Μαίρη Χρονοπούλου: «Ο Νίκος Κούρκουλος έδειρε σύντροφο που με κακοποιούσε»

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Μαίρη Χρονοπούλου στην εκπομπή #SuperΚατερίνα - «Δεν με φοβίζει ο θάνατος - Η επιθυμία μου είναι να με κάψουν - Δεν θέλω τη σήψη και τα σκουλήκια»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ανάμεσα σε άλλα, η ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζωή και τις σχέσεις της. «Με τον Ανδρέα Μπάρκουλη είχαμε αρραβωνιαστεί επίσημα με παπά και με κουμπάρο. Τίποτα άλλο. Δεν νομίζω ότι πέθαιναν για μένα οι συνάδελφοί μου. Μου λείπει περισσότερο ο Νίκος Κούρκουλος που ήταν οικογένειά μου. Μου λείπει και μόνο που το σκέφτομαι, αρρωσταίνω», εξομολήθηκε η γνωστή ηθοποιός.

«Ήξερε τα πάντα για την προσωπική μου ζωή. Είχε τραβήξει πολλά με τα παθήματά μου. Με προστάτευε, με φρόντιζε, με μάλωνε και ήταν ό,τι πιο κοντινό είχα στη ζωή μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαίρη Χρονοπούλου.

Xronopoulou-Mparkoulis-Otan_i_polis_pethainei

Η αποκάλυψη για την κακοποίηση και τον Νίκο Κούρκουλο

Σχετικά με μια περίοδο που ήταν με έναν κακοποιητικό σύντροφο, ανακαλεί στη μνήμη της το πως ο Νίκος Κούρκουλος την είχε σώσει: «Τον είχα πάρει τηλέφωνο βράδυ και του είπα «Έλα γρήγορα Νίκο, θα με σκοτώσει αυτός». Ήρθε με τη μηχανή, «καθάριζε» ωραία, γενναία, τον πλάκωνε τον σύντροφο που με είχε κακομεταχειριστεί. Περίμενε μέχρι το πρωί να έρθει ο κλειδαράς να μου αλλάξει κλειδαριά».

«Περνούσαν οι μήνες και με το πρόσωπο αυτό ή το είχα συγχωρήσει ή είχαμε συμφιλιωθεί και πίναμε καφέ. Μας έβλεπε ο Νίκος, έξω φρενών, και μου έλεγε «Βρε Μαίρη, τον χτύπησα τον άνθρωπο, τον έβρισα, δεν του μιλάω και εσύ πίνεις καφέ μαζί του;» αποκάλυψε στη συνέχεια.

Η ηθοποιός δεν θέλησε, ωστόσο, να εκμυστηρευτεί τον μεγάλο έρωτα στη ζωή της. «Πιστεύω ότι μια φορά ερωτευόμαστε στη ζωή μας πραγματικά», τόνισε η ηθοποιός. Δεν ήταν, όμως, ο άνθρωπος με τον οποίο και ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας. Όσον αφορά το τι την οδήγησε στον γάμο παρά το γεγονός πως ήξερε ότι θα διαλυθεί, η Μαίρη Χρονοπούλου δήλωσε πως το έκανε γιατί ήθελε να αφήσει το θέατρο.

«Είχα περάσει μια άσχημη κατάσταση και ήθελα να μαζευτώ στον πύργο μου. Ένα τεράστιο σπίτι στα Σπάτα, κοιμόμουν μόνη μου σε μια άκρη του σπιτιού παρά το ότι ήμουν παντρεμένη. Ήθελα να είμαι μια νοικοκυρά. Να φύγω από το περιβάλλον που είχα ζήσει. Δεν έγινε αυτό τελικά. Έλεγα θα φύγω, αλλά με παρέσυρε ο Βολανάκης και με πήρε στο Κρατικό Βορείου Ελλάδας και τελικά δεν άφησα το θέατρο», ανέφερε η Μαίρη Χρονοπούλου.

Photo11_koinonia_miden

Η Μαίρη Χρονοπούλου εξομολογήθηκε στην Κατερίνα Καινούργιου και για τον μεγάλο έρωτα της ζωής της. Η σπουδαία ηθοποιός μίλησε και για τον γάμο της.

«Δεν θα πω ποιος ήταν ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου. Πιστεύω ότι μια φορά ερωτευόμαστε στη ζωή μας πραγματικά. Η σχέση αυτή δεν κατέληξε σε γάμο», είπε χαρακτηριστικά η Μαίρη Χρονοπούλου.

Για τον λόγο που παντρεύτηκε, η Μαίρη Χρονοπούλου ανέφερε: «Ήθελα να αφήσω το θέατρο, είχα περάσει μια κατάσταση άσχημη και ήθελα να μαζευτώ στον πύργο μου. Ένα τεράστιο σπίτι, ήμουν μόνη μου σε μια άκρη του σπιτιού, κοιμόμασταν σε ξεχωριστά δωμάτια. Ήθελα να είμαι μια νοικοκυρά… Δεν έγινε αυτό τελικά».

χρονοπούλου

Η Μαίρη Χρονοπούλου, μίλησε, ακόμη και για την περιουσία της και αποκάλυψε πως έχει χαρίσει τα ακίνητά της στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

«Είχα μια αρκετά μεγάλη περιουσία σε ακίνητα, αλλά κάποια στιγμή ήθελα να απαλλαγώ από όλα. Τα χάρισα όλα, ό, τι έχω. Δεν έχω τίποτα στο όνομά μου πια. Φιλοξενούμαι στο σπίτι μου από το “Χαμόγελο του Παιδιού”. Δεν τα έκανα διαθήκη που λέμε, τα χάρισα, τα μεταβίβασα κανονικά. Δεν έχω τίποτα στο όνομά μου και πίστεψέ με δεν ξέρεις τι ξαλάφρωμα είναι αυτό», εξομολογήθηκε η Μαίρη Χρονοπούλου.

upl58203dbd3f4bf

Μιλώντας για τη φωτογραφία που δημοσιοποίησε ενώ είχε μείνει κατάκοιτη με πολλά παραπάνω κιλά, η Μαίρη Χρονοπούλου σημείωσε ότι το έκανε για λόγους ηθικής.

«Δημοσίευσα φωτογραφία μου από την περίοδο που ήμουν κατάκοιτη με παραπάνω κιλά για λόγους ηθικής και προσφοράς. Ήμουν τέρας, 128 κιλά. Από την άλλη πλευρά ήμουν καθισμένη σε μια πολύ ωραία πολυθρόνα με πολύ ωραίο φουστάνι. Έδειξα αυτή την τερατώδη φωτογραφία για ανθρώπους που είχαν αντιμετωπίσει προβλήματα, όπως κι εγώ. Για ανθρώπους που είχαν χάσει τον εαυτό τους. Ήθελα να τους πω: Προσπαθήστε, εγώ προσπάθησα και το νίκησα», υπογράμμισε η Μαίρη Χρονοπούλου.

«Παράλυτη, κατάκοιτη, έριξα 128 κιλά ακίνητη. Ήμουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι χωρίς να μπορώ να γυρίσω ούτε δεξιά ούτε αριστερά. Είναι φρικτό πράγμα», συμπλήρωσε.

Με τη μητέρα της να έχει φύγει από τη ζωή στα 107 της χρόνια, η Μαίρη Χρονοπούλου σημείωσε ότι φρίττει στην ιδέα να γεράσει τόσο. Βλέπει τον θάνατο σαν μια ωραία μετάβαση από εδώ.

«Δεν με φοβίζει ο θάνατος - Η επιθυμία μου είναι να με κάψουν - Δεν θέλω τη σήψη και τα σκουλήκια»

Η Μαίρη Χρονοπούλου, αποκάλυψε και την τελευταία της επιθυμία. «Δεν με φοβίζει καθόλου ο θάνατος. Έχω και μια περιέργεια για το τι θα δω αν φύγω από εδώ. Θα βρούμε τίποτα; Με τη Μάρθα Καραγιάννη λέγαμε πάντα "τι θα βρούμε εκεί;"»

Έμπαινε ο Δαλιανίδης στα γυρίσματα και έλεγε: «Τίποτα, αηδίες. Σαν τα ραδιόφωνα είμαστε. Τραβάμε την πρίζα, σβήνει το ραδιόφωνο. Εμείς θέλαμε να δούμε κάτι. Η επιθυμία μου είναι να με κάψουν. Δεν θέλω τη σήψη και τα σκουλήκια». εξομολογήθηκε η Μαίρη Χρονοπούλου.

«Τίποτα που είναι σίγουρο δεν μπορεί να είναι και μακάβριο. Υπάρχει τίποτα πιο σίγουρο από τη μετάβαση; Δεν υπάρχει. Πιστεύω στο σύμπαν πάρα πολύ με έναν δικό μου αιρετικό τρόπο. Είναι αδύνατον να μην πιστέψεις κάπου».

maryexo-1-696x482

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»