Angus Cloud: Κατηγορείται για «λεκτική κακοποίηση, συναισθηματική δυσφορία και σοβαρό εθισμό στα ναρκωτικά»

O πρώην μάνατζερ του δεν είχε να πει καλά λόγια για τον πρωταγωνιστή της επιτυχημένης σειράς #Euphoria

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο μάνατζερ ταλέντων, Diomi Cordero, μίλησε εναντίον του ηθοποιού Angus Cloud, κάνοντας σοβαρές καταγγελίες για λεκτική κακοποίηση, συναισθηματική δυσφορία και εθισμό στα ναρκωτικά.

O Κορδέρο περιέγραψε τους ισχυρισμούς του στο Twitter και δήλωσε ότι παραιτήθηκε από μάνατζερ του πρωταγωνιστή του #Euphoria τον Φεβρουάριο του 2022, εξαιτίας της συμπεριφοράς του ηθοποιού.

Ο Diomi Cordero δήλωσε επίσης ότι επιδιώκει την είσπραξη των οφειλόμενων προμηθειών διαχείρισης από τον ηθοποιό για πάνω από έναν χρόνο, συνολικού ύψους άνω των 60.000 δολαρίων, αλλά δεν έχει λάβει ακόμη καμία πληρωμή, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες φιλικής επίλυσης του θέματος.

Ο μάνατζερ ταλέντων ισχυρίζεται ότι ο ηθοποιός ήταν εθισμένος στα συνταγογραφούμενα φάρμακα και μάλιστα έκανε εμετό πάνω του, ενώ του έκανε ΚΑΡΠΑ μετά από υπερβολική δόση. Σύμφωνα με τον Diomi Cordero, γνώρισε τον ηθοποιός ενώ εργαζόταν ως βοηθός ψυχικής υγείας σε μια κλινική αποτοξίνωσης.

Οι δυο τους ανέπτυξαν στενό δεσμό και ο Diomi Cordero έγινε τελικά ο μάνατζερ ταλέντων του Angus Cloud τ τον Απρίλιο του 2021. Πριν αναλάβει, η προσωπική και επαγγελματική ζωή του Άνγκους Κλάουντ βρισκόταν σε «κατάσταση αταξίας, αλλά οι δυο τους συνεργάστηκαν για να επαναφέρουν τον ηθοποιό σε σωστή πορεία».

Παρά την αρχική πρόοδο του Angus Cloud, ο Diomi Cordero υποστηρίζει ότι ο ηθοποιός είχε φίλους που συνέχισαν να κάνουν χρήση ναρκωτικών και «απειλούσαν» τη νηφαλιότητά του. Αυτή η απερίσκεπτη συμπεριφορά όπως είπε, συνέβαλε τελικά στην υποτροπή του ηθοποιού και μόλις δύο ημέρες μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας του, ξανάρχισε τη χρήση ουσιών.

Η κατάσταση μεταξύ των δύο ανδρών φέρεται να επιδεινώθηκε τους επόμενους μήνες, με τον ηθοποιός να χάνει τον έλεγχο του εθισμού του μέχρι τον Νοέμβριο του 2021. Ο Diomi Cordero σχυρίζεται επίσης ότι προσέλαβε έναν δημοσιογράφο και νέους ατζέντηδες υποκριτικής και μόδας για τον Angus Cloud, καθώς και ότι τον βοήθησε να αποκτήσει ασφάλεια υγείας, όμως ο εθισμός του χειροτέρεψε.

Tέλος, ο μάνατζερ πρόσθεσε: «Μοιραζόμενος την ιστορία μου, ελπίζω όχι μόνο να βρω παρηγοριά και θεραπεία, αλλά και να εμπνεύσω άλλους που μπορεί να αγωνίζονται να βρουν τη φωνή τους σε μια βιομηχανία όπου οι περισσότεροι σιωπούν. Ήθελα να γίνω μια απόδειξη της δύναμης του να μιλάς και να κατέχεις την αλήθεια σου, ακόμα και μπροστά στις αντιξοότητες».

Δειτε Επισης

Sean Penn: «Δεν είχα χτυπήσει τη Μadonna με μπαστούνι του μπέιζμπολ όταν ήμασταν παντρεμένοι»
Η συναυλία της Τaylor Swift προκάλεσε φρενίτιδα στην Βρετανία & έγινε πρώτη είδηση στην Αμερική
Καίτη Γαρμπή: «Η Άννα Βίσση, είναι ίσως η μόνη μου φίλη από τον χώρο. Την εκτιμώ, την αγαπώ και τη θαυμάζω»
Γιώργος Καραμίχος: «Δεν είχα για χρόνια την άδεια να δω το παιδί μου»
Παύλος Παπαδόπουλος: «Ξυπνούσα κι έβαζα αλκοόλ στο στόμα μου για να ξεχνάω τι βιώνω»
Αλέξανδρος Λυκουρέζος για Απόστολο Λύτρα: «Όσα συνέβησαν είναι θλιβερά και απαράδεκτα, δεν έχω λόγια»
Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Πήγαινα κάθε μέρα στο γύρισμα, για να μπορώ να τρώω, δεν είχα τίποτα»
Γιάννης Αϊβάζης: «Όποιος σηκώνει το χέρι του, τότε κόψιμο και μεταφορικά και κυριολεκτικά»
Παυλίνα Βουλγαράκη: «Όταν ζεις την κακοποίηση μπερδεύεις το τι είναι φυσιολογικό και υγιές»
Γιώργος Νταλάρας: «Ο χρόνος τους βάζει ένα φερμουάρ στο στόμα. Εγώ είμαι ακόμα εδώ στην Κύπρο»