«Ο Πρίαμος πίεσε την Ελευθερία να πει ψέματα στον Σχίζα»

Βρισηίδα Ανδριώτου: Ξέσπασε σε κλάματα – «Νιώθω εκτεθειμένη και απογοητευμένη από την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μια αποκάλυψη που θα προκαλέσει αίσθηση αναμένεται να γίνει στο #SurvivorGR, σύμφωνα με όσα είπε στο #PrwinoMas ο Νίκος Παρτώλης.

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως η Ελευθερία Ελευθερίου υποστηρίζει πως ήταν ο Μάριος Πρίαμος αυτός που την πίεσε να πει ψέματα στον Στάθη Σχίζα, γεγονός που προκάλεσε την αποχώρηση του παίκτη από το παιχνίδι.

«Ο παίκτης που πίεσε ψυχολογικά την Ελευθερία Ελευθερίου για να πει ψέματα στον Στάθη Σχίζα και να αποχωρήσει από το παιχνίδι είναι ο Μάριος Πρίαμος. Η Ελευθερία πιάνει την Αφροδίτη Σκαφίδα και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και τους λέει ότι ο Μάριος, ενώ συναντιόμαστε ερωτικά στη ζούγκλα και είμαστε πια ζευγάρι, αντί να με στηρίξει όταν ο Σπύρος Μαρτίκας με έβριζε πανελληνίως, το έραψε.

Ο Μάριος είναι ο άνθρωπος ο οποίος με πίεσε και μου ζήτησε να πάω εγώ να πω στον Στάθη Σχίζα ψέματα, γιατί εγώ δεν είμαι παίκτρια αξιώσεων τελικού, ο Μάριος είναι παίκτης

Η Βρισηίδα Ανδριώτου βρέθηκε καλεσμένη στο #PrwinoMas για να σχολιάσει τις εξελίξεις στο #SurvivorGR All Star.

Μάλιστα, στο χθεσινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε την κολλητή της, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να μιλάει με πολύ αρνητικά λόγια για τον σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα, γεγονός που όπως ήταν επόμενο την ενόχλησε.

«Ο άνθρωπος είναι θεατρίνος, έχει έρθει εδώ για να μας ανακατεύει… Είναι ένας κάκιστος διπλωμάτης. Είναι ό,τι χειρότερο έχω γνωρίσει…» είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου σχολίασε για την κολλητή της φίλη: «Δεν θέλω να μιλήσω για την Ευρυδίκη, γιατί θέλω να συζητήσω πρώτα μαζί της πριν τοποθετηθώ σε κάτι. Μπορεί να μην τοποθετηθώ και ποτέ γιατί δεν θέλω να λέω τα κουτσομπολιά της φιλίας μου και να κάτσω να κράζω τη φίλη μου ό,τι και αν έχει συμβεί και ό,τι και αν έχει κάνει. Δεν θέλω να το συνεχίσω…

Δεν έχει κάτσει ποτέ να γνωρίσει τον Σπύρο. Δεν τον κρίνει επειδή τον ξέρει στην έξω ζωή του. Απλά δεν τον συμπαθεί. Μου είχε πει ότι όταν μπει στο παιχνίδι δεν θα με εκθέσει και δεν θα ασχοληθεί με τον σύντροφό μου, για να μη με φέρει σε δύσκολη θέση. Τώρα με πλήγωσε… Δεν θέλω να τα πω στην τηλεόραση. Εγώ ξέρω ποιος είναι ο Σπύρος. Αν καθόταν να φάει ένα φαγητό μαζί του, θα ήξερε και εκείνη, αλλά είναι προκατειλημμένη» τόνισε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Στη συνέχεια, η Βρισηίδα Ανδριώτου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της εξαιτίας των όσων είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για τον Σπύρο Μαρτίκα.

«Αισθάνομαι απογοητευμένη από την φίλη μου… Δεν θέλω να το συζητήσω στην τηλεόραση. Δεν μου άρεσε αυτό. Δυστυχώς είμαι στο γυαλί λόγω του Survivor και εκτίθεμαι, δεν μου αρέσει αυτό. Στα social media προσέχω τι δείχνω. Δεν δείχνω τα προβλήματα στο σπίτι μου, τα προβλήματα με τις φίλες μου που έχει όλος ο κόσμος. Δεν είναι όλοι τέλειοι. Νιώθω εκτεθειμένη από την Ευρυδίκη…» ανέφερε με δάκρυα στα μάτια.

Δηλώσεις στην κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» έκανε ο Τόνι Σταυράτης.

Ο παίκτης του #SurvivorGR 2019 σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο reality επιβίωσης και έριξε τα βέλη του σε συγκεκριμένα πρόσωπα, αποκαλύπτοντας ότι και στον δικό τους κύκλο οι παίκτες έτρωγαν κανονικά και είχαν επικοινωνία με την Ελλάδα.

«Αντικειμενικά το μόνο αγωνιστικό και ανταγωνιστικό Survivor ήταν το δικό μας. Οι περισσότεροι στο φετινό είναι για τσίρκο», ανέφερε αρχικά ο Τόνι Σταυράτης.

‘Υπήρχαν άτομα στο δικό μας που είχαν επικοινωνία έξω και έτρωγαν. Είχαν στήσει ένα σχέδιο με local, ο οποίος είχε επαφή με κόσμο στην Ελλάδα και τους έστελνε φαγητό. Ήξεραν τι γίνεται ανά πάσα στιγμή και κινούνταν με βάση όσα τους έλεγαν απ’ έξω», αποκαλύπτει στη συνέχεια.

«Ό,τι έγινε με την Κατερίνα, έγινε και με άλλα άτομα αλλά δεν αποβλήθηκαν. Κάλυψαν τα ίχνη τους και απλά έδωσαν στεγνά την Κατερίνα και την Ασημίνα. Πιθανολογώ ότι ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν μέσα σε αυτό το σχέδιο», σημειώνει ο Τόνι Σταυράτης.

Συγκεκριμένα για την Αφροδίτη Σκαφίδα, τονίζε: «Η Αφροδίτη είχε τότε επικοινωνία και έτρωγε πάρα πολύ. Ήξερε πολύ καλά την Κατερίνα, είχαν μαλώσει μετά το παιχνίδι. Την πλησίασε και της ζήτησε συγγνώμη τώρα, η Κατερίνα τη συγχώρησε, εγώ της είπα να μην το κάνει, και έφτασε εδώ που έφτασε».

«Ο Στάθης ωραία τα είπε αλλά δεν με πείθει ότι ήταν αυτός ο λόγος που έφυγε. Ίσως κόπηκε η επικοινωνία που είχε με τον κόσμο και ένιωσε ότι πρέπει να φύγει», σχολιάζει ο Τόνι Σταυράτης αμέσως μετά.

Ένα δυνατό ξέσπασμα έκανε σήμερα στην εκπομπή της στο Open η παρουσιάστρια Μπέττυ Μαγγίρα, εναντίον της παραγωγής του τηλεοπτικού ριάλιτι #SurvivorGR

Η παρουσιάστρια τοποθετήθηκε και ξεκάθαρα δήλωσε ότι «είναι σαν να λέμε πως η παραγωγή του Survivor προστατεύει την Ελευθερία Ελευθερίου», κάτι το οποίο θα φανεί σήμερα και με την αποχώρηση, αφού όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει η τραγουδίστρια δεν θα αποχωρήσει.

«Όταν ακούς τις συνεντεύξεις των παικτών είναι σαν να έχεις επικοινωνία με τον έξω κόσμο», δήλωσε μεταξύ άλλων η Μαρία Αντωνά.

Με αφορμή τα όσα ακούγονται και λέγονται για το #SurvivorGR All Star και το αν έχουν ή όχι κινητό οι παίκτες μέσα στο ριάλιτι, η Μαρία Αντωνά «πέταξε μία βόμβα» στον αέρα της εκπομπής, «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Συγκεκριμένα ανέφερε η Μαρία Αντωνά ότι την περασμένη σεζόν υπήρχαν δυο παίκτες που είχαν κινητό, αλλά αυτό δεν βγήκε ποτέ στη δημοσιότητα.

Η Μαρία είπε χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν και χειρότερα πράγματα που δεν έχουν βγει στην επιφάνεια. Ουσιαστικά την πληρώνει ένας ενώ έχουν υπάρξει άλλοι που έχουν κάνει χειρότερα τα οποία δεν τα ξέρει ο κόσμος. Χωρίζονται σε δυο κατηγορίες. Κάποιοι έχουν κινητό και κάποιοι άλλοι επικοινωνούν μέσω των locals. Μπορεί να στείλουν ένα γραπτό ή ένα ηχητικό μήνυμα.»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Για την ώρα ξέρουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν προσεγγίσει Locals, δεν έχουμε δει κάποιον με συσκευή. Στον περσινό κύκλο υπήρξαν δυο παίκτες που είχαν συσκευή. Είναι διαφορετικό να έχεις κινητό και άλλο να μιλήσεις μέσω άλλων. Για όλους ξέρουμε, το ποιον επιλέγουν να δώσουν και πότε, υπάρχει σκοπιμότητα»!

Για το #SurvivorGR και τον χαμό που έγινε χθες με την Ελευθερία Ελευθερίου συζητούσαν στην εκπομπή #PameDanai.

Η Δανάη Μπάρκα, μάλιστα, έκανε λόγο για ξεκατίνιασμα που το κάνουν για τα λεφτά.

«Είναι πολλά τα λεφτά Άρη», είπε ο Γιώργος Κρικοριάν, με τη Δέσποινα Καμπούρη να απαντά: «Γίνεται μόνο για το οικονομικό δηλαδή;».

Η Δανάη Μπάρκα είπε: «Τι πιστεύεις; Ότι έχουν πάει όλοι αυτοί οι άνθρωποι στην άλλη άκρη του κόσμου, ξεκατινιάζονται και μόνο που δεν έχουν πιαστεί μαλλί με μαλλί, γιατί; Για να δουν τον Άγιο Δομίνικο; Προφανώς γίνεται γι’ αυτό».

Η Δανάη Μπάρκα είπε επίσης: «Έχω δει αξιοπρεπείς ανθρώπους να υπάρχουν σε αυτά τα ριάλιτι και παρότι γύρω τους υπήρχε παροξυσμός και τρέλα, εκείνοι ήταν ακλόνητοι στην προσωπικότητα και τον χαρακτήρα τους. Έχει χαθεί η μπάλα στο Survivor. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στην Άσπα θα στείλω, τη δημοσιογράφο».

Δειτε Επισης

H Έλενα Τσαβαλιά "χτύπησε στην καρδιά" για τον Μάρκο Σεφερλή: «Μείναμε, εσύ και εγώ με 600.000 ευρώ χρέος»
Στο στρατοδικείο η παίκτρια του #SurvivorGR, Γεσθημανή Κουτούζογλου
O Νίκος Πορτοκάλογλου ακύρωσε τις συναυλίες του - Η επίσημη ανακοίνωση & το πρόβλημα υγείας του
«Δεν θα υπάρξει νέα Ελευθερία Αρβανιτάκη. Για να ξεχωρίσεις πρέπει να έχεις δικό σου μονοπάτι»
Συγκίνησε η Δέσποινα Βανδή από τη σκηνή του Λυκαβηττού 23 χρόνια μετά: «Σας ευχαριστώ! Eίμαι ευγνώμων!»
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Φταίει ο Μάρκος Σεφερλής που βγάζει τον νάνο & 4.000 από κάτω ξεκαρδίζονται;»
Νίκος Ορφανός: «Ο Μάρκος Σεφερλής γελοιοποιεί πρώτο τον ίδιο του τον εαυτό»
Μιχάλης Αεράκης: «Ε όχι ρε φίλε, δεν επιτρέπονται τα πάντα στη σάτιρα! Υπάρχει ένα μέτρο»
Η ανακοίνωση της Γεσθημανής Κουτούζογλου του #SurvivorGR μετά τoυς μπελάδες με το ΓΕΣ
Στην αντεπίθεση ο Μάρκος Σεφερλής με αγωγές κατά πάντων: «Οργανωμένη επίθεση εναντίον μου»