Επίθεση με ροχάλες, βρισιές και σπρωξιές - Επεισόδιο με τον Μάνεση και τον βουλευτή Καππάτο στο Αργοστόλι

Ο Μάνεσης άρχισε να σπρώχνεται με τον ποδηλάτη, ενώ, σύμφωνα πάντα με το τοπικό μέσο, έπεσαν και κάτι ψιλές - Τον άλεσαν «κοράκι των πλειστηριασμών» και «προδότη»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Επίθεση δέχτηκε ο δημοσιογράφος Νίκος Μάνεσης την ώρα που βρισκόταν σε πλατεία της Κεφαλονιάς μαζί με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Παναγή Καππάτο.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μάνεσης και ο Παναγής Καππάτος δέχτηκαν επίθεση στην πλατεία στο Λιθόστρωτο Αργοστολίου της Κεφαλονιάς, όταν ένας άνδρας πέρασε από το σημείο και έφτυσε επιδεικτικά στο έδαφος.

Ξαφνικά, κάποιοι περαστικοί άρχισαν να γιουχάρουν τον βουλευτή με φράσεις του τύπου «κοράκι των πλειστηριασμών » ή «τι κάθεσαι με τον προδότη» απευθυνόμενοι στον Μάνεση. Μάλιστα, όπως γράφει η τοπική ιστοσελίδα portoni.gr, ένας από αυτούς άρχισε περνώντας με ένα ποδήλατο να φτύνει συμβολικά στο έδαφος.

Ο δημοσιογράφος σηκώθηκε και του ζήτησε το λόγο με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες παραλίγο να πιαστούν στα χέρια.

Ο βουλευτής Καππάτος αντιμετώπισε με ψυχραιμία το συμβάν, όχι όμως και ο δημοσιογράφος, ο οποίος έριξε λάδι στη φωτιά , όταν άρχισε να κυνηγάει τον ποδηλάτη για να του ζητήσει το λόγο για τις ροχάλες και τις βρισιές.

Το πράγμα όμως δεν σταμάτησε εκεί, καθώς ο Μάνεσης άρχισε να σπρώχνεται με τον ποδηλάτη, ενώ, σύμφωνα πάντα με το τοπικό μέσο, έπεσαν και κάτι ψιλές, αλλά πρόφτασαν και παρενέβησαν οι ιδιοκτήτες της καφετέριας κι άλλοι θαμώνες.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, το περιστατικό έληξε χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Πρόκειται για πρωτοφανές σκηνικό για το νησί, καθώς κάποιοι θεωρούν πως πλέον μετά τις αποκαλύψεις για τον βουλευτή Καππάτο και τα funds των πλειστηριασμών υπάρχει μια τοξικότητα γύρω απο πρόσωπο του και την πολιτική του παρουσία.

Ο Νίκος Μάνεσης περιγράφει στο #okmag το περιστατικό και αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για την επίθεση που δέχθηκε.

«Πέρασε ένας κύριος σε ένα ποδήλατο και μας έφτυσε. Είναι γνωστός τραμπούκος της Κεφαλονιάς», ανέφερε ο Νίκος Μάνεσης για την επίθεση

«Βρέθηκα σε κεντρική καφετέρια στην Κεφαλονιά με την οικογένειά μου. Εκεί ήταν οι περισσότεροι από τους υποψήφιους της πολιτικής Κεφαλονιάς. Τους χαιρέτησα όλους και κάθισα στο τραπέζι του κυρίου Καππάτου που είναι και δικηγόρος μου σε κτηματικά θέματα της Κεφαλονιάς. Ήμασταν μια όμορφη παρέα και συζητούσαν αρμονικά και άλλοι συνυποψήφιοί του και πέρασε ένας κύριος σε ένα ποδήλατο και μας έφτυσε, στοχεύοντας προφανώς τον κύριο Καππάτο. Είναι γνωστός τραμπούκος της Κεφαλονιάς.

Οι ριπές πήραν και εμένα και τη σύζυγό μου και όταν του είπα “τι κάνεις;”, γιατί είναι αντιληπτό ότι δεν είναι και ό,τι καλύτερο να δεχθείς ριπές ακόμη και αν απευθύνονται σε άλλον, εκείνος κινήθηκε απειλητικά εναντίον μου», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Μάνεσης.

Και συνέχισε: «Το επεισόδιο έληξε, διότι μπήκαν οι κάτοικοι που βρίσκονταν και έπιναν τον καφέ τους και τον μάζεψαν. Εκείνος έφυγε απειλώντας ότι θα με πετύχει στην παραλία και θα με τακτοποιήσει κλπ.

Στη συνέχεια κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν πολιτικά αυτό το περιστατικό που είναι καταγεγραμμένο και σε κάμερα -έχει καταγραφεί και από την αστυνομία- θέλοντας να πλήξουν τον βουλευτή Παναγη Καππάτο. Κάποιοι ανέφεραν ότι υπήρξε διαδήλωση από τους κατοίκους του Αργοστολίου εναντίον του βουλευτή και ότι εγώ παρενέβη και τους έδειρα μόνος μου όλους. Έχουν ακολουθηθεί όμως, όλες οι νομικές διαδικασίες.

Ο Παναγής Καππάτος στη συνέχεια έκανε μια ανάρτηση στο Facebook όπου έκανε λόγο για νεοναζιστές, ενώ σημείωσε ότι ο ίδιος άνθρωπος έχει επιτεθεί παλαιότερα σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»