Ράκος ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση – Έχασαν το πρώτο τους μωράκι

Mέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσαν, το ζευγάρι αποκάλυψε πως έχασε το μωράκι που περίμενε ξεσπώντας και οι δυο σε κλάματα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, η Ιλάειρα Ζήση αποκάλυψε πως πριν από ενάμιση μήνα ενημερώθηκαν πως θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά. Στην πορεία της κύησης, όμως, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ομαλά με αποτέλεσμα να χάσουν το παιδάκι τους. «Θέλαμε πάρα πολύ ένα παιδάκι, δεν πήγαν τα πράγματα έτσι όπως τα θέλαμε, δεν πρέπει να κλαίμε όμως. Δεν πήγαν τα πράγματα έτσι όπως θέλαμε και είχα μια αρκετά δύσκολη εγκυμοσύνη Όμως… δεν ξέρω τι να πω».

«Δυστυχώς την δέκατη εβδομάδα της εγκυμοσύνης της Ιλάειρας πήγαμε στην γυναικολόγο και μας είπε δυστυχώς ότι σταμάτησε η καρδούλα του μωρού που περιμέναμε με πάρα πολύ μεγάλη λαχτάρα και αγωνία. Δυστυχώς όμως δεν πήγαν καλά τα πράγματα αυτή την πρώτη φορά που ο Θεός μάς έστειλε ένα σποράκι που το περιμέναμε πως και πως. Ενώ πήγαμε για έναν υπέρηχο ρουτίνας την δέκατη εβδομάδα, εκεί που θα σχηματιζόταν το μωρό, ενώ είχαμε ακούσει την καρδούλα του, μας είπε η γυναικολόγος ότι δυστυχώς σταμάτησε η εγκυμοσύνη και η καρδούλα του σταμάτησε να χτυπάει. Μπήκαμε σε μια διαδικασία εδώ και περίπου τρεις μέρες, η Ιλάειρα πιο πολύ και εγώ είμαι στο πλευρό της όπως πρέπει να είναι κάθε άνδρας, να αφαιρέσουμε το έμβρυο που σταμάτησε πια να είναι ζωντανό» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Μας είπαν ότι συμβαίνει πάρα πολύ συχνά στην πρώτη εγκυμοσύνη, κάτι να μην πηγαίνει καλά στην σύλληψη και να σταματάει η εγκυμοσύνη. Αποφασίσαμε να το μοιραστούμε για να στείλουμε ένα μήνυμα γιατί καταλάβαμε, λέγοντάς το σε δικούς μας ανθρώπους, ότι είναι πάρα πολλοί εν δυνάμει γονείς που περιμένουν πως και πως το πρώτο τους παιδί και δυστυχώς συμβαίνει αυτό. Εμείς, λοιπόν, είμαστε εδώ και είμαστε δυνατοί. Περιμένουμε περίπου σε έναν μήνα να βγουν τα αποτελέσματα για να ξαναπροσπαθήσουμε να γίνουμε γονείς» συμπλήρωσε ακόμα, με μάτια βουρκωμένα, ο Κύπριος καλλιτέχνης, έχοντας αγκαλιά την αγαπημένη του σύζυγο, στο απόσπασμα που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Με αφορμή την δυσάρεστη είδηση που έγινε γνωστή σχετικά με την αποβολή που είχε η σύζυγος του Μαυρίκιου Μαυρικίου, Ιλάειρα Ζήση, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έστειλε το δικό της μήνυμα.

Η παρουσιάστρια του #HappyDay, όπως έχει αποκαλύψει στο παρελθόν, πριν μείνει έγκυος στο πρώτο της παιδί, είχε δύο ατυχείς εγκυμοσύνες.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε χαρακτηριστικά: «Είναι μια δυσάρεστη είδηση αλλά ως παθούσα θα πω ότι δεν πρέπει να αγχώνεται κανένα ζευγάρι όταν έρχεται μια αποβολή. Το σημαντικό σε μια αποβολή, αφού πρώτα διαχειριστείς τα δύσκολα συναισθήματα, είναι να εστιάσεις στο θετικό, δηλαδή ότι το ζευγάρι μπορεί να κάνει ένα παιδάκι. Τα πράγματα πλέον με τις αποβολές έχουν ξεφύγει στους αριθμούς, μία στις δύο εγκυμοσύνες έχει τον κίνδυνο να μείνει ατελής.  Όταν αποβάλει μια γυναίκα είναι η επιλογή της φύσης να μην γεννηθεί ένα μωράκι με μια χρωμοσωμιακή ανωμαλία.  Μην στεναχωριέστε παιδιά, είστε νέοι, φρεσκοπαντρεμένοι».

Στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή επεσήμανε: «Δικαιολογημένη η θλίψη. Ακόμα και εγώ στην δική μου θυμάμαι είχα πολλά ερωτήματα “μήπως έκανε εγώ κάτι λάθος; μήπως έκανα μια απότομη κίνηση;” Είναι στη φύση του ανθρώπου να αναζητά τις δικές του ευθύνες σε μία δυσκολία. Μην στενοχωριέστε παιδιά, είστε τόσο νέοι. Η φύση ξέρει και αποφασίζει. Δεν είναι εύκολο, δύσκολο δεν ξέρω τι φταίει… Ο τρόπος ζωής… Αλλά πρέπει να σκεφτούν θετικά όσο δύσκολο και αν είναι». 

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»