Δεκατρείς γυναίκες κατηγορούν τον Gérard Depardieu για σεξουαλική παρενόχληση

Για μία ακόμη φορά, ο Gérard Depardieu βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης, καθώς 13 γυναίκες που συνεργάστηκαν μαζί του σε ταινίες και σειρές τον κατηγορούν για ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Όπως μεταδίδει η γαλλική ιστοσελίδα #Mediapart, υπάρχουν 13 μαρτυρίες γυναικών (κατά κύριο λόγο ηθοποιών, μακιγιέζ και τεχνικών), που κατηγορούν τον διάσημο ηθοποιό Gérard Depardieu για σεξουαλική παρενόχληση.

anton-corbijn--gerard-depardieu

Ο ιστότοπος ανέφερε ότι οι κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση συνδέονταν με 11 ταινίες και σειρές που γύρισε ο Gérard Depardieu μεταξύ 2004 και 2022, όπως η κωμωδία #BigHouse, η βιογραφική ταινία «Dumas» και η εγκληματική σειρά του #Netflix, #Marseille.

Οι γυναίκες ηθοποιοί, μακιγιέζ, τεχνικοί υποστηρίζουν ότι ο Gérard Depardieu τις άγγιξε σε ευαίσθητα σημεία του σώματός τους, ότι έκανε ανάρμοστα σεξουαλικά σχόλια και όποτε διαμαρτύρονταν σε άλλους, η απάντηση που λάμβαναν ήταν: «Εντάξει, μωρέ, ο Gérard Depardieu είναι!», ανέφερε η #Mirror.

Όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα #LeFigaro, τρεις από αυτές υποστήριξαν ότι είναι διατεθειμένες να καταθέσουν στη δικαιοσύνη, αλλά δεν σκοπεύουν να του κάνουν μήνυση.

Από το δικηγορικό γραφείο Cabinet Temime με έδρα το Παρίσι που εκπροσωπεί τον Gérard Depardieu τονίστηκε ότι ορισμένες από τις καταγγελίες φαίνεται να βασίζονται σε «πολύ υποκειμενικές εκτιμήσεις και ηθικές κρίσεις».

Από την πλευρά του ο Gérard Depardieu τόνισε σε δήλωσή του που δημοσιοποιήθηκε από το δικηγορικό γραφείο που τον εκπροσωπεί ότι: «Αρνείται επισήμως όλες τις κατηγορίες που ενδέχεται να εμπίπτουν στο ποινικό δίκαιο».

Οι κατηγορίες αυτές έρχονται να προστεθούν στην καταγγελία της ηθοποιού Charlotte Arnould ότι ο Gérard Depardieu την είχε βιάσει στο σπίτι του στο Παρίσι το 2018, κάτι που ο ίδιος αρνείται.

4SGDXOWUUJFUVF6G62AR4IWVME

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»