O Matthew McConaughey περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε σε πτήση του τρόμου με προορισμό τη Γερμανία

Ο Matthew McConaughey και η σύζυγός του Camila Alves είχαν επιβιβαστεί πριν από περίπου ένα μήνα στη μοιραία πτήση της Lufthansa με προορισμό τη Γερμανία όπου το αεροσκάφος έκανε αναγκαστική προσγείωση στη Βιρτζίνια.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο ηθοποιός αποφάσισε να μιλήσει για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν στο Podcast #Let’sTalkOffCamera του #EntertainmentTonight.

«Ήταν κάτι κολασμένα τρομακτικό», δήλωσε ο Matthew McConaughey

«Στην αρχή, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Είχε μηδενική βαρύτητα. Το κόκκινο κρασί σου και το ποτήρι και τα πιάτα με το φαγητό σου βρίσκονται ξαφνικά στον αέρα. Το βλέπεις να συμβαίνει για ένα, δύο, τρία, τέσσερα δευτερόλεπτα, προτού καταρρεύσουν όλα και πέσουν κάτω. Όσο το αεροπλάνο έχασε ύψος το οποίο ξεπέρασε το ένα χιλιόμετρο, χρειάζεται να είσαι ψύχραιμος. Εγώ τουλάχιστον προσπαθούσα, για να προστατεύσω και τη σύζυγο μου.

Έσκυψα στη σύζυγο μου, προκειμένου να βεβαιωθώ ότι φορούσε τη ζώνη της. Το τραπεζάκι μου ήταν αυτό που με κράτησε στο κάθισμα. Εγώ δεν φορούσα ζώνη και δεν υπήρξε προειδοποίηση για να τη φορέσω προτού συμβεί αυτό. Ήταν κάτι κολασμένα τρομακτικό», εξομολογήθηκε ο Matthew McConaughey.

Κοντά τους καθόταν ένας φίλος του ηθοποιού και πρώην πιλότος που έσπευσε να τους καθησυχάσει: «Ήταν όσο πιο ήρεμος μπορούσε και προσπαθούσε να ηρεμήσει και εμάς. Μας έλεγε ότι αυτά τα πράγματα έχουν δοκιμαστεί οπότε ναι, μην ανησυχείς, το αεροπλάνο μπορεί να το αντέξει. Εκεί, ένιωσα μία ανακούφιση».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Camila Alves είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σχετικά στιγμιότυπα μετά το τέλος του ταξιδιού. «Στην πτήση χθες το βράδυ, το αεροπλάνο έπεσε σχεδόν 4.000 πόδια, 7 άνθρωποι πήγαν στο νοσοκομείο, τα πάντα πετούσαν παντού. Επειδή σέβομαι την ιδιωτική ζωή των γύρω μου αυτό είναι το μόνο που δείχνω, αλλά το αεροπλάνο ήταν ένα χάος και οι αναταράξεις συνεχίζονται», είχε γράψει η ίδια στη λεζάντα της ανάρτησης.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»