H Avril Lavigne ακύρωσε τον αρραβώνα με τον Mod Sun & επιβεβαίωσε με φιλί την σχέση με τον Tyga

Μία εμφάνιση που έκανε πρόσφατα η Avril Lavigne με τον ράπερ, Tyga φούντωσε τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι, λίγο καιρό αφού η τραγουδίστρια ακύρωσε τον αρραβώνα της με τον Mod Sun.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Οι παπαράτσι τους εντόπισαν στο Παρίσι, όπου βρίσκονταν για ένα πάρτι, το οποίο διοργάνωνε, σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Leonardo DiCaprio.

Λίγες ημέρες μετά, οι δύο καλλιτέχνες επιβεβαιώνουν τις φήμες που τους θέλουν μαζί με ένα φιλί κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι.

Το ζευγάρι μάλιστα, δεν δίστασε να ποζάρει μαζί στον φακό των παπαράτσι, που βρίσκονταν εκεί, ενώ έδειχνε πολύ ερωτευμένο, με τον έναν να μην παίρνει τα χέρια του πάνω από τον άλλο.

Στα στιγμιότυπα που κυκλοφόρησαν, το ζευγάρι ανταλλάσσει φιλιά, ενώ ο ράπερ κρατάει την Avril Lavigne σφιχτά στην αγκαλιά του.

1

Η ακύρωση του αρραβώνα με τον Mod Sun

Το πρώην ζευγάρι φέρεται να είχε προβλήματα τους τελευταίους μήνες, με αποτέλεσμα να χωρίσουν και να τα ξαναβρούν μερικές φορές, προτού τραβήξουν τελικά χωριστούς δρόμους.

Αν και ο χωρισμός φαίνεται να αποτέλεσε έκπληξη για τον Mod Sun, ο οποίος βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε περιοδεία, οι εκπρόσωποι της Avril Lavigne επιβεβαίωσαν ότι το ζευγάρι δεν είναι πλέον αρραβωνιασμένο.

Ωστόσο, ο τραγουδιστής του «Karma» δεν σκοπεύει να ρίξει τους ρυθμούς του όσον αφορά τη δουλειά και θα συνεχίσει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις του, για το υπόλοιπο της περιοδείας του.

Η απιστία δεν φέρεται να ήταν η αιτία του χωρισμού, σύμφωνα με το #TMZ. Το πρώην ζευγάρι φέρεται να χώρισε εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετώπιζε εδώ και καιρό.

2

Η είδηση έρχεται λίγες ημέρες αφότου η Avril Lavigne εθεάθη να κάνει παρέα με τον ράπερ Tyga στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια. Στις φωτογραφίες των παπαράτσι, η τραγουδίστρια του «Complicated» φαινόταν να αγκαλιάζει τον ράπερ του «Rack City», πυροδοτώντας εικασίες για την κατάσταση της σχέσης της με τον Mod Sun. Πηγές δήλωσαν τότε στο #TMZ ότι η Avril Lavigne και ο Tyga έκαναν πολύ παρέα τελευταία, αλλά δεν ήταν σαφές αν έβγαιναν μαζί.

3


Η τραγουδίστρια του «My Happy Ending» και ο καλλιτέχνης του «Flames» αρραβωνιάστηκαν στο Παρίσι τον Μάρτιο του 2022, μετά από έναν μόλις χρόνο σχέσης.

Η Καναδή τραγουδίστρια έκανε γνωστό το ευτυχές γεγονός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, ανάρτησε μία σειρά φωτογραφιών που δείχνουν την ίδια και τον ράπερ, που είναι γνωστός στο κοινό ως «Mod Sun» τη στιγμή, που της ζητάει να τον παντρευτεί.

Κοιτούν ο ένας τον άλλο με εμφανή τρυφερότητα, ενώ τα χαμόγελα στα πρόσωπά τους μαρτυρούν την ευτυχία τους. «Ναι! Θα σε αγαπώ για πάντα. Κυριακή 27 Μαρτίου 2022», έγραψε η Avril Lavigne στη λεζάντα της δημοσίευσής της.

Ανάμεσα στα χιλιάδες σχόλια που άφησαν οι διαδικτυακοί της φίλοι κάτω από την ανάρτησή της για να της στείλουν τις ευχές τους, ο αγαπημένος της έγραψε κι εκείνος κάτι για τη μέλλουσα γυναίκα του: «Σε αγαπώ τόσο πολύ. Για πάντα, άγγελέ μου». 

Ο ράπερ έκανε κι εκείνος μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, για να μοιραστεί τη χαρά του με τους διαδικτυακούς του φίλους.

«Την μέρα που γνωριστήκαμε, ήξερα ότι εσύ ήσουν η μία. Μαζί για πάντα, μέχρι να τελειώσουν οι μέρες μας. Είχα ένα όνειρο, να σου κάνω πρόταση γάμου στο Παρίσι. Έβγαλα ένα δαχτυλίδι και σου ζήτησα να το φορέσεις. Ήμουν γονατιστός, καθώς σε κοιτούσα στα μάτια. Είσαι πολύ όμορφη, τόσο που δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια. Σου έπιασα το χέρι και πήρα μια τελευταία ανάσα… Είπα "θα με παντρευτείς;" κι είπε "ναι". Σε αγαπώ, Αvril», έγραψε στη λεζάντα.

Πριν την Avril Lavigne, ο Mod Sun έβγαινε με δύο επίσης, διάσημες γυναίκες. Η πρώτη ήταν η Tana Mongeau γνωστή YouTuber της Αμερικής και η δεύτερη ήταν η Bella Thorne, η ηθοποιός της Disney, που παράτησε την υποκριτική για το OnlyFans. Η Αβρίλ Λαβίν ήταν σε σχέση με τον δισεκατομμυριούχο, Phillip J. Sarofin, με τον οποίο χώρισε το 2019. Έκτοτε, δεν είχε άλλη σοβαρή σχέση.

Οι δυο τους έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση τον Φεβρουάριο του 2021. Μάλιστα, τότε είχαν συνεργαστεί στο τραγούδι «Flames» και ο ράπερ εμφανίστηκε με ένα τατουάζ στον αυχένα του με το όνομα της τραγουδίστριας.

Δειτε Επισης

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μήλιου, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»
Μπαράζ τοποθετήσεων του Δημήτρη Παπανώτα, μετά την διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ - Αυτοί είναι στο πλευρό του
Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»