#MasterChefGR: Αυτοπροτάθηκε, παραιτήθηκε, σέρβιρε άδειο πιάτο και αποχώρησε οριστικά

«Βόμβες» για την Μαρία Μπέη – «Κλόουν, ελεεινά αισχρή, την έχω σιχαθεί» - Χαμός στην ψηφοφορία - Η παρασκευή που δυσκόλεψε τους 3 υποψήφιους - Κλάματα στο πλατό!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τους κριτές του MasterChef συνάντησαν η Kόκκινη και η Mπλε ομάδα τη νύχτα της Παρασκευής, στο νέο επεισόδιο που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Και αυτό μιας και περίμεναν να ακούσουν τα αποτελέσματα της τελευταίας ομαδικής δοκιμασίας του ριάλιτι μαγειρικής.

Μάλιστα, η συζήτηση με τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο κράτησε για μια ακόμα φορά αρκετή ώρα.

Μάλιστα, στο συμβούλιο αυτό, η κόντρα που ξεκίνησε μια μέρα νωρίτερα ανάμεσα στον Γιώργο Πορφύρη και τον Μότο Μότο συνεχίστηκε με δηλώσεις αιχμηρές και από τους δύο. Λάδι στη φωτιά, δε, ήρθαν αν προσθέσουν τα καλά λόγια που είπαν οι τρεις κριτές του MasterChef για το πιάτο το οποίο επιμελήθηκε ο νεαρός διαγωνιζόμενος του παιχνιδιού.

«Χαίρομαι γιατί δικαιώνομαι για αυτά που έλεγα και… Κρίμα! Απλά κάθομαι και το απολαμβάνω και είμαι μες στο γέλιο σήμερα! Γελάω ασταμάτητα» σημείωσε αρχικά ο Μότο Μότο στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής του STAR. «Γελάω γιατί τόση ώρα έχω ακούσει ότι θα μπορούσα να κάνω άλλα πράγματα, το ένα και το άλλος, στο τέλος όμως ήρθε ο Πορφύρης και με διόρθωσε. Είχαμε μια διαφωνία στο θέμα Γιούζου, γιατί δεν είχαμε ούτε λάιμ ούτε λεμόνι και έλεγε ότι χρειαζόταν οξύτητα η σάλτσα αυτή. Εγώ του έλεγα του Πορφύρη ότι είναι Γιούζου, πάρα πολύ έντονο, «όχι, βάλε» μου έλεγε και το ίδιο μου είπε και η Μαρία. Γι’ αυτό γελάω».

«Μότο, αυτή η σάλτσα φτιάχνεται σε πέντε λεπτά και εσύ έκανες δυο ώρες να τη φτιάξεις» τόνισε ο Γιώργος Πορφύρης με τον νεαρό του συμπαίκτη να απαντά, εμφανώς ενοχλημένος, πως «έκανα δυο ώρες γιατί είχα να κάνω και τα υπόλοιπα πράγματα».

«Την είχες ξεκινήσει λάθος! Κατ’ αρχήν μην τρελαίνεσαι, δεν έγινε κάτι. Ξεκίνησες από την αρχή λάθος και από εκεί και πέρα προσπαθούσαμε να τη διορθώσουμε για να φτάσει τουλάχιστον σε ένα αποτέλεσμα ικανοποιητικό» πρόσθεσε ο 35χρονος σεφ και παίκτης της κόκκινης ομάδας. «Η πρώτη σάλτσα που έφτιαξε ο Μότο ήταν… δεν προσδιορίζεται και δεν καταλάβαινες τι έτρωγες! Ήταν κάτι άγευστο, χωρίς οξύτητες, χωρίς γεύση. Μετά από λίγο ξαναπάω εκεί και δεν είχε κάνει τίποτα. Ήταν ακριβώς το ίδιο πράγμα που μου έδωσε και πριν να δοκιμάσω. Του είπα να μην ξαναβάλει Γιούζου γιατί είναι και ψευτράκος. Του είπα να βάλει ξύδι. Λέω, «άσε το Γιούζου και βάλε ξύδι». Είναι ψεύτης παθολογικός, δεν βρίσκω κάτι άλλο σε αυτό. Είναι η δεύτερη φορά που το κάνει. Δεν μπορώ όμως να τον κατηγορήσω γιατί ο καθένας ζει με αυτό το οποίο κουβαλάει».

Έτσι, κάτι η αγωνία, κάτι η συναισθηματική φόρτιση, κάτι το… επιπλέον άγχος της αρχηγίας, η Μαρία Λαζαρίδου αισθάνθηκε μια στιγμιαία αδιαθεσία. Για αυτό και κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η αρχηγός της κόκκινης ομάδας διέκοψε την ροή ζητώντας από τους τρεις κριτές του MasterChef να διακοπεί για λίγο το γύρισμα.

«Μπορούμε να σταματήσουμε για ένα λεπτάκι;» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Λαζαρίδου με τους τρεις σεφ και κριτές του MasterChef να μην κρύβουν την έκπληξη τους. «Βεβαίως» αναφώνησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος κάνοντας το αντίστοιχο νόημα προς τους ανθρώπους της παραγωγής του ριάλιτι μαγειρικής.

Αμέσως η πρώην παίκτρια του διαγωνισμού, που επανήλθε σαν «εισβολέας» σε αυτόν τον κύκλο, αποχώρησε για λίγο από το πλατό προκειμένου να αισθανθεί καλύτερα και να επιστρέψει λίγα λεπτά αργότερα στη θέση της, στην κόκκινη ομάδα του MasterChef.

Σε αυτήν, την πολυπόθητη νίκη κατόρθωσε να πάρει η Mπλε ομάδα με αποτέλεσμα οι παίκτες της να οδηγηθούν στον εξώστη σαν απλοί θεατές. Σε αντίθεση, φυσικά, με τους Κόκκινους οι οποίοι και έπρεπε να περάσουν για μια ακόμα φορά την ψυχοφθόρα διαδικασία της ψηφοφορίας των συμπαικτών τους.

Από αυτήν βγήκαν στον τάκο με… επικά «καρφώματα» ο Παύλος Λούλης, ο Νίκος Τράκας και ο Κωνσταντίνος Κόκκοτας. Ο Μότο Μότο κέρδισε την ασυλία από την αντίπαλη ομάδα και δεν άφησε σε χλωρό κλαρί κανέναν από τους συμπαίκτες του, σκορπώντας αδιάκοπα αιχμές προς εκείνους. Ειδικά, δε, στην Μαρία Μπέη.

«Αγάπες, είστε κλόουν! Κλόουν! Μην κάνεις εσύ (σ.σ. Μαρία Μπέη) τέτοια και μιλάς τώρα! Εντάξει; Πολύ μίλησες» σημείωσε, σε υψηλούς τόνους, ο Μότο Μότο ενώπιων όλων στην κουζίνα του διαγωνισμού. «Το μόνο που κάνει αυτή η κοπέλα είναι να μιλάει! Είναι ελεεινά αισχρή! Δηλαδή την έχω σιχαθεί, δεν αντέχω άλλο να την βλέπω! Με έχει εκνευρίσει… δεν υπάρχει πόσο και με έχει κάνει έξαλλο! Απλά δεν μπορώ να την ακούω άλλο! Ας πάει να φτιάξει τα μαλλιά της και ας ασχοληθεί με κάτι άλλο παρά με την μαγειρική και το MasterChef» πρόσθεσε ο νεαρός διαγωνιζόμενος στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής

«Θα γυρίσει ο Μότο να μας πει κλόουν, ας πούμε! Δεν θέλω να του απαντήσω» πρόδωσε, με χαμόγελο, η Μαρία Μπέη στη συνέχεια στην κάμερα του MasterChef το βράδυ της Παρασκευής.

Η σουπιά που πρωταγωνιστούσε στο πιάτο, όμως, έμελλε να προδώσει έναν εκ των τριών παικτών. Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Παύλο Λούλη, ο οποίος είχε ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια της μαγειρικής του προσπάθειας καθώς η σουπιά του έπεσε από τον πάγκο του. Γι’ αυτό και στη λήξη του χρόνου ο παίκτης του MasterChef, ετοιμάζοντας μόνο ένα από τα δύο πιάτα που είχαν ζητηθεί, ξέσπασε σε κλάματα με αναφιλητά για το τραγικό αποτέλεσμα.

Η παρασκευή που δυσκόλεψε τους 3 υποψήφιους - Κλάματα στο πλατό!

Ύστερα από την δοκιμή και των δύο πιάτων όμως, μιας και ο Κωνσταντίνος Κόκκοτας έστειλε άδειο πιάτο, δίχως να γνωρίζουν ποιο ανήκει σε ποιον, οι τρεις δημοφιλείς σεφ και κριτές του διαγωνισμού στάθηκαν μπροστά στους υποψηφίους για να ανακοινώσουν το όνομα εκείνου που θα αποχωρούσε από το MasterChef.

Αυτός ήταν εύλογα ο Κωνσταντίνος Κόκκοτας, ο οποίος παραιτήθηκε κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας και δήλωσε μεταξύ άλλων στην αποχώρηση πως «ό,τι έγινε, έγινε. Εγώ μάλλον μέχρι εδώ μπορούσα. Σημασία δεν έχει μόνο να το αγαπάς το MasterChef αλλά πρέπει να μπορείς και να αντέξεις. Μετά από κάποιο σημείο νομίζω πως δεν είχα ούτε την ψυχολογία για να συνεχίσω ούτε και ήθελα να αλλάξω τον εαυτό μου».

To trailer 50ου επεισοδίου - Κυριακή 2.4.2023

Δειτε Επισης

Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»
#MasterChefGR: Το μαγειρικό δίδυμο από την Κύπρο μπήκε στην 10άδα! Αποθέωση Χριστίνας & Μάριου!
#SurvivorGR: Aνατροπή στη νέα υποψηφιότητα: «Ζήτησα από όλη την ομάδα να με ψηφίσει»
Eίκοσι Έλληνες αυτοαποκαλούμενoι «influencers», στη λίστα για παραπλάνηση των καταναλωτών
Απασφάλισαν Χατζίδου, Γκουντάρας, Κωνσταντάρας & Τσιμτσιλή για την Super Κική
H Ελένη Φουρέιρα έγραψε ιστορία με το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ στην Ελλάδα