πολιτιστικά μηνύματα συνεχίζουν να «υπαγορεύουν» στις γυναίκες ότι δεν πρέπει να αισθάνονται καλά με τον εαυτό τους. Είπε: «Φαίνεται ότι δεν υπάρχει ηλικία όπου πραγματικά μας επιτρέπεται να νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας - εκτός ίσως από ένα πολύ σύντομο παράθυρο. Τον υπόλοιπο χρόνο, υποτίθεται ότι πρέπει να αισθανόμαστε ότι “είμαι πολύ νέα ή πολύ μεγάλη”».

Ωστόσο, παρά τις απογοητεύσεις, η ηθοποιός έχει βρει έναν τρόπο να αντιμετωπίζει τις πιέσεις και να παραμένει ευτυχισμένη και ήρεμη. Πιστεύει ότι η απεξάρτηση από την πατριαρχική κουλτούρα και η επιβεβαίωση του εαυτού της, είναι ο δρόμος προς τα εμπρός.

Η Heather Graham δήλωσε: «Όσο μεγαλώνω, τόσο πιο επιλεκτική είμαι όσον αφορά την ενέργεια που θέλω γύρω μου. Θέλω στο πλευρό μου ανθρώπους που με αγαπούν και με υποστηρίζουν». Πρόσθεσε ότι συνήθιζε να αναζητά δύσκολους και δραματικούς ανθρώπους, αλλά συνειδητοποίησε ότι αυτό ήταν εξαντλητικό.

Η ηθοποιός μοιράστηκε επίσης το μυστικό της για να γερνάει όμορφα. Είπε ότι ο αρκετός ύπνος και η εσωτερική ευτυχία είναι τα κύρια πράγματα στα οποία επικεντρώθηκε. Κάνει επίσης πρακτικές αυτοβοήθειας όπως γιόγκα, διαλογισμό και ψυχοθεραπεία για να ξεδιαλύνει τον εσωτερικό της κόσμο και να νιώθει ευτυχισμένη.

Παρά τον σεξισμό στη βιομηχανία του θεάματος, η Heather Graham εξακολουθεί να ελπίζει: «Νομίζω ότι αλλάζει. Νομίζω ότι υπάρχουν περισσότερες γυναίκες σε θέσεις εξουσίας και νομίζω ότι αυτό είναι πραγματικά θετικό».

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»