Ταμίλα Κουλίεβα: «Ήμουν τυχερή που φίλησα το στόμα της Τάνιας Τσανακλίδου από το οποίο βγαίνει αυτή η φωνή»

Τάνια Τσανακλίδου - Ταμίλα Κουλίεβα: Το γκέι φιλί τους - «Δεν ήταν καθόλου δύσκολο το διαζύγιο μου, συνεργαστήκαμε άριστα με τον πρώην σύζυγό μου»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Ταμίλα Κουλίεβα και η Τάνια Τσανακλίδου συναντιούνται τηλεοπτικά για πρώτη φορά και οι ρόλοι τους θα προκαλέσουν αίσθηση, αφού υποδύονται ένα γκέι ζευγάρι. 

Η εκπομπή #StarBreakfast έδειξε στον τηλεοπτικό αέρα, σκηνή από τη σειρά του ΑΝΤ1 #Ζωή, στην οποία οι δύο γυναίκες ανταλλάσσουν ένα φιλί. Το φιλί τους αναμένεται να γίνει viral.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, Τάνια Τσανακλίδου και Ταμίλα Κουλίεβα υποδύονται ένα ζευγάρι που  έχει χάσει το παιδί τους. Μετά από πολλά, τα ξαναβρίσκουν μέσα από την συμβολή της Μαρίας Καβογιάννη, οποία είναι η βασική πρωταγωνίστρια του σίριαλ και στην επανένωση τους όταν τα ξαναβρίσκουν έρχεται η σκηνή με το φιλί στο στόμα.

«Οι δύο κυρίες αυτές δεν είχαν ξανά βρεθεί ποτέ, η πρώτη τους φορά που βρέθηκαν, η πρώτη φορά που μίλησαν, η πρώτη φορά που συνεργάστηκαν, είναι σε αυτή σε αυτό το σίριαλ #Ζωή, που ξεκινάει 7 Απριλίου» είπε η ρεπόρτερ.

Στην επίσημη προβολή του πρώτου επεισοδίου, η Ταμίλα Κουλίεβα και η Τάνια Τσανακλίδου μίλησαν στις τηλεοπτικές κάμερες και ρωτήθηκαν γι’ αυτή τη σκηνή.

«Ναι στη σειρά είμαι ζευγάρι με την Τάνια Τσανακλίδου. Θαυμάζω αυτή τη γυναίκα πάρα πολύ για τη θεσπέσια φωνή της, οπότε ήμουν πολύ τυχερή που φίλησα αυτό το στόμα από το οποίο βγαίνει αυτή η φωνή», είπε χαρακτηριστικά η Ταμίλα Κουλίεβα.

Από την πλευρά της, η Τάνια Τσανακλίδου είπε: «Πλάκα μου κάνετε; Εδώ δεν φοβήθηκα να πω “θα τους φάμε”, θα φοβηθώ το γκέι φιλί στο σίριαλ».

Σύμφωνα με τα spoiler η Μαρία Καβογιάννη θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και θα επανενώσει σεναριακά τις δυο συμπρωταγωνίστριές της.

Η Ταμίλα Κουλίεβα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή #PameDanai και στον Αλέξη Μίχα. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την αναγνωρισιμότητα, το διαζύγιό της, ενώ αποκάλυψε και περιστατικά που έχει ζήσει στο εξωτερικό.

«Δεν πρόλαβα να χαρώ την αναγνωρισιμότητα, γιατί ίσως δεν ήμουν καθόλου έτοιμη. ”Στη ζωή που δεν έζησα” με είχε δυσκολέψει μια σκηνή που κάναμε πάρα πολλές λήψεις και υποτίθεται πως είχα ξενυχτήσει και έκλαιγα όλη μέρα», ανέφερε αρχικά η Ταμίλα Κουλίεβα.

«Δεν ήταν καθόλου δύσκολο το διαζύγιο μου και συνεργαστήκαμε άριστα με τον πρώην σύζυγό μου. Μεγαλώνουμε και ωριμάζουμε. Προς το παρόν δεν σκοπεύω να παντρευτώ ξανά αλλά ποτέ μην λες ποτέ. Μετά τα 30 άρχισα να βγαίνω πολύ έξω με φίλους και να κάνω ταξίδια» αποκάλυψε η ηθοποιός.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της συνέντευξης αποκάλυψε κάποια περιστατικά που έχει ζήσει σε ταξίδια της στο εξωτερικό: «Πέρυσι το καλοκαίρι έκανα γιόγκα στις 5.30 το πρωί στον Αμαζόνιο ήταν κάτι μαγικό και ακούγαμε κάποιες φυλές να μαλώνουν. Σε ταξίδι μου στην Ταϊλάνδη έχω δοκιμάσει έντομα και είναι πολύ ωραίος μεζές για την μπύρα».

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει συνυποψήφια με Βέφα Αλεξιάδου & Εύη Βατίδου στις Ευρωεκλογές!
Παύλος Σταματόπουλος: «Σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό μόνος»
Ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Προσγειώθηκε στο κεφάλι μου... Την έχω ακούσει!»
Στο νοσοκομείο η Μαρία Φραγκάκη – Η φωτογραφία ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόνου
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχει αλλάξει η δημοσιότητα την ζωή μου, 100%»
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Τα ήπιε με τον πατέρα του o James Καφετζής μετά το ναυάγιο στον Ειρηνικό – Η φωτογραφία τους στον Παναμά