Προφυλακίστηκε ο αστυνομικός - μπράβος του Snik, που έκανε ντελίβερι ναρκωτικών με το περιπολικό

Αρνήθηκε την κατηγορία ο 33χρονος αστυνομικός - Πασίγνωστη η δράση του: Διακίνηση αναβολικών, ναρκωτικών, εκτροφέας pitbull, μπράβος τράπερ και μαγαζιών

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στη φυλακή οδηγείται ο 33χρονος αστυνομικός ο οποίος κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών ακόμα και με το περιπολικό της υπηρεσίας του.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία της διακίνησης.

Διαφορετική ποινική μεταχείριση επιφύλαξε η δικαιοσύνη για τον 34χρονο ειδικό φρουρό που συνελήφθη για την ίδια υπόθεση αλλά αφέθηκε ελεύθερος με υποχρεωτική εμφάνιση δύο φορές το μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα και 1.500 ευρώ εγγύηση.

Και οι δύο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες – σε βαθμό πλημμελήματος – που αντιμετωπίζουν.

Για την υπόθεση απολογήθηκε και ο 33χρονος «γείτονας» του αστυνομικού ο οποίος φέρεται να του προμήθευε τα ναρκωτικά και μετά την απολογία του κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, μίλησε στο #LiveNews για την υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών από τον αστυνομικό, αποκαλύπτοντας πως η δράση του ήταν πασίγνωστη.

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία όλοι γνώριζαν τη δράση του κυρίως με τα αναβολικά. Φαίνεται πως ο αστυνομικός προωθούσε  σε ιδιώτες αλλά και αστυνομικούς αναβολικά ενώ παλιότερα είχε επαφές με έναν ιδιώτη αραβικής καταγωγής, με τον οποίο είχαν μαζί εκτροφείο pitbull τα οποία πουλούσαν μαζί  έναντι αμοιβών.

Ο αστυνομικός που έχει συλληφθεί υπηρετούσε στο τμήμα των Νοτίων Προαστίων και όπως φαίνεται έλεγε πως θα κάνει έρευνες και θα φέρει υποθέσεις ναρκωτικών ενώ παρουσιαζόταν και ως αξιωματικός από την Ασφάλεια Αττικής και σύμφωνα με συναδέλφους του, έτρωγε και έπινε σε συγκεκριμένα μαγαζιά και έλεγε πως ψάχνει για μαφιόζους.

Όπως φαίνεται είχε προσπαθήσει να μπει σε άλλα τμήματα για να μπορεί να ρυθμίζει καλύτερα τις δουλειές του ενώ είχε επαφές για τη διακίνηση ναρκωτικών με τον αδελφό γνωστού Αλβανού ποινικού.

Εξετάζονται οι προσωπικές του γνωριμίες αλλά και άλλοι αστυνομικοί ενώ φαίνεται να τον βοήθησε ένας παράγοντας από τη Κατεχάκη μετά τις καταγγελίες συναδέλφων στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»