Αθηνά Οικονομάκου για Φίλιππο Μιχόπουλο: «Υπήρχε σύγκρουση, το παλέψαμε πάρα πολύ»

Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε για τη σχέση με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο και τις διαφωνίες που έχουν σε ό,τι έχει να κάνει με τα παιδιά τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Για τον λόγο που απείχε αρκετό καιρό από τις θεατρικές σκηνές μίλησε στην εκπομπή #MamadesERT και τη Τζένη Θεωνά η Αθηνά Οικονομάκου αποκαλύπτοντας την ψυχολογική πίεση που ένιωθε κάθε φορά που βρισκόταν στη σκηνή.

«Τα πρώτα χρόνια με κράτησε μακριά από το θέατρο μια ψυχολογική πίεση, ένα άγχος που είχα, σκηνικό, σκηνικό φόβο, stage fright. Κι επειδή ζορίστηκα πολύ και δυσκολεύτηκα, αποφάσισα ότι δεν θέλω να υποφέρω άλλο, επειδή αγαπάω και πάρα πολύ τη δουλειά. Σκέψου ότι ήμουν σε παραστάσεις που περνούσα υπέροχα.

Όλο αυτό ήταν ανυπόφορο, γιατί από τη μία ήμουν πανευτυχής με όλο αυτό που ζούσα, την παρέα που είχα, με την παράσταση, το ρόλο, την αποδοχή του κόσμου και από την άλλη, μέσα μου ένιωθα χαμένη στο διάστημα» ανέφερε αρχικά η Αθηνά Οικονομάκου.

oikonomakou-3-3 oikogeneia-adams-oikonomakou-mixopoulos 6649_MIXOPOYLOS_IKONOMAKOY_12112014_copy_1 8049_FILIPOS_MIXALOPOYLOS_ATHINA_IKONOMAKOY_25102015 oikonomakou_mixopoulos_2_1 661136
oikonomakou-3-3 oikogeneia-adams-oikonomakou-mixopoulos 6649_MIXOPOYLOS_IKONOMAKOY_12112014_copy_1 8049_FILIPOS_MIXALOPOYLOS_ATHINA_IKONOMAKOY_25102015 oikonomakou_mixopoulos_2_1 661136

«Ήταν μία αγωνία τεράστια που ήρθε και με έπνιξε. Αποφάσισα πως μέχρι να το λύσω με την ψυχοθεραπεία, θα αποφύγω να το κάνω. Έβλεπα τηλεφωνήματα που αφορούσαν θεατρική πρόταση και με έλουζε κρύος ιδρώτας», πρόσθεσε.

Για τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο η Αθηνά Οικονομάκου είπε, «Είμαστε εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες με τον άντρα μου. Υπήρχε μία κοινή βάση, το ίδιο νόμισμα στις δύο διαφορετικές όψεις. Ο Φίλιππος δεν είναι υπέρ των ορίων και του προγράμματος. Εγώ είμαι εντελώς το αντίθετο.

Υπήρχε σύγκρουση και με τα παιδιά ειδικά. Με το πρώτο παιδί εγώ ήμουν παραπάνω πιεστική, του προγράμματος. Έχουμε έρθει ο ένας στο μέρος του άλλου, το θέλαμε πολύ, το παλέψαμε πολύ, το δουλέψαμε πολύ».

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»