Καταπέλτης οι τοποθετήσεις Μουτσινά, Κανάκη, Αρναούτογλου για το τραγικό δυστύχημα στα #Τέμπη

Νίκος Μουτσινάς, Αντώνης Κανάκης, Γρηγόρη Αρναούτογλου επεστρέψαν στην μικρή οθόνη - Ο Σπύρος Μπιμπίλας και ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντούν - H παρέμβαση της Ναταλία Γερμανού

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη βύθισε στο πένθος δεκάδες οικογένειες, με τους γονείς των θυμάτων να καλούνται να λάβουν τη σορό του παιδιού τους για το τελευταίο αντίο.

Τα τελευταία 24ωρα, δεν έχουν τέλος οι τοποθήσεις σπαραγμού στα social media για τους νέους φοιτητές, αλλά και όσους έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Μουδιασμένος ξεκίνησε το #KaloMesimeraki ο Νίκος Μουτσινάς, σχεδόν μία εβδομάδα μετά από το δυστύχημα στα Τέμπη, που κόστισε το νήμα της ζωής σε 57 ανθρώπους.

Ο παρουσιαστής, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες δεν είχε εκπομπή λόγω της επικαιρότητας, είπε στην έναρξη: «Καλησπέρα. Παύση ρε φίλε… Δεν ξέρω τώρα… Έχουν πέσει και οι ευχές στο κενό. Θα πω καλή εβδομάδα και αν πιάσει έπιασε. Εύχομαι να καταλαβαίνετε ότι η θέση είναι πολύ δυσάρεστη γιατί είναι μία εκπομπή που δεν έχει καμία θέση στην ελληνική πραγματικότητα αυτή τη στιγμή.

Παρόλα αυτά, είναι ένας χώρος εργασίας, το κανάλι –και το ευχαριστούμε πολύ – μας ενημέρωσε ότι δεν θα βγούμε για να μπορέσουν να ασχοληθούν με αυτό το γεγονός δημοσιογραφικά, όπως και θα έπρεπε. Και μπράβο τους.

Παρόλα αυτά, πρέπει να συνεχίσουμε, οφείλουμε, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και δεν θέλουμε να το δείτε ότι είμαστε στην κοσμάρα μας. Πολύ απλά έχουμε έρθει στην εργασία μας και θα κάνουμε αυτό που έχουμε υποσχεθεί. Όχι 100% γιατί δεν βοηθά η πραγματικότητα. Θα ασχοληθούμε λίγο με το θέμα, θέλω να πω 2-3 πράγματα και κρατιέμαι πάρα πολύ».

Την ενόχλησή του με τη στάση που κράτησε το ΣΕΗ στο τριήμερο εθνικό πένθος για την τραγωδία που σημειώθηκε στο Τέμπη την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου, εξέφρασε ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του.

Ο παρουσιαστής και ηθοποιός ανέφερε πως θα περίμενε από το Σωματείο των ηθοποιών να βγάλει μια ανακοίνωση προκειμένου να μην ανοίξουν τα θέατρα αναφέροντας μάλιστα πως σε επικοινωνία που είχε ο παραγωγός του θεάτρου με τον Υπουργείο για να δουν τι ακριβώς συνεπάγεται το τριήμερο εθνικό πένθος, η απάντηση ήταν ματαίωση των δημοσίων εκδηλώσεων και ενός λεπτού σιγή.

«Μου έκανε πολύ άσχημη εντύπωση ότι το ΣΕΗ δεν έβγαλε ανακοίνωση την Τετάρτη να μην παίξει κανένα θέατρο και παίξαμε. Παρ’ όλα αυτά ο παραγωγός πήρε τηλέφωνο στο υπουργείο και είπε “τι κάνουμε;” και ότι τι σημαίνει το τριήμερο εθνικό πένθος;

Για το υπουργείο σήμαινε ότι απλά δεν θα γίνουν  δημόσιες εκδηλώσεις, τα θέατρα φυσικά και θα παίξουν κανονικά. Δεν υπάρχει λόγος να μην παίξεις θέατρο, χαζός είσαι; Και να κάνουμε ενός λεπτού σιγής, την οποία και κάναμε και αυτό ήταν», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως ενοχλήθηκε από τη στάση του ΣΕΗ καθώς τόσο καιρό ζητά τη στήριξη του κόσμου στον αγώνα που δίνουν για τα πτυχία τους και σε μια τέτοια τραγική για τη χώρα στιγμή έμεινε αμέτοχο.

«Κάπως ενοχλήθηκα, γιατί δυο εβδομάδες τρέχουμε σε εσάς που μας ακούτε να βοηθήσετε γι’ αυτό που συνέβη στο κλάδο των ηθοποιών και δεν έβγαλε μια ανακοίνωση το ΣΕΗ να μην παίξουμε την Τετάρτη, το οποίο ήταν αρκετά εκνευριστικό» είπε.

Απάντησε σε όσα είπε ο Νίκος Μουτσινάς κατά του ΣΕΗ, με αφορμή την τραγωδία στα Τέμπη, έδωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου έδωσε το παρών στην παρουσίαση του θεατρικού ημερολογίου 2023 του ΤΑΣΕΗ.

Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε: «Επειδή ο Νίκος Μουτσινάς είναι και φίλος, είναι ένας υπερευαίσθητος άνθρωπος, ο οποίος, όμως, επειδή δεν ανήκει στο σωματείο, δεν έχει έρθει να γραφτεί όπως τον έχω παρακαλέσει, δε γνωρίζει τις διαδικασίες».

«Ήταν λίγο άστοχη η τοποθέτησή του. Παρ’ όλα αυτά, επειδή είναι ένας υπερευαίσθητος άνθρωπος δεν μπορώ να κρίνω την υπερευαισθησία του, επειδή έκρινε ότι το ΣΕΗ θα έπρεπε… Το ΣΕΗ δεν είναι ενός ανδρός αρχή και ξαφνικά να λέει “σήμερα θα κλείσω τα θέατρα”, δεν γίνεται έτσι», πρόσθεσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Αντώνης Κανάκης καλησπέρισε τους τηλεθεατές του ANT1 στην πρώτη εκπομπή μετά την τραγωδία στα Τέμπη με τους δεκάδες νεκρούς.

Όπως ενημέρωσε ο παρουσιαστής στον αέρα της εκπομπής, #RadioArvyla δεν θα μπορεί πλέον να συνεχίσει με την ίδια μορφή, ενώ υπάρχουν οι σκέψεις η εκπομπή να μεταφερθεί στο πλατό από το οποίο βγαίνει το «Βινύλιο», όπως τόνισε  χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης.

«Όταν ξεκίνησε το Ράδιο Αρβύλα, ήταν πριν 15 χρόνια, όταν σκότωσαν τον Αλέξη. Ήμασταν σε τρομακτικά άβολη θέση να βγαίνουμε στον αέρα… Θυμάμαι να λέω Θεέ μου ας μην χρειαστεί να ξαναβγούμε στον αέρα υπό παρόμοιες συνθήκες. Να που χρειάζεται και το Ράδιο Αρβύλα θα είναι μια εκπομπή που απλά θα επικοινωνήσουμε και θα εκφράσουμε όλα όσα κι εσείς σκέφτεστε. Είμαστε όλοι στην ίδια κατάσταση σε αυτήν την χώρα, Ελπίζω να είμαστε», ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης.

Και πρόσθεσε: «Δεν θα υπάρχει ροή. Προκαταβολικά  ζητώ συγγνώμη. Ο λόγος δεν θα είναι δομημένος… Αν και θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Εμείς δεν μπορούμε. να κάνουμε το Ράδιο Αρβύλα, όπως μια εβδομάδα πριν. Δεν μπορούμε, δεν θέλουμε και δεν μας βγαίνει, Δεν θέλουμε να επιστρέψουμε στα συστατικά αυτά που θα επιστρέψουν τον κόσμο στην κανονικότητα», είπε ο Αντώνης Κανάκης.

Μετά την επιστροφή από το διαφημιστικό διάλειμμα, ο παρουσιαστής διευκρίνισε ότι το Ράδιο Αρβύλα συνεχίζει κανονικά στο πρόγραμμα του ANT1, ωστόσο  δεν μπορεί να συνεχίσει με την μορφή που είχε μέχρι σήμερα.

«Από ό,τι καταλάβαμε από τα μηνύματα, αυτό που είπα ήταν διφορούμενο και πρέπει να το διευκρινίσω. Δεν εννοούσα ότι εξαφανιζόμαστε, αλλά ότι το Ράδιο Αρβύλα δεν μπορεί να συνεχίσει στην μορφή που ήταν. Έχουμε σκέψεις να βγούμε αύριο από το περιβάλλον του Βινυλίου και να κάνουμε κάποιες εκπομπές που δεν θα είναι το Ράδιο Αρβύλα όπως το ξέραμε», κατέληξε ο Αντώνης Κανάκης.

Τις δηλώσεις που έκανε ο  Άρης Πορτοσάλτε τις τελευταίες ημέρες για την τραγωδία στα Τέμπη σχολίασε ο Αντώνης Κανάκης.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής #RadioArvyla ξέσπασε, φανερά αγανακτισμένος με όσα ειπώθηκαν από τον δημοσιογράφο για το δυστύχημα.

«Αυτό που είναι χυδαίο είναι ότι τολμάς να κάνεις αυτούς τους συμψηφισμούς αυτήν την ώρα (σ.σ. για το Μάτι), ξεκινάς να λες ότι δεν είναι της στιγμής, αλλά το λες. Αν δεν είναι της στιγμής, βούλωσέ το, μην το λες…» Παρακάτω σε ένα δεύτερο απόσπασμα συνέχισε ο Αντώνης Κανάκης: «Επικοινωνούν αυτοί οι άνθρωποι με τον εγκέφαλό τους; Δηλαδή γ…ώ τις γραβάτες σας, τα σακάκια σας, τα πτυχία σας, τις θέσεις σας, την μούρη που πουλάτε οι δημοσιογράφοι οι έγκριτοι και σκ…ά στα μούτρα σας. Καταλάβατε; Για αυτό δεν θέλουμε να βγαίνουμε», είπε ο Αντώνης Κανάκης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Άρης Ποροσάλτε είχε δηλώσει στην ΕΡΤ:

«Έχω την αίσθηση πως όταν έγινε το ναυάγιο του Εξπρές Σαμινα και χάθηκαν άνθρωποι έξω από την Πάρο εκσυγχρονίσαμε την ακτοπλοΐα. Μπήκαν καινούρια καράβια. Όταν έγιναν τρία δυστυχήματα, δύο στα Τέμπη με τους φίλους του ΠΑΟΚ και ένα με τα μαθητούδια από την Ημαθία και το τρίτο στον Άγιο Κωνσταντίνο πάλι με μαθητές, αποφασίσαμε να κάνουμε οδικό δίκτυο, φτιάξαμε σήραγγες και τρένου και δρόμων. Άρα, έπρεπε δυστυχώς να πεθάνουν… και εκεί παιδιά. Παιδιά σχολείου. Δυστυχώς. Αν μου επιτρέπετε, η θυσία είναι θυσία, έγινε, δυστυχώς.

Έχω την αίσθηση ότι θα προχωρήσουμε εκτός και αν έχουμε αποφασίσει να κλείσουμε τον ΟΣΕ και πεθάνουμε το τρένο στην Ελλάδα», ήταν τα λόγια του Άρη Ποστοσάλτε, ενώ την ίδια άποψη διατύπωσε και στο δελτίο του ΣΚΑΪ.

Την έντονη αντίδραση του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, προκάλεσαν τα όσα είπε για το πρόσωπό του ο Αντώνης Κανάκης με αφορμή το γεγονός ότι υπερασπίστηκε δήλωση του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, Άρη Πορτοσάλτε.

Σε κείμενό του που ανήρτησε στο Facebook το πρωί της Τρίτης ο Άδωνις Γεωργιάδης αρχικά θυμίζει, μεταξύ άλλων, για τον Αντώνη Κανάκη ότι «είχε δίπλα του επί χρόνια ως κολλητό και συνεργάτη του κάποιον που έκανε ό,τι έκανε και δήλωσε ότι "δεν το είχε καταλάβει"» αναφερόμενος στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου και τα εδικητικά revenge porn βίντεο που είχε αναρτήσει.

«Αντί να κρύβεται από ντροπή το παίζει Τιμητής των πάντων και κατηγορεί τον καναλάρχη που δίνει βήμα στον κ. Άρη Πορτοσάλτε και σε εμένα» συνεχίζει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Αλλά τώρα έχουμε νεκρούς τα νεύρα όλων μας ειναι τεταμένα και έχουμε καθήκον να μήν επιτρέψουμε στον λαϊκισμό και στην τοξικότητα να καταστρέψουν εκ νέου την Ελλάδα όπως την εποχή του Αντιμνημονίου που κόστισε στην Ελλάδα μία χαμένη δεκαετία διότι φοβηθήκαμε να αντιταχθούμε στην αρχή με αυτά» προσθέτει ο υπουργός Ανάπτυξης και καταλήγει:
«Η Δικαιοσύνη θα βρει ποιος πραγματικά φταίει και φυσικά να πληρώσουν. Αλλά όχι και ο Κανάκης ρε παιδιά όχι και ο Κάνακης κάπου ώπα!».

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη

«Ο κ. Κανάκης που είχε δίπλα του επί χρόνια ως κολλητό και συνεργάτη του κάποιον που έκανε ό,τι έκανε και δήλωσε ότι «δεν το είχε καταλάβει», αντί να κρύβεται από ντροπή το παίζει Τιμητής των πάντων και κατηγορεί τον καναλάρχη που δίνει βήμα στον κ. Άρη Πορτοσάλτε και σε εμένα. Υπό το πρόσχημα της σάτιρας στυγνή προπαγάνδα και λαϊκισμός. Ο Γκλέτσος θέλει να ξυλοφορτώσει τον κ. Χιώτη, ο Κανάκης να φιμώσει τον Πορτοσάλτε, αν κάποιος δημοσιογράφος με τις απόψεις του φαίνεται ότι υποστηρίζει την Κυβέρνηση τότε πρέπει να τον εξευτελίσουν με κάθε δυνατό μέσο, εάν όμως η κα Ράνια Τζίμα πχ επιτεθεί στην Κυβέρνηση (και καλά έκανε εάν αυτό πιστεύει δικαίωμα της) τότε αποθεώνεται. Εαν πεις ότι η κα Καλογεροπούλου πχ ή ο κ. Σβέρκος στηρίζουν τον Σύριζα τότε είσαι απαράδεκτος που δεν σέβεσαι την δημοσιογραφική τους ιδιότητα εαν όμως τολμήσει και μιλήσει ο Μπαμπης Παπαπαναγιώτου πχ ή η κα Παναγοπούλου τότε είναι πιασμένοι, φίλοι του Μητσοτάκη κλπ. Ο Κανάκης έτσι είναι Τιμητής αλλά ο Πρετεντέρης «πιασμένος». Έτσι κάποτε μας είχαν φορτώσει ως «σπουδαίο» τον Λάκη Λαζόπουλο μέχρι να εξευτελιστεί και να σβήσει. Έτσι κτίζουν την ιδεολογική τους ηγεμονία στηριζομενοι στην δική μας ευγένεια! Αλλά τώρα έχουμε νεκρούς τα νεύρα όλων μας ειναι τεταμένα και έχουμε καθήκον να μήν επιτρέψουμε στον λαϊκισμό και στην τοξικότητα να καταστρέψουν εκ νέου την Ελλάδα όπως την εποχή του Αντιμνημονίου που κόστισε στην Ελλάδα μία χαμένη δεκαετία διότι φοβηθήκαμε να αντιταχθούμε στην αρχή με αυτά. Έως εδώ λοιπόν, η Κυβέρνηση μας έχει και αυτή ευθύνες προφανώς και θα έπρεπε να έχουμε βάλει το σύστημα της τηλεματικής νωρίτερα αλλά το ίδιο ευθύνονται όλες οι ενδιάμεσες Κυβερνήσεις, πλην του Αντώνη Σαμαρά ο οποίος εν μέσω θυέλλης Οικονομικής και επελαύνοντος Τσίπρα πρόλαβε να φτιάξει και αυτή τη σύμβαση και να βρει τα λεφτά και που αν δεν τον είχαν ριξει θα την είχε τελειώσει. Δεν ευθύνεται όμως η Κυβέρνηση που ο άπειρος αυτός Σταθμάρχης έκανε τρία συνεχόμενα λάθη, αγνόησε όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα που είχε στη διάθεση του, ούτε που ο εκεί Περιφερειακός Διευθυντής του ΟΣΕ επέλεξε αυτόν τον άπειρο άνθρωπο για αυτή την κρίσιμη θέση. Η Δικαιοσύνη θα βρει ποιος πραγματικά φταίει και φυσικά να πληρώσουν. Αλλά όχι και ο Κανάκης ρε παιδιά όχι και ο Κάνακης κάπου ώπα!»

Σε νέα του ανάρτηση, δε, στο Twitter ο υπουργός Ανάπτυξης σχολιάζει, με αφορμή τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί από τις αναφορές Κανάκη, ότι «ζούμε σε μία Χώρα για να το πω απλά, που για το αριστερό TL είναι πολύ λογικό ο Κανάκης να μην γνωρίζει ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά και εξευτέλιζε γυναίκες ο κολλητός και καθημερινός του συνεργάτης, αλλά είναι απαράδεκτο ο Υπουργός να μην ξέρει τί κάνει ο Σταθμάρχης στη Λάρισα…»

Η Ναταλία Γερμανού, μάλιστα, θέλησε να απαντήσει στο αιχμηρό Tweet του Υπουργού Ανάπτυξης και οι δυο τους ανέπτυξαν έναν ιδιαίτερα εποικοδομητικό διάλογο μέσα από το Twitter.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Alpha απάντησε στον Άδωνι Γεωργιάδη πως δεν γίνεται να συγκρίνεται μια κακοποιητική συμπεριφορά ενός ανθρώπου με τις ευθύνες που έχει ένας υπουργός, όταν ειδικά κρίνεται η ασφάλεια των πολιτών της χώρας.

«Κύριε Υπουργέ -με κάθε σεβασμό, αν οι ζωές των πολιτών, εξαρτώνται από τις σεξουαλικές ανωμαλίες του συνεργάτη των Αρβύλα να το συζητούσαμε. Αλλά ο Υπουργός Μεταφορών οφείλει να ξέρει τα πάντα. Για την ασφάλειά μας είναι υπεύθυνος όχι για την ψυχαγωγία μας» έγραψε η Ναταλία Γερμανού.

11

Η μακροσκελής απάντηση του Άδωνη Γεωργιάδη στην Ναταλία Γερμανού:

«Αγαπητή κυρία Γερμανού, α) οι σεξουαλικές ανωμαλίες κάποιου είναι δικό του θέμα, ο εξευτελισμός γυναικών όμως ποινικό αδίκημα και σοβαρό. Όταν το κάνει ο διπλανός σου συνεργάτης επί χρόνια και η δικαιολογία σου είναι «δεν το κατάλαβα» τουλάχιστον έχεις την συστολή να μην κουνάς το δάκτυλο σε άλλους. Στοιχειώδες. Β) δεν ξέρω εάν νομίζετε ότι ο Υπουργός είναι κάτι σαν Θεός που γνωρίζει τα πάντα αλλά εάν αυτό νομίζετε κάνετε λάθος.

Και εμείς είμαστε άνθρωποι όπως όλοι. Καθήκον του Υπουργού είναι να έχει μηχανήματα που δουλεύουν, εδώ δούλευαν όλα και και διαδικασίες εσωτερικού ελέγχου που εδώ υπήρχαν αλλά παραβιάστηκαν. Το δυστύχημα έγινε διότι ο άπειρος Σταθμάρχης έκανε 3 συνεχόμενα λάθη και ο Προϊστάμενος του κακώς τον επέλεξε με τόσο μικρή προϋπηρεσία για βραδινή υπηρεσία.

Ήδη και οι δύο ελέγχονται από την Δικαιοσύνη πάνω στο Πένθος και στον πόνο που όλοι αισθανόμαστε ας μην καταργήσουμε την λογική μας. Αλλά θα μου επιτρέψετε να σας ρωτήσω: συμφωνείτε με την προτροπή Κανάκη να φιμώσουν τον @ArisPortosalte ή οποιονδήποτε έχει άλλη άποψη από την δική σας;».

22

Η Ναταλία Γερμανού απάντησε: «Κανείς μα κανείς δεν πρέπει να φιμώνεται. Όλοι να μιλάνε. Κι εσείς κι εμείς, όλοι. Διάλογος, αντίλογος».

44

Διαφορετική έναρξη και για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο #The2nightShow μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

Ο παρουσιαστής του ANT1 εμφανίστηκε με ένα μαύρο t-shirt με την επιγραφή «Πάρε με όταν φτάσεις» τη φράση που πολλοί από τους επιβάτες του τρένου άκουσαν για τελευταία φορά από τους γονείς τους.

«Είναι ίσως από τις πιο δύσκολες ενάρξεις που μου έχουν τύχει, αν και όλα αυτά τα χρόνια και με τις ζωντανές εκπομπές, βρέθηκα πάρα πολλές φορές αντιμέτωπος με γεγονότα που εμάς του ψυχαγωγικού μας σοκάρουν, μας κάνουν να μη μπορούμε καν να αντιδράσουμε και να εμφανιστούμε στην τηλεόραση», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Και πρόσθεσε: «Τα λόγια νομίζω είναι περιττά. Όλη η Ελλάδα, όλος ο κόσμος, νομίζω και όλος ο πλανήτης καταλαβαίνουν πολύ καλά τι συμβαίνει. Έσπασαν μέσα μας όλα. Νομίζω ότι είμαστε χίλια κομμάτια και προσπαθούμε να τα ανασυνταχθούμε και να βρεθούμε στις θέσεις μας, ώστε να πάμε παρακάτω. Χωρίς βέβαια να ξεχάσουμε, ούτε στιγμή αυτό το γεγονός», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ενώ καλησπέρισε τηλεφωνικά τη δημοσιογράφο Μαρία Αναστασοπούλου σχολιάζοντας την επικαιρότητα με την τραγωδία στα Τέμπη.

Η παρουσιάστρια του #MEGAΚαλημέρα καλωσόρισε τους τηλεθεατές με ένα ξεχωριστό μήνυμα κατά την έναρξη της εκπομπής.

«Από σήμερα θα επιστρέψουμε στα δικά μας, τα γνωστά, αυτά που λέμε το πρωί θέλοντας να ξεκινήσουμε τη μέρα μας πιο όμορφα και αισιόδοξα», είπε.

«Δεν γυρίζουμε την πλάτη μας στην πραγματικότητα. Αντιθέτως, πάντα υπολογίζοντας τι συμβαίνει γύρω μας, είμαστε εδώ για να προσπαθήσουμε μέσα από τη δική μας εκπομπή να βάζουμε ένα λιθαράκι περισσότερο αισιοδοξίας στην καθημερινότητά μας, όσο αυτό είναι επιτρεπτό και δυνατό».

«Σε καμία περίπτωση εμείς δεν νιώθουμε ότι κάνουμε οποιαδήποτε προσπάθεια ή σας καλούμε να επιστρέψουμε στη χαζοχαρούμενη πραγματικότητα. Δανείζομαι, γιατί μου άρεσε, αυτή την πρόταση από τους Ράδιο Αρβύλα», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Δειτε Επισης

H Έλενα Τσαβαλιά "χτύπησε στην καρδιά" για τον Μάρκο Σεφερλή: «Μείναμε, εσύ και εγώ με 600.000 ευρώ χρέος»
Που θα γίνει η κηδεία του πρώην παίκτη του #MasterChefGR – Η επιθυμία της οικογένειας του Διονύση Πρώιου
Η σπάνια δημόσια εμφάνιση του Λεωνίδα Κακούρη μετά την περιπέτεια υγείας του
Ζερόμ Καλούτα: «Μεγάλωσα χωρίς πατέρα, έφυγε όταν ήμουν δυο ετών»
Η Μαρία Κορινθίου για το διαζύγιο από τον Γιάννη Αϊβάζη: «Δεν υπήρξαν τρίτα πρόσωπα, τον λατρεύω»
Στο στρατοδικείο η παίκτρια του #SurvivorGR, Γεσθημανή Κουτούζογλου
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Περνάω περίοδο, υπέρμετρου, μη διαχειρίσιμου άγχους. Είμαι στην προεμμυνόπαυση»
#FarmaGR: Πρεμιέρα για τον... «κοντό» θείο Λεωνίδα με ομαδική δοκιμασία για το σπίτι & αρχηγούς
O Νίκος Πορτοκάλογλου ακύρωσε τις συναυλίες του - Η επίσημη ανακοίνωση & το πρόβλημα υγείας του
«Δεν θα υπάρξει νέα Ελευθερία Αρβανιτάκη. Για να ξεχωρίσεις πρέπει να έχεις δικό σου μονοπάτι»