Οι πρώτες δηλώσεις της Βίκυς Καγιά μετά την απόφασή της να αποχωρήσει από το Star και η αποκάλυψη

Η Έλενα Χριστοπούλου αναλαμβάνει το #ShoppingStar μετά την Καγιά ή θα συνεχίσει στην Σκορδά; - «Σφάζονται» στα πόδια της Καγιά

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στην κάμερα του #MegaΚαλημέρα και στον δημοσιογράφο, Σαράντη Μαριεττή μίλησε η Έλενα Χριστοπούλου.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο #ShoppingStar, στη Βίκυ Καγιά και στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ειδικότερα, η Έλενα Χριστοπούλου επεσήμανε: «Δεν έχει τεθεί θέμα να αναλάβω το #ShoppingStar, θα ήθελα να συνεχίσω να είμαι στον ΣΚΑΪ. Περνάω τέλεια» ενώ τόνισε ότι δε μπορεί να έχει άποψη για το ενδεχόμενο αποχώρησης της Βίκυς Καγιά μετά από επτά χρόνια.

«Δεν έχω άποψη γι’ αυτό το θέμα, οπότε δεν μπορώ να ξέρω τίποτα. Ο καθένας ό,τι κάνει για τον εαυτό του είναι καλό και η Βίκυ είναι επαγγελματίας και ξέρει πολλά χρόνια τη δουλειά. Νομίζω ότι έκανε για εκείνη την καλύτερη επιλογή».

Όσον αφορά στο #GNTMgr, η Έλενα Χριστοπούλου απάντησε: «Λυπάμαι που θα παγώσει το #GNTMgr. Θα ήθελα πολύ να το βλέπω. Όταν μπορούσα, το παρακολουθούσα».

Η Έλενα Χριστοπούλου δεν γνωρίζει εάν η Ηλιάννα Παπαγεωργίου θα συνεχίσει στο #MyStyleRocksGR, ωστόσο διαβεβαίωσε πως είναι χαρούμενη με αυτό που κάνει.

«Είναι υπέροχοι και οι κριτές και η Κατερίνα Καραβάτου στο #MyStyleRocksGR, είναι η αγαπημένη μου ομάδα», αποκάλυψε.

«Σφάζονται» στα πόδια της Βίκυς Καγιά!

Το πρωί της Μεγάλης Τρίτης, στο #HappyDay, η Τίνα Μεσσαροπούλου είπε χαρακτηριστικά: «Το διαζύγιο ήρθε γιατί νομίζω ότι η απόφαση του Star να μην συνεχίσει το GNTM ήταν καταλυτική για τη Βίκυ Καγιά, η οποία αποφάσισε να αποχωρήσει. Το συμβόλαιό της είναι μέχρι τον Ιούνιο.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι δεν θα συνεχίσει στο Star, δέχεται καταιγισμό προτάσεων. Δύο κανάλια, αυτή τη στιγμή, την έχουν προσεγγίσει. Το πρώτο ήταν ο ΑΝΤ1, για να παρουσιάσει ένα μεγαλεπίβολο project. Έγινε ένα πρώτο ραντεβού, έγινε μία πρόταση, υπάρχει μία εμπλοκή γιατί τη θέλουν άμεσα. Επειδή τη θέλουν άμεσα, μπορεί να της δώσουν κάτι άλλο που θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα πιο μετά. Η δεύτερη πρόταση έρχεται από τον ΣΚΑΪ».

Η Βίκυ Καγιά επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να αποχωρεί από το Star, ανακοινώνοντας στους δημοσιογράφους το τέλος της συνεργασίας της με τον τηλεοπτικό σταθμό.

H Βίκυ Καγιά τόνισε: «Είναι μία πολύπλοκη χρονιά για εμένα…» και επιβεβαίωσε ότι δεν θα είναι μετά από επτά χρόνια στο Star.

«Τα πράγματα καταλήγουν κάπου, χωρίς αυτό να σημαίνει – και θέλω να το τονίσω αυτό- ότι υπήρχε τσακωμός. Επειδή αυτές τις μέρες ακούω πολλά πράγματα, δεν τσακώθηκε κανείς με κανέναν, ούτε νευρίασε κανείς και ούτε υπήρχε κλίμα άσχημη ή επιθετικό. 

Θέλω να το τονίσω αυτό γιατί είναι άδικο για το κανάλι και για εμένα για τη συνεργασία μας η οποία κράτησε 7 χρόνια. Άρα, ήταν μία όμορφη και πετυχημένη συνεργασία», ξεκαθάρισε η Βίκυ Καγιά.

«Από εκεί και πέρα, ήταν δική μου η επιλογή να σταματήσω και να αφήσω ένα project που αγαπάω πάρα πολύ. Το #ShoppingStar είναι στην καρδιά μου και θα είναι για πάντα. Ήταν μια δική μου προσωπική κίνηση, χωρίς αυτό να σημαίνει όμως ότι έχω τσακωθεί με κανέναν».

«Όλα τα πράγματα στη ζωή έχουν μια αρχή και ένας τέλος. Αυτή η σχέση ωρίμασε και έφτασε στο τέλος της», κατέληξε η Βίκυ Καγιά σε τηλεοπτικές της δηλώσεις.

Δειτε Επισης

O Νίκος Πορτοκάλογλου ακύρωσε τις συναυλίες του - Η επίσημη ανακοίνωση & το πρόβλημα υγείας του
«Δεν θα υπάρξει νέα Ελευθερία Αρβανιτάκη. Για να ξεχωρίσεις πρέπει να έχεις δικό σου μονοπάτι»
Συγκίνησε η Δέσποινα Βανδή από τη σκηνή του Λυκαβηττού 23 χρόνια μετά: «Σας ευχαριστώ! Eίμαι ευγνώμων!»
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Φταίει ο Μάρκος Σεφερλής που βγάζει τον νάνο & 4.000 από κάτω ξεκαρδίζονται;»
Νίκος Ορφανός: «Ο Μάρκος Σεφερλής γελοιοποιεί πρώτο τον ίδιο του τον εαυτό»
Μιχάλης Αεράκης: «Ε όχι ρε φίλε, δεν επιτρέπονται τα πάντα στη σάτιρα! Υπάρχει ένα μέτρο»
Η ανακοίνωση της Γεσθημανής Κουτούζογλου του #SurvivorGR μετά τoυς μπελάδες με το ΓΕΣ
Shaya: «Είχα γυναικολογικό πρόβλημα και οι γιατροί δεν μπορούσαν να σώσουν τη μήτρα μου»
Στην αντεπίθεση ο Μάρκος Σεφερλής με αγωγές κατά πάντων: «Οργανωμένη επίθεση εναντίον μου»
«Λύγισε» η Φαίη Σκορδά μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα της – Η συμβουλή της μητέρας της