#MasterChefGR: Τα κουπέπια έβγαλαν στον τάκο και τις δύο Κύπριες παίκτριες Μαρία και Γιώτα

#MasterChefGR: Κατέρρευσε η Μαρία Ματσούκαρου από την Κύπρο: «Αχ Θεέ μου, βαρέθηκα» - Στέλλα Κατσέ ξέσπασε για τον Πορφύρη: «Μου είπε ότι είμαι 40 χρονών. Δε θα ασχοληθώ με την κάθε ηλίθια» – Οι κατάρες του Τράκα στον Γιώργο: «Είναι τέρμα χειριστικός, νάρκισσος και υπερόπτης»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Οι κατάρες του Τράκα στον Γιώργο και η αποκάλυψη για την σχέση της Στέλλας!

Βομβαρδισμένο τοπίο μοιάζει το σπίτι του MasterChef με την Στέλλα Κατσέ να βρίσκεται πλέον απέναντι από την Μαρία Ματσούκαρου.

Η παίκτρια του MasterChef, μάλιστα, δεν έμεινε μόνο στα λεκτικά χτυπήματα προς την μελαχρινή συμπαίκτρια της μιας και τα πυρά, ενδεχομένως και περισσότερα, δεν γλίτωσε ο Γιώργος Πορφύρης. «Ο Πορφύρης έχει πρόβλημα μαζί μου πριν από την ομαδική γιατί του χαλάω τη ζαχαρένια και τους έχω πει άπειρες φορές να κάνουν ησυχία εδώ μέσα. Νομίζει ότι το σπίτι είναι δικό του, αυτός και τα τσουτσέκια του! Δεν με γουστάρει και δεν με γουστάρει γιατί βγάζω αντίδραση. Γιατί δεν είμαι σαν τα κορίτσια που τρέχουν από πίσω του για να νιώσουν μια δύναμη. Τη δύναμη την έχω μόνη μου, δεν εξαρτώμαι από κανέναν Πορφύρη και από κανένα άντρα γενικά για να νιώσω δυνατή. Παρόλα αυτά, χθες, έκανα την πρόταση στη Γιώτα με την οποία και μέχρι πρότινος μιλούσαμε κανονικά αλλά ήταν κρυμμένη και μου έλεγε πως δεν θέλει να ξεβολευτεί. Κάτσε, ρε φίλε, να ξεβολευτώ εγώ και εσείς όλοι δεν θέλετε να ξεβολευτείτε; Βήμα δεν πάω πίσω».

«Η Γιώτα είναι έρμαιο του Πορφύρη. Η Σέβα, η οποία δεν μιλάει ποτέ και είναι καλή με όλους, είναι μια νοικοκυρά που απλά βαρέθηκε στο σπίτι της και ήρθε εδώ για να ζήσει τη ζωή που δεν έζησε. Άρα, λόγω αμορφωσιάς και όπως οι περισσότεροι είναι απαίδευτοι εδώ μέσα, φυσικά θα ακούσουν τον Πορφύρη θεωρώντας ότι είναι θεός ο οποίος είναι τέρμα χειριστικός, νάρκισσος και υπερόπτης. Και στη Γιώτα έχει μιλήσει πολύ άσχημα. Όταν της λέει «είσαι ηλίθια» και η Γιώτα το ανέχεται, η ανοχή είναι κάτι χειρότερο. Το να είσαι σεξιστής είναι πολύ κακό για μένα, όμως οι γυναίκες που σιγοντάρουν την πατριαρχία και τον σεξισμό είναι ακόμα πιο έντονο και δεν το δέχομαι. Ξαφνικά ο Πορφύρης τους παίρνει όλους και τους πιπιλάει τα αυτιά και, επειδή δεν τους κόβει, δεν ακούνε».

Την άποψη της Στέλλας, δε, συμμερίστηκε πλήρως και ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης ο οποίος εκφράστηκε με αντίστοιχα αιχμηρά λόγια για τον Γιώργο Πορφύρη στην κάμερα του MasterChef τη νύχτα της Τετάρτης. «Είναι χειριστικός και ένα παιδί με πολλά κόμπλεξ» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής.

Test Δημιουργικότητας και αυτή τη φορά ένα αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό μπαίνει στο προσκήνιο.

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ζητούν από τους διαγωνιζόμενους να εμπνευστούν και να αποδώσουν δημιουργικά πιάτα με βάση τους λαχανοντολμάδες.

Ο Γιώργος Πορφύρης, ως αρχηγός της νικήτριας ομάδας στην τελευταία Ομαδική Δοκιμασία, έχει στη διάθεση του τα πλεονεκτήματα αυτής της δοκιμασίας. Οι αποφάσεις του θα φέρουν «αντιμέτωπους» όσους θέλουν να επιλύσουν τις μαγειρικές τους διαφορές, πόσο όμως θα επηρεάσουν το τελικό αποτέλεσμα;

Ο θείος Λεωνίδας κρίντζαρε τους παίκτες με τις ατάκες του!

Την πιο ευάλωτη πλευρά της έδειξε η παίκτρια του MasterChef, Μαρία Ματσούκαρου από την Κύπρο στο νέο επεισόδιο που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ της Τετάρτης. Τόσο τα λόγια της Στέλλας Κατσέ για εκείνην όσο και η νέα απαιτητική δοκιμασία, το τεστ δημιουργικότητας, έφεραν στα όρια της καθώς φαίνεται την διαγωνιζόμενη του ριάλιτι μαγειρικής.

Έτσι, μιλώντας απευθείας στην κάμερα του MasterChef, η Μαρία Ματσούκαρου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σήμερα μαγείρευα και ένιωθα ότι θα μου κρίνει τα φαγητά η γιαγιά μου. Όταν θα φύγω από εδώ πέρα, θα είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα πάω να της μαγειρέψω και έχω πάρα πολλά πράγματα να μάθω από αυτήν. Για μένα είναι παράδοση, γενικά, ότι πιο σημαντικό υπάρχει και είναι χρέος για εμάς που αγαπάμε, υποτίθεται, την μαγειρική να τα μάθουμε αυτά μετά να πηγαίνουμε να μαθαίνουμε άλλα των άλλων».

«Λέω ότι νιώθω και δεν με ενδιαφέρει όποιος με συμπαθεί. Βαρέθηκα. Αχ, Θεέ μου. Ο καθένας με τις απόψεις του, ο καθένας με τις μαγειρικές του αλλά εγώ πρέπει να αρχίσω να οργανώνω το μυαλό μου γιατί ειλικρινά έχω χαθεί λίγο εδώ μέσα με όλα αυτά που γίνονται. Πρέπει λίγο να αρχίσω να αφιερώνω χρόνο μόνο στη μαγειρική και όποιοι θέλουν να είναι δίπλα μου και ταιριάζουν μαζί μου, να κάνουμε παρέα και μέχρι εκεί»

Κωνσταντίνος ή Μαρία; Ποιος κέρδισε τα 1.000 ευρώ;

Γυναικεία υπόθεση η δοκιμασία αποχώρησης - Ποιες είναι οι υποψήφιες;

Στα δυσάρεστα νέα του νέου επεισοδίου, στα τέσσερα χειρότερα πιάτα είχαμε μόνο γυναίκες κι αυτές ήταν η Μαρία Λαζαρίδου, η Σέβα και οι Κύπριες η Μαρία και η Γιώτα . 

Οι τέσσερίς τους θα μαγειρέψουν για τη θέση τους στο ΜasterChef και μία τους θα μονομαχήσει με την αυριανή «εισβολέα», την παλιά παίκτρια Μαρίνα Ντεμολλάι.

To trailer 32ου επεισοδίου - Πέμπτη 9.3.2023

Δειτε Επισης

H Έλενα Τσαβαλιά "χτύπησε στην καρδιά" για τον Μάρκο Σεφερλή: «Μείναμε, εσύ και εγώ με 600.000 ευρώ χρέος»
Στο στρατοδικείο η παίκτρια του #SurvivorGR, Γεσθημανή Κουτούζογλου
O Νίκος Πορτοκάλογλου ακύρωσε τις συναυλίες του - Η επίσημη ανακοίνωση & το πρόβλημα υγείας του
«Δεν θα υπάρξει νέα Ελευθερία Αρβανιτάκη. Για να ξεχωρίσεις πρέπει να έχεις δικό σου μονοπάτι»
Συγκίνησε η Δέσποινα Βανδή από τη σκηνή του Λυκαβηττού 23 χρόνια μετά: «Σας ευχαριστώ! Eίμαι ευγνώμων!»
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Φταίει ο Μάρκος Σεφερλής που βγάζει τον νάνο & 4.000 από κάτω ξεκαρδίζονται;»
Νίκος Ορφανός: «Ο Μάρκος Σεφερλής γελοιοποιεί πρώτο τον ίδιο του τον εαυτό»
Μιχάλης Αεράκης: «Ε όχι ρε φίλε, δεν επιτρέπονται τα πάντα στη σάτιρα! Υπάρχει ένα μέτρο»
Η ανακοίνωση της Γεσθημανής Κουτούζογλου του #SurvivorGR μετά τoυς μπελάδες με το ΓΕΣ
Στην αντεπίθεση ο Μάρκος Σεφερλής με αγωγές κατά πάντων: «Οργανωμένη επίθεση εναντίον μου»