Φαίη Σκορδά: «Ό,τι λάθη έχω κάνει τα πλήρωσα εγώ, είναι λάθη προς εμένα την ίδια και έχω υποστεί τις συνέπειες»

Φαίη Σκορδά: Το διαζύγιο από τον ANT1 και η ζωή με τους γιους της

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Φαίη Σκορδά, λίγους μήνες πριν το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν μιλά στον Άρη Καβατζίκη και στο ελληνικό περιοδικό #Glow, κάνοντας τον απολογισμό για την πρώτη της χρονιά στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ.

Όπως αποκαλύπτει η ίδια, μέχρι και την τελευταία στιγμή της αποχώρησή της από τον ANT1, υπήρξαν αρκετές συζητήσεις, αφού η επιθυμία του σταθμού ήταν να ανανεώσει τη συνεργασία του με την παρουσιάστρια…

Η Φαίη Σκορδά για την πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ

Μετά από αρκετά χρόνια καθημερινής παρουσίας στην πρωινή ζώνη, φέτος η Φαίη Σκορδά βρίσκεται κάτω από τη νέα της τηλεοπτική στέγη, με την εκπομπή #PrwinoMas στον ΣΚΑΪ.

«Έχω πλέον την πολυτέλεια επιλογής των ανθρώπων με τους οποίους νιώθω μια ασφάλεια στη συνομιλία, όπως μαζί σου, είναι και κάποιες σχέσεις που μένουν, όταν ειδικά θέλεις να μιλήσεις από καρδιάς. Για όσα ακούστηκαν δεν μπορώ να απαντήσω με λόγια, απάντησα όμως με πράξεις και συγκεκριμένες επιλογές.

Ακόμη κι όταν δεν απαντώ, κάτι σημαίνει, η σιωπή είναι απάντηση. Όταν χρειάζεται, εκφράζω τη γνώμη μου, αλλά ποτέ για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου», αναφέρει η Φαίη Σκορδά.

8new

Για τη θεματολογία της εκπομπής και τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται την επικαιρότητα: «Τα τελευταία χρόνια, για πράγματα σοβαρά ή σημαντικά έχω πει την άποψή μου. Και είχε και κόστος. Έχω εκφράσει τα “θέλω” μου για το περιεχόμενο μιας εκπομπής, νιώθω τυχερή καθώς στις συνεργασίες μού έδειχναν εμπιστοσύνη. Πολλές ήταν οι φορές που η αντίστασή μου ή η διαφορετική γνώμη μου στο τέλος αποδείχτηκε σωστή.

Όταν ζητάω κάτι, δε λειτουργώ υποκειμενικά, αλλά για το συμφέρον μιας εκπομπής. Έχω αρνηθεί να κάνω πράγματα ή να ασχοληθώ με προγράμματα που ήταν εκτός της αισθητικής μου ή του περιεχομένου μιας πρωινής εκπομπής και του κοινού της», δηλώνει η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

Η Φαίη Σκορδά για την αποχώρησή της από τον ANT1

Το περσινό καλοκαίρι η Φαίη Σκορδά αποχαιρέτησε τους συνεργάτες της στον ΑΝΤ1: «Υπήρξαν πολλές και διαφορετικές συζητήσεις, ήθελαν να μείνω στον ΑΝΤ1 -με όποιον τρόπο-αλλά δεν μπορούσα. Ήταν μία καθαρά προσωπική απόφαση, χωρίς να έχω έτοιμο το επόμενο βήμα. Δε λειτουργώ με “καβάντζες” στη ζωή μου, αλλά με εντιμότητα και συναίσθημα.

Για τα δεδομένα της τηλεόρασης, ίσως θα έπρεπε να είμαι πιο σκληρή, αλλά στο τέλος της ημέρας μένουν οι αξίες μας. Κι αν ο χώρος είναι δύσβατος, τον μοναδικό άνθρωπο που έχω ταλαιπωρήσει είναι εμένα ευτυχώς. Και αυτό σημαίνει ότι πολλές φορές δεν προστάτευσα τον εαυτό μου», αναφέρει η Φαίη Σκορδά.

8-new

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η παρουσιάστρια κάνει τον απολογισμό της καριέρας της, μιλώντας για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί μέσα σε μια συνεργασία…

«Ό,τι λάθη έχω κάνει τα πλήρωσα εγώ, είναι λάθη προς εμένα την ίδια και έχω υποστεί τις συνέπειες. Ακόμη κι όταν φοβήθηκα στις “σκοτεινές περιοχές” αυτής της δουλειάς, έφτασα στα 43 μου και συνεχίζω να την κάνω από την πλευρά του ροζ. Δε θα τιμωρούσα ποτέ κάποιον, αυτό για μένα δεν υπάρχει ούτε καν ως σκέψη. Έχω μάθει να στηρίζω τους συνεργάτες μου, με τα καλά και τα κακά τους. Έχω μάθει να ακούω και στο τέλος να αποφασίζω εγώ».

Η Φαίη Σκορδά μητέρα

Μιλώντας για την καθημερινότητα με τους δύο γιους της, Γιάννη και Δημήτρη, η Φαίη Σκορδά αποκαλύπτει για πρώτη φορά πως θα άλλαζε δουλειά, εάν χρειαζόταν να προστατέψει τα παιδιά της: «Δε δικαιολογώ πράγματα στα παιδιά, στο σπίτι έχω καταφέρει να είμαι η μαμά και είναι πολύ ξεκάθαρο. Η καθημερινότητα που εγώ επέλεξα είναι σπίτι-δουλειά, δουλειά-σπίτι. Αυτό φέρνει ισορροπία.

Δεν είναι ότι δεν θέλω να βγω, ούτε το κάνω από σνομπισμό. Και αν κάποια στιγμή, έστω και το παραμικρό, ενοχλήσει τα παιδιά μου, θα αλλάξω δουλειά. Μέχρι στιγμής δεν έχω νιώσει κάτι τέτοιο, αλλά, αν υπάρξει θέμα, σαφώς και θα άλλαζα πορεία για το δικό τους καλό», αποκαλύπτει η Φαίη Σκορδά.

4-new

Δειτε Επισης

Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα που υπέστη
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»