Μπισκότο ελπίδας από τους Φούρνους ΖΟΡΠΑΣ

Για 8η συνεχή χρονιά και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, οι Φούρνοι Ζορπάς στηρίζουν την Europa Donna Κύπρου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας γιορτάζεται στις 8 Μαρτίου και αποτελεί αφορμή ώστε να τιμηθεί η κάθε γυναίκα ξεχωριστά, θέτοντας τον εαυτό της και πρωτίστως την προσωπική της υγεία, ως προτεραιότητα.

Γι’ αυτό τον σκοπό και με στόχο να υπενθυμίσουν στις γυναίκες ότι πρέπει να αγαπάνε και να φροντίζουν τον εαυτό τους με τον ίδιο τρόπο που νοιάζονται και τους γύρω τους, οι Φούρνοι ΖΟΡΠΑΣ τιμούν και φέτος την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας ενώνοντας δυνάμεις για 8η συνεχή χρονιά με την Europa Donna Κύπρου.

Στηρίζοντας χορηγικά το σπουδαίο έργο που επιτελεί ο Οργανισμός και στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας, οι Φούρνοι Ζορπάς παρουσιάζουν το μπισκότο ελπίδας με την χαρακτηριστική ροζ κορδέλα, σύμβολο ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού.

Στόχος της δράσης είναι να θυμίσει ότι η υγεία και η προάσπισή της μέσα από προληπτικούς ελέγχους, πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα για κάθε γυναίκα.

Πρωταγωνιστική θέση στη φετινή εκστρατεία έχουν και οι γυναίκες των Φούρνων ΖΟΡΠΑΣ, οι οποίες με μήνυμα «ΜΑΣ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ», γιορτάζουν και παράλληλα στηρίζουν τον σημαντικό αυτό σκοπό.

Το μπισκότο ελπίδας είναι διαθέσιμο σε συσκευασία δώρου σε όλους τους Φούρνους ΖΟΡΠΑΣ σε όλη την Κύπρο, στην τιμή των €2,95. Σκανάροντας το QR code που βρίσκεται πάνω στο κουτί, το κοινό μπορεί να μεταφερθεί στην επίσημη σελίδα της Europa Donna Κύπρου στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και να ενημερωθεί για τα μέτρα πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού.

332564562_679392377319021_2891326018853029203_n

Δειτε Επισης

H Cryos International Cyprus προσφέρει δωρεάν εξέταση της ορμόνης AMH γυναίκες και δωρεάν ανάλυση σπέρματος για άντρες
Εσύ δοκίμασες τα νέα divine κοκτέιλ του Ciacco;
Παγκόσμια Ημέρα Αναδοχής: Η οικογένεια είναι δικαίωμα κάθε παιδιού
ROCAS Experience All day by the beach!
BAYOU® RUM: Ένα premium ρούμι κορυφαίας ποιότητας
Νέα Βρεφικά Μπισκοτάκια από την Nestlé, για τις βόλτες και την εξοχή!
Θα πάρεις -κυριολεκτικά- τα βουνά με τον νέο σούπερ καλοκαιρινό διαγωνισμό της ΚΕΑΝ!
Σάββατο 20.5.2023: Η APIVITA γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα της Μέλισσας
Αφεθείτε στο #journeyspiration! Νέος διεθνής διαγωνισμός φωτογραφίας από την Answear
The Gardener: Το γαλλικό τζιν Ριβιέρα του Brad Pitt, της οικογένειας Perrin και του Tom Nichol