Η MVP Ελευθερία θέλει νικητή τον Πρίαμο αλλά τον έκανε unfollow μόλις επέστρεψε στην Ελλάδα

#SurvivorGR: Η Ελευθερία Ελευθερίου επέστρεψε στην Ελλάδα και με αυτούς τους πρώην παίκτες συναντήθηκε - Αποφασίζει ο Ατζούν! Αποβάλλει τη Σκαφίδα; - Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο φαγητού & ασυλίες - Oι υποψήφιοι - Ο έντονος καβγάς Μαριαλένας - Σάκη που δεν είδαμε αλλά πρόδωσε ο Λιανός - Σε ρήξη η σχέση Μαριαλένας - Τάκη

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Και μπορεί η τραγουδίστρια κατά την αποχώρησή της να τόνισε ότι θέλει να κερδίσει το παιχνίδι ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, όταν πήρε στα χέρια της κινητό, τον έκανε unfollow.

Να σας θυμίσουμε ότι στις πρώτες δηλώσεις της μετά την αποχώρησή της, είπε για τη σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη: «Θέλω να μην αναφερθώ καθόλου στο θέμα περί σχέσης και τι γίνεται με εμένα και τον Μάριο. Δεν θα ήθελα να προβληθεί τι έχει γίνει. Είχα πει στον Μάριο ότι είναι η ντροπή της Κύπρου; Δεν ξέρω ποια γυναίκα στη θέση μου δεν θα αντιδρούσε με έναν τέτοιο τρόπο. Δεν θυμάμαι καν τι είχα πει. Το ότι έχω φτάσει στο σημείο μετά από δυο μήνες να γελάω με αυτό είμαι σε καλό δρόμο».

Με την επιστροφή της στην Ελλάδα, η Ελευθερία Ελευθερίου συνάντησε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, τον Νίκο Γιάννη, που συμμετείχε στον περσινό κύκλο του Survivor αλλά και τη φίλη της, Ιωάννα Σιαμπάνη.

Η Ευριδίκη Παπαδοπούλου - η νέα της φίλη από το Survivor - αλλά και ο περσινός παίκτης Νικόλαος Γιάννης, την επισκέφτηκαν και εκείνη στην αγκαλιά του έδωσε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: «Η αλήθεια πονάει, η αλήθεια μας έφαγε». Τώρα αφορούσε στον Μάριο ή σε κάποιον άλλον;

1 2 eleftheriou elefteria-elefteriou-(1) elefteria-elefteriou-(4) elefteria-elefteriou-(3) eleftheria
1 2 eleftheriou elefteria-elefteriou-(1) elefteria-elefteriou-(4) elefteria-elefteriou-(3) eleftheria

Από την πρώτη στιγμή που διέρρευσε το βίντεο με την Αφροδίτη Σκαφίδα να επικοινωνεί με Local, να του στέλνει φιλάκια και να τρώει, σας τονίσαμε ότι ο πονοκέφαλος που προκλήθηκε στην παραγωγή ήταν τεράστιος.

Δεν πρόκειται απλά για μια παραβίαση κανονισμών, πρόκειται για ξεκάθαρη απώλεια κάθε ελέγχου, από τη στιγμή που ξεκάθαρα παίκτες κάνουν ό,τι θέλουν στον Αγιο Δομίνικο και οι local έφτασαν στο σημείο να τους βιντεοσκοπούν -προφανώς εν αγνοία τους- ώστε να ορίζουν τις εξελίξεις στη συνέχεια μέσα από τις διαρροές.

Η διαρροή, λοιπόν, αυτού του βίντεο φέρνει πλέον την Σκαφίδα αντιμέτωπη με την ποινή της αποβολής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το θέμα έχει φτάσει στον Ατζούν και ο Τούρκος παραγωγός είναι αυτός που μέσα στη μέρα -πιθανότατα- θα γνωστοποιήσει στην παίκτρια την απόφαση του.

Με δεδομένο ότι χωρίς πολλά – πολλά έδιωξε μέχρι τώρα Δαλάκα, Χατζηανδρέου (χωρίς αποδειξεις) και Γκότση, Πηλίδη (με αποδείξεις), εύκολα μπορεί να συμπεράνει κανείς ότι και η τύχη της Αφροδίτης θα είναι ακριβώς αυτή. Της αποβολής…

Θα έχει, λοιπόν, εξαιρετικό ενδιαφέρον η σημερινή ημέρα, καθώς το θέμα θα ξεκαθαρίσει άμεσα.

Μέχρι να ξεκαθαρίσει οριστικά η υπόθεση Σκαφίδα, πάμε να δούμε τι θα… δούμε τη Μεγάλη Τρίτη, τελευταία ημέρα προβολής επεισοδίου για τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Την Κυριακή οι Μαχητές κάνουν το 1-0 στις ασυλίες.

Τη Μεγάλη Δευτέρα οι Διάσημοι απαντούν. Πλέον η ισορροπία των δυνάμεων έχει αποκατασταθεί και οι Διαημοι κάνουν το 1-1 στις ασυλίες.

Ποιον βγάζουν υποψήφιο προς αποχώρηση;

Τάκης Καραγκούνιας και Παναγιώτης Κωνσταντινίδης βγαίνουν στον τάκο από την Κόκκινη ομάδα, Σπύρος Μαρτίκας από τους Μπλε.

Η Μεγάλη Εβδομάδα κλείνει τη Μ. Τρίτη με αγώνισμα για έπαθλο φαγητου. Θυμίζουμε πως λόγω Πάσχα δεν θα διεξαχθεί τρίτη ασυλία, όπως και δεν θα υπάρξει αποχώρηση.

Το έπαθλο φαγητού, λοιπόν, το κατακτούν οι Διάσημοι, κάνοντας έτσι και το 2-1 στις νίκες της Μεγάλης Εβδομάδας.

Ο έντονος καβγάς Μαριαλένας - Σάκη που δεν είδαμε αλλά πρόδωσε ο Λιανός

Σε ρήξη έρχεται η σχέση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη με τον Τάκη Καργκούνια.

Ο Τάκης συνεχίζει να απορεί με τη ψήφο των συμπαικτών του και εκφράζει το παράπονό του από τη Μαριαλένα.

Ο Τάκης κατηγορεί τη Μαριαλένα για τη στάση της και την ψήφο, που του έδωσε, ενώ κι εκείνη με τη σειρά της αναρωτιέται για το λόγο, που μόνο η δική της επιλογή ενόχλησε τον συμπαίκτη της.

Μετά το αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία, στο συμβούλιο του νησιού ο Νίκος Μπάρτζης έρχεται σε κόντρα με τον Σπύρο Μαρτίκα, αφού τον κατηγορεί ότι τον ειρωνεύτηκε, ενώ ο φαρμακοποιός τονίζει ότι ουδέποτε τον ειρωνεύτηκε και ξεσπά ανάμεσα στους δύο άντρες ένας απίστευτος καβγάς.

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»