Μπισκότο ελπίδας από τους Φούρνους ΖΟΡΠΑΣ

Για 8η συνεχή χρονιά και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, οι Φούρνοι Ζορπάς στηρίζουν την Europa Donna Κύπρου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας γιορτάζεται στις 8 Μαρτίου και αποτελεί αφορμή ώστε να τιμηθεί η κάθε γυναίκα ξεχωριστά, θέτοντας τον εαυτό της και πρωτίστως την προσωπική της υγεία, ως προτεραιότητα.

Γι’ αυτό τον σκοπό και με στόχο να υπενθυμίσουν στις γυναίκες ότι πρέπει να αγαπάνε και να φροντίζουν τον εαυτό τους με τον ίδιο τρόπο που νοιάζονται και τους γύρω τους, οι Φούρνοι ΖΟΡΠΑΣ τιμούν και φέτος την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας ενώνοντας δυνάμεις για 8η συνεχή χρονιά με την Europa Donna Κύπρου.

Στηρίζοντας χορηγικά το σπουδαίο έργο που επιτελεί ο Οργανισμός και στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας, οι Φούρνοι Ζορπάς παρουσιάζουν το μπισκότο ελπίδας με την χαρακτηριστική ροζ κορδέλα, σύμβολο ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού.

Στόχος της δράσης είναι να θυμίσει ότι η υγεία και η προάσπισή της μέσα από προληπτικούς ελέγχους, πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα για κάθε γυναίκα.

Πρωταγωνιστική θέση στη φετινή εκστρατεία έχουν και οι γυναίκες των Φούρνων ΖΟΡΠΑΣ, οι οποίες με μήνυμα «ΜΑΣ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ», γιορτάζουν και παράλληλα στηρίζουν τον σημαντικό αυτό σκοπό.

Το μπισκότο ελπίδας είναι διαθέσιμο σε συσκευασία δώρου σε όλους τους Φούρνους ΖΟΡΠΑΣ σε όλη την Κύπρο, στην τιμή των €2,95. Σκανάροντας το QR code που βρίσκεται πάνω στο κουτί, το κοινό μπορεί να μεταφερθεί στην επίσημη σελίδα της Europa Donna Κύπρου στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και να ενημερωθεί για τα μέτρα πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού.

332564562_679392377319021_2891326018853029203_n

Δειτε Επισης

Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar!
London Essences: Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Νέο Deli μενού στα Caffè Nero!
Η Toyota Κύπρου στον παγκόσμιο διαγωνισμό ζωγραφικής «Toyota Dream Car» 2024
Ο Όμιλος ΠΑΠΑΠΕΛΛΗΝΑΣ αναδεικνύει τη δύναμη του "Μαζί"
Οι Φούρνοι ΖΟΡΠΑΣ στηρίζουν την Europa Donna Κύπρου με το «Μπισκότο Φροντίδας»
Dionysus Mansion: Το εστιατόριο που θέλεις να επιστρέφεις ξανά
Η Λευκωσία υποδέχεται την All About Gourmets!
Η Boutique Patisserie επέστρεψε ανανεωμένη!
ΖΥΜΑΡΙΚΑ Di Martino: Κάθε μέρα γινόμαστε και μεγαλύτερη οικογένεια!