#MasterChefGR: Τέσσερις υποψήφιοι, δυο αποχωρήσεις! Αυτός είναι ο νικητής του Mystery Box και των 1.000€!

#MasterChefGR: «Θα χαρακτήριζα το πιάτο και κάτι χειρότερo… Είναι χάλια, χάλια, χάλια»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σε ένα ιδιαίτερο Mystery Box κλήθηκαν οι παίκτες του #MasterChefGR να δοκιμάσουν τις μαγειρικές τους δυνάμεις το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρα στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής. Ο Γιώργος Πορφύρης, ως νικητής του Τεστ Δημιουργικότητας, είχε για ακόμη μια φορά τα πλεονεκτήματα της δοκιμασίας στη διάθεσή του και για αυτό προτίμησε αφενός να ανέβει ο ίδιος στον εξώστη και αφετέρου να μοιράσει τον χρόνο στους συμπαίκτες του όπως εκείνος θεωρούσε καλύτερα.

Έτσι, όμως, κάποιοι διαγωνιζόμενοι δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα με τον λιγοστό χρόνο στη δοκιμασία με αποτέλεσμα να παρουσιάσουν αδύναμες προσπάθειες στους τρεις κριτές του MasterChef. Ένας εξ αυτών ήταν και ο Νίκος Κοντός, ο οποίος παραδέχθηκε πως δεν τον αντιπροσώπευε το πιάτο που ετοίμασε στην κουζίνα του ριάλιτι μαγειρικής.

Παστέλι φιστίκι, crumble από πουράκια, δαμάσκηνο και γκρανόλα με toasted croissant ετοίμασε ο νεαρός μάγειρας με το αποτέλεσμα όμως να απογοητεύει τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Σωτήρη Κοντιζά. «Συμφωνώ απόλυτα με τη λέξη κολατσιό (σ.σ. που χρησιμοποίησε ο Πάνος Ιωαννίδης για το πιάτο του). Θα το χαρακτήριζα και κάτι χειρότερο αλλά τέλοσπαντων. Είναι χάλια, χάλια, χάλια».

«Το μόνο που θεωρώ ότι έχει πάει καλά είναι το παστέλι. Τίποτα άλλο. Όλα τα υπόλοιπα είναι χάλια. Τίποτα, σήμερα, μηδέν. Μόνο το παστέλι» ομολόγησε ο Μότο Μότο μιλώντας στην κάμερα του MasterChef για τη νέα του γαστρονομική προσπάθεια στο MasterChef.

Μάλιστα, ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν δίστασε να εκφράσει τον προβληματισμό του για το αν θα έπρεπε να δοκιμάσει έστω το συγκεκριμένο πιάτο με τον Μότο Μότο να τον παροτρύνει να το κάνει. «Επειδή έχουμε φάει πολλή ζάχαρη, πιστεύεις ότι πρέπει να δοκιμάσουμε; Έχει νόημα;» αναρωτήθηκε αρχικά ο σεφ και κριτής του MasterChef για να προχωρήσει στη συνέχεια σε μια μικρή δοκιμή στο πιάτο του Μότο Μότο

Η έντονη αντίδραση του Άγγελου στο αρνητικό σχόλιο των κριτών!

Αυτός είναι ο νικητής του Mystery Box!

Ο Στέφανος Χείλας, η Μαρία Μπέη, η Μαρία Λαζαρίδου και ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης είχαν σε αυτή τη δοκιμασία τις καλύτερες προσπάθειες. Ωστόσο κατά τους κριτές το πιάτο που ξεχώρισαν ήταν αυτό του Στέφανου Χείλα, ο οποίος κέρδισε το mystery box, 1.000 ευρώ, απολαμβάνοντας προνόμια στην επόμενη ομαδική δοκιμασία.

Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Σε ότι αφορά τα δυσάρεστα νέα εκείνοι που είχαν τα χειρότερα πιάτα ήταν ο Mότο-Μότο, ο Θοδωρής, ο Ηλίας και η Στέλλα. Όπως ανακοίνωσε λίγο πριν την αποφώνηση ο Σωτήρης Κοντιζάς, οι διαδικασίες προχωρούν όπως και ο διαγωνισμός και κάθε εβδομάδα θα αποχωρούν δυο διαγωνιζόμενοι.

To trailer 56ου επεισοδίου - Μ. Τρίτη 11.4.2023

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»
Οι πρώτες φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι από τις «Ικέτιδες» - Η κατάμεστη πρεμιέρα στους Δελφούς
#TemptingFortune: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο πρώτο τρέιλερ του νέου reality
Ο Φάνης Μουρατίδης παρουσιαστής στην επιστροφή του #MoneyDrop στους τηλεοπτικούς μας δέκτες
Η πρώτη ανάρτηση και το δημόσιο «ευχαριστώ» των Maneskin μετά τη μεγάλη συναυλία τους στο ΟΑΚΑ
Νίκος Οικονομόπουλος: «Αν πούμε: Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια, θα μας θεωρήσουν χουντικούς»
#FindMeFalling: O Njoy στην πρώτη κυπριακή ταινία του Netflix!