Ρούλα Κουσκουρή: «Είχα το άγχος μην φύγει η περούκα από το κεφάλι μου. Αγωνιούσα μην μου κουνηθεί»

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η Ρούλα Κουσκουρή, για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο: «Όταν έβλεπα τον εαυτό μου χωρίς περούκα μου έλεγα: Ρούλα είσαι άρρωστη»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η Ρούλα Κουσκουρή, μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Η γνωστή δημοσιογράφος, που πρόκειται να μπει στην πολιτική σκηνή ως υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Δυτικό Τομέα της Αθήνας, μίλησε ανοιχτά για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο ενώ δε δίστασε να αναφέρει όλες τις δυσκολίες και τις φοβίες που αντιμετώπισε.

Πιο συγκεκριμένα, η Ρούλα Κουσκουρή ανέφερε πώς έμαθε ότι έχει καρκίνο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ήταν Παραμονή Πρωτοχχρονιάς όταν έμαθε από τη βιοψία ότι πρόκειται για κακοήθεια. Η ίδια, σχολίασε τις παρενέργειες που είχε από τις χημειοθεραπείες που έκανε τονίζοντας πως όλο αυτόν τον καιρό ζούσε με τον φόβο μήπως της φύγει η περούκα και δουν όλοι την αλήθεια της.

«Επέλεξα να κάνω τις θεραπείες μου σε ένα δημόσιο νοσοκομείο. Επέλεξα το Αττικό και έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη και δεν θα το άλλαζα με τίποτα…»

«Όταν μου είπαν ότι κάνω το πρώτο χειρουργείο βγήκα έξω, έπεσα στην αγκαλιά του συζύγου μου και του είπα "Τώρα ξεκινάνε τα δύσκολα”. Έχει πολλές παρενέργειες. Υπήρξαν δύο δύσκολες στιγμές. Μία να το πω στα παιδιά μου και μια στους γονείς μου. Αφού ξεπεράστηκαν αυτές οι δύο ημέρες και αφού έμαθα παραμονή Πρωτοχρονιάς από τη βιοψία ότι πρόκειται για κακοήθεια και θα έπρεπε να ξεκινήσω σειρά χημειοθεραπειών και ακτινοβολιών, πάτησα στα πόδια μου, είπα "πάμε, ένα ρεπορτάζ είναι και αυτό.»

«Εγώ πιάστηκα πάνω από τη δουλειά. Δεν άφησα μέρα που δεν έκανα ρεπορτάζ. Είχα αγωνίες, αλλά υποσχέθηκα ότι 1η Σεπτέμβρη θα γυρίσω στο στούντιο, παρόλο που το ανοσοποιητικό μου δεν ήταν καλά. Είχα το άγχος μην φύγει η περούκα από το κεφάλι μου. Αγωνιούσα μην γυρίσω και κοιτάξω και μου κουνηθεί η περούκα. Πολλοί από τους συναδέλφους, ακόμη και πέρυσι φορούσα την περούκα, μου έλεγαν τι "ωραία που έκανες τα μαλλιά σου έτσι”. Δεν είναι μόνο τρίχες. Όταν είσαι σπίτι και δεν φοράς την περούκα σου, βλέπεις την εικόνα σου. Όταν έβλεπα τον εαυτό μου χωρίς περούκα έλεγα ότι "Ρούλα είσαι άρρωστη”. Από τον Αύγουστο που μας πέρασε μέχρι τώρα, τα μαλλιά μου έχουν φτάσει εδώ που έχουν φτάσει.», σημείωσε σηγκινημένη η Ρούλα Κουσκουρή.

Δειτε Επισης

Παντελής Τουτουντζής για τον γάμο του: «Όλη μέρα έσβηνα κατάρες… Να ψοφήσετε! Ντροπή της κοινωνίας!»
Δημήτρης Λάλος για Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Έχουμε μία πολύ καλή σύνδεση υποκριτικά και όχι μόνο»
Η πρώτη on camera δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα social media
O Κωνσταντίνος Αργυρός απαντά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας Νίκα: «Δεν με αγχώνει κάτι»
Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Δύσκολα τα πράγματα. Δεν μιλά, δεν αντιδρά. Έχει πρόβλημα στην όραση»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια. Εγώ έχω παιδιά»
Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Ντίνο Καρύδη: «Τα προβλήματα ξεκίνησαν από πορεία με δακρυγόνα»
Μαρία Κορινθίου: «Δεν έχω ανακοινώσει χωρισμό! Ποιος έχει & τι έχει ανακοινώσει; Πότε βγήκε ανακοίνωση;»
Ξανά μαζί JLo & Ben Affleck, μετά την κατάθεση του διαζυγίου – Η κοινή βόλτα με τα παιδιά τους & τα δάκρυα της
Η τρυφερή φιλία της Άριελ Κωνσταντινίδη με τον σκηνοθέτη Κώστα Κιμούλη, αδερφό του Γιώργου Κιμούλη