Η συλλογή Tommy X Shawn Classics Reborn ταξίδεψε το μήνυμα της βιωσιμότητας σε Ευρώπη και Μεξικό

Στο πλαίσιο της παρουσίασης της βιώσιμης συλλογής Tommy X Shawn Classics Reborn, πραγματοποιήθηκε μία σειρά από exclusive events και συζητήσεις σε Ευρώπη και Μεξικό

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Tommy Hilfiger, η οποία ανήκει στην PVH Corp. [NYSE: PVH], ανακοινώνει ότι ο Tommy Hilfiger και ο υποψήφιος για GRAMMY®, πολυπλατινένιος τραγουδοποιός Shawn Mendes παρουσίασαν τη συλλογή Tommy X Shawn Classics Reborn για την Άνοιξη 2023 μέσα από μια σειρά exclusive events και εποικοδομητικών συζητήσεων στις Ευρωπαϊκές μητροπόλεις της μόδας και την Πόλη του Μεξικό.

Οι συνδημιουργοί και εμπνευστές της συλλογής μετέφεραν τη δημιουργική διαδικασία και τη βιώσιμη καινοτομία που χαρακτηρίζει τη συλλογή στους καλεσμένους, τα μέλη του Tommy Hilfiger Club και το ευρύ κοινό.

337749903_243925648018668_1349590651984078725_n

Με πρώτο σταθμό το Λονδίνο, «την γενέτειρα τόσων πολλών pop culture classics» όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Shawn Mendes, οι δύο δημιουργικές δυνάμεις διέδωσαν το μήνυμα της βιωσιμότητας μέσα από ένα μοναδικό δείπνο που φιλοξενήθηκε στο θρυλικό members club House of KOKO στο Camden, όπου υποδέχτηκαν τους φίλους και την οικογένεια του Shawn καθώς και επιλεγμένους future makers.

Ανάμεσα τους η γνωστή περιβαλλοντική ακτιβίστρια και ηθοποιός Pamela Anderson καθώς και ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς “Emily in Paris” Lucien Laviscount.

Νωρίτερα την ίδια ημέρα, πραγματοποιήθηκε ένα in-store panel στο κατάστημα της Tommy Hilfiger στη Regent Street, στο οποίο συμμετείχαν θαυμαστές του Shawn Mendes και μέλη του Tommy Hilfiger Club.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στις κοινές αξίες του Tommy και του Shawn, στις βιώσιμες καινοτομίες που περιλαμβάνει η συλλογή και στον τρόπο με τον οποίο τα prep icons επαναπροσδιορίστηκαν με μια σύγχρονη προοπτική.

Η καμπάνια Tommy x Shawn Classics Reborn συνεπήρε την πόλη του Λονδίνου με προβολές στις εμβληματικές τοποθεσίες Marble Arch και London Bridge, ενώ branded σημάνσεις στους δρόμους και στο μετρό έδειχναν το δρόμο προς το κατάστημα της Tommy Hilfiger.

Μία πολύ χαρακτηριστική στιγμή ήταν η άφιξη των συνδημιουργών στο κατάστημα της Regent Street μέσα στο iconic London black cab το οποίο λειτουργούσε με ηλεκτρική ενέργεια και πρόβαλλε την καμπάνια Tommy x Shawn Classics Reborn.

337525760_173157045218393_5050507610811731370_n

Πλήθος θαυμαστών τους περίμενε με ανυπομονησία και ενθουσιασμό.

Στο κατάστημα της Tommy Hilfiger στο Kurfürstendamm του Βερολίνου, συντονίστηκε ένα panel όπου δόθηκε μία εικόνα της έμπνευσης, της καινοτομίας και της δημιουργικής διαδικασίας πίσω από τη συλλογή από τον Tommy Hilfiger και τον Shawn Mendes.

Τις τρεις ημέρες που ακολουθήσαν την συζήτηση, το κατάστημα φιλοξένησε πολύ ενδιαφέρουσες δράσεις για το κοινό όπως art installations και εργαστήρια πρακτικής κεντήματος από change makers που εκπροσωπούν τοπικά κινήματα βιωσιμότητας, αλλά και ένας καθρέφτης AR ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να δοκιμάσουν τη συλλογή με ψηφιακό τρόπο.

Στο Μιλάνο και το κατάστημα της Tommy Hilfiger στη Piazza Guglielmo Oberdan, διοργανώθηκε μία συζήτηση από τη Matilda de Angelis γιορτάζοντας το λανσάρισμα της νέας καμπάνιας και της συλλογής που χαρακτηρίζεται από βιώσιμη καινοτομία.

Τις δύο ημέρες που ακολούθησαν, το κατάστημα αποτέλεσε τον απόλυτο προορισμό για μοναδικές εμπειρίες, με επικεφαλής ανθρώπους από τοπικά κινήματα βιωσιμότητας όπως το TOOLS, ένα συνεργατικό στούντιο σχεδιασμού και χειροκίνητης ανακύκλωσης που επιμελήθηκε γλυπτά ενδύματα, ενώ το επόμενο βράδυ, ο Hilfiger και ο Mendes συναντήθηκαν με καλεσμένους από τον Τύπο και προσωπικότητες στο Portrait Milano, στη ζωντανή συνοικία Porta Venezia.

Η συλλογή ταξίδεψε και στη πόλη του Μεξικό, όπου ο Μεξικανός αστέρας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης Andrés Zurita, μίλησε με τον Shawn Mendes σε ένα πάνελ στο κατάστημα της Tommy Hilfiger στο Artz Pedregal παρουσία επισκεπτών και καταναλωτών.

Πιστός στη δέσμευση του για τη διεύρυνση και την ανακάλυψη νέων ιδεών και προοπτικών, ο Mendes επισκέφθηκε το Arca Tierra στο Xochimilco, ένα έργο που εφαρμόζει τις αρχές της αναγεννητικής γεωργίας και διαφυλάσσει τις πολιτιστικές και γαστρονομικές παραδόσεις καταπολεμώντας παράλληλα την κλιματική αλλαγή.

Το ίδιο βράδυ, ο Mendes συναντήθηκε με καλεσμένους από τον Τύπο και VIPs στο Tetetlán στο προάστιο Jardines del Pedregal.

Η συλλογή Tommy X Shawn Classics Reborn για την Άνοιξη 2023 δίνει μια σύγχρονη προοπτική στα pre-90s prep, αναδεικνύοντας τη χαλαρή εφαρμογή και την αρχική άνεση, με έμφαση στη συμπερίληψη.

Η συνεργασία αγκαλιάζει το όραμα του Hilfiger και του Mendes για βιωσιμότητα, διαθέτοντας ανακυκλωμένα και καινοτόμα υλικά.

Το υλικό Recycrom χρησιμοποιεί μια νέα τεχνική για την παραγωγή βαφής, η οποία δημιουργείται με την επανεπεξεργασία ινών από απόβλητα εργοστασίων πριν καταναλωθούν σε χρωματιστή σκόνη.

Το Circulose® είναι ένα υλικό που κατασκευάζεται από ανακυκλωμένα υφασμάτινα απόβλητα που έχουν αναμειχθεί με ίνες ξύλου, μειώνοντας την εξάρτηση από πρώτες ύλες που δεν έχουν επεξεργαστεί και εξασφαλίζοντας ότι τα απορριπτόμενα βαμβακερά υφάσματα μπορούν να αποτελέσουν μέρος ενός πιο κυκλικού συστήματος ανακύκλωσης, αντί να καταλήγουν σε χωματερές.

Η συλλογή Tommy X Shawn Classics Reborn της Άνοιξης 2023 είναι διαθέσιμη στο tommy.com, στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης .

Οι φίλοι του brand καλούνται να συμμετάσχουν στην κοινότητα και τη συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας #TommyHilfiger, @TommyHilfiger και @ShawnMendes.

337632504_940783680496696_3969393481006091987_n

Δειτε Επισης

Η Celine Dion, επέστρεψε με μια τόπλες φωτογράφιση στην #Vogue – Όσα είπε για την ασθένειά της
Lewis Hamilton και George Russell με Tommy Hilfiger στο Grand Prix της Σανγκάης
H Victoria Beckham γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της - Ο χορός με τις Spice Girls και o ιππότης David Beckham
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
Όταν η Καίτη Γαρμπή είχε φωτογραφηθεί μαζί με τον Roberto Cavalli στην έπαυλή του - Το μήνυμα της
Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli
Η Έλενα Στρογγυλιώτου παρουσιάζει τη νέα Special Occasion Collection 2024!
To κατάστημα GUESS στο MyMall Limassol επέστρεψε πλήρως ανανεωμένο και είναι το ultimate shopping destination!
Στέλιος Κουδουνάρης: «Μου λείπει πολύ η Σοφία Χατζηπαντελή, ήταν σαν τη μικρή μου αδελφή»
Το καλοκαίρι έρχεται: BE ON time! Η νέα συλλογή Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2024 της United Colors of Benetton