#MasterChefGR: Αποχώρησε για δεύτερη και τελειωτική φορά - H αντίδραση των συμπαικτών του

#MasterChefGR: Οι παίκτες κατακεραύνωσαν την Μαρία Μπέη Μπέλλου- «Σκ@σε πια. Δεν έχεις δικές σου ιδέες;» - Η νίκη της Κόκκινης ομάδας και η επεισοδιακή ασυλία! - Ο Τζιοβάνι φέρνει ένα ιδιαίτερο και απαιτητικό πιάτο αντιγραφής

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στο επεισόδιο (7-3) για μια ακόμα φορά, η Μαρία Μπέη και η συμπεριφορά της, δεν έμειναν ασχολίαστες από τους υπόλοιπους παίκτες. 

Η Μαρία Μπέη ήταν η τελευταία από τους παλίους παίκτες που διεκδίκησε τη θέση της στον διαγωνισμό και τελικά τα κατάφερε και πλέον βρίσκεται ανάμεσα σε όλους τους υπόλοιπους παίκτες, που από την αρχή έχουν προσπαθήσει για τη θέση τους στο MasterChef. Από την πρώτη κιόλας στιγμή είδαμε πώς η συμπεριφορά και η υπεροψία της Μαρίας Μπέη σχολιάστηκαν έντονα, με αποκορύφωμα το σημερινό επεισόδιο (7-3) που παρακολουθήσαμε τα αποτελέσματα της ομαδικής δοκιμασίας, με ένα μενού τριών σταδίων.

Εκεί είδαμε την άμεση επίθεση της Πωλίνας προς την κοπέλα, κατηγορώντας την ότι δεν έχει δικές της ίδεες και όλη την ώρα μιλά για τον Δημήτρη Μπέλλο, ενώ και ο Θοδωρής και Άγγελος, την έχουν βάλει στο στόχαστρο και δεν δίστασαν να την ειρωνευτούν. Την ειρωνεύονται είτε για την εμπειρία της είτε για το attention που θεωρούν ότι επιζητά από όλους.

Απαιτητική αποδείχθηκε η δοκιμασία των πέντε σταδίων στο MasterChef με τις δύο ομάδες να βάζουν τα δυνατά τους για να αποδώσουν τα μέγιστα. Οι δύο ομάδες που διαμορφώθηκαν είχαν ως αρχηγό τον Γιώργο Πορφύρη κι υπαρχηγό τον Αλέξανδρο Αντωλενάκη για τους Κόκκινους κι αρχηγό τον Νίκο Τράκα κι υπαρχηγό τον Ηλία Κιαζόλι για τους Μπλε.

Ο Νίκος Τράκας είχε στη διάθεσή του τα πλεονεκτήματα της Ομαδικής Δοκιμασίας και αφού πλειοδότησε με αντίπαλο αρχηγό τον Βαγγέλη Φυλακτάκη, αποφάσισε να πάρει στην ομάδα του εκείνον και τον Άγγελο Τσιγκάκο, δίνοντας στην κόκκινη ομάδα τον Γιώργο Πορφύρη και τον Κωνσταντίνο Κόκκοτα.

Οι τρεις chef κριτές του MasterChef, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος αξιολόγησαν τα πιάτα των δύο ομάδων και το αποτέλεσμα προκάλεσε αντιδράσεις.

Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση - Πώς ψήφισε η Μπλε ομάδα;

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Σταύρος Παπαδόπουλος, η Στέλλα Κατσέ κι ο Δημήτρης Πολιτάκης από την μπλε ομάδα, η οποία δέχθηκε την ήττα.

Θα μπορέσουν οι υποψήφιοι να αφήσουν πίσω τους την κακή ψυχολογία και να δώσουν τον καλύτερο μαγειρικό τους εαυτό στη Δοκιμασία Αποχώρησης;

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται ένα chef, που γνωρίζει από πρώτο χέρι τη μοναδική εμπειρία του MasterChef.

O Τζιοβάνι Σκαράτζι, αυτή τη φορά επιστρέφει ως καλεσμένος chef και φέρνει ένα ιδιαίτερο και απαιτητικό πιάτο αντιγραφής.

Ποιοι θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στις απαιτήσεις της δοκιμασίας και για ποιον αυτή θα είναι η τελευταία φορά που μαγειρεύει στην κουζίνα του Masterchef 2023;

Η 2η αποχώρηση του Σταύρου από τον διαγωνισμό και η αντίδραση των συμπαικτών του!

Το πιάτο αποδείχθηκε απαιτητικό και μάλιστα ένας παίκτης έλαβε ιδιαίτερα χαμηλή βαθμολογία. Αυτός ήταν ο Σταύρος, ο οποίος δεν κατάφερε να γλιτώσει για τέταρτη φορά. Το πιάτο του είχε πάρα πολλές αστοχίες και δεν θα μπορούσε να σταθεί πουθενά.

Ο Σταύρος είχε αποχωρήσει ξανά, αλλά μετά από μία οικειοθελή αποχώρηση, είχε καταφέρει να βρίσκεται ξανά στον μαγειρικό διαγωνισμό.

Απόψε, Τετάρτη 8 Μαρτίου, στο MasterChef 2023 έχουμε Test Δημιουργικότητας και αυτή τη φορά ένα αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό μπαίνει στο προσκήνιο.

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ζητούν από τους διαγωνιζόμενους να εμπνευστούν και να αποδώσουν δημιουργικά πιάτα με βάση τους λαχανοντολμάδες.

Ο Γιώργος Πορφύρης, ως αρχηγός της νικήτριας ομάδας στην τελευταία Ομαδική Δοκιμασία, έχει στη διάθεση του τα πλεονεκτήματα αυτής της δοκιμασίας. Οι αποφάσεις του θα φέρουν «αντιμέτωπους» όσους θέλουν να επιλύσουν τις μαγειρικές τους διαφορές, πόσο όμως θα επηρεάσουν το τελικό αποτέλεσμα;

Οι επίδοξοι MasterChefs καλούνται να επιδείξουν φαντασία, ευελιξία και γρήγορα μαγειρικά αντανακλαστικά, για να εξασφαλίσουν μια θέση στον εξώστη, που θα τους κρατήσει ασφαλείς στο διαγωνισμό.

Κάποιοι θα βαδίσουν σε άγνωστα μαγειρικά μονοπάτια, όλοι όμως είναι αποφασισμένοι να αποδείξουν τη μαγειρική τους ισχύ περισσότερο από ποτέ.

Ποιος ή ποια θα καταφέρει να εντυπωσιάσει τους κριτές, κερδίζοντας το έπαθλο των 1.000 ευρώ αλλά και τα πλεονεκτήματα στην Ομαδική Δοκιμασία; Ποιοι θα κληθούν να υπερασπιστούν τη θέση τους στο διαγωνισμό στη Δοκιμασία Αποχώρησης;

Τελικά, ποιος ή ποια θα βρεθεί απέναντι στη νέα «εισβολέα» Μαρίνα Ντεμολάι;

Δειτε Επισης

H Έλενα Τσαβαλιά "χτύπησε στην καρδιά" για τον Μάρκο Σεφερλή: «Μείναμε, εσύ και εγώ με 600.000 ευρώ χρέος»
Στο στρατοδικείο η παίκτρια του #SurvivorGR, Γεσθημανή Κουτούζογλου
O Νίκος Πορτοκάλογλου ακύρωσε τις συναυλίες του - Η επίσημη ανακοίνωση & το πρόβλημα υγείας του
«Δεν θα υπάρξει νέα Ελευθερία Αρβανιτάκη. Για να ξεχωρίσεις πρέπει να έχεις δικό σου μονοπάτι»
Συγκίνησε η Δέσποινα Βανδή από τη σκηνή του Λυκαβηττού 23 χρόνια μετά: «Σας ευχαριστώ! Eίμαι ευγνώμων!»
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Φταίει ο Μάρκος Σεφερλής που βγάζει τον νάνο & 4.000 από κάτω ξεκαρδίζονται;»
Νίκος Ορφανός: «Ο Μάρκος Σεφερλής γελοιοποιεί πρώτο τον ίδιο του τον εαυτό»
Μιχάλης Αεράκης: «Ε όχι ρε φίλε, δεν επιτρέπονται τα πάντα στη σάτιρα! Υπάρχει ένα μέτρο»
Η ανακοίνωση της Γεσθημανής Κουτούζογλου του #SurvivorGR μετά τoυς μπελάδες με το ΓΕΣ
Στην αντεπίθεση ο Μάρκος Σεφερλής με αγωγές κατά πάντων: «Οργανωμένη επίθεση εναντίον μου»