#MasterChefGR: O Σωτήρης Κοντιζάς έστειλε αφιέρωση στον Γ.Γ. του ΚΚΕ στην δημοπρασία πρώτων υλών

#MasterChefGR: Πέρασαν την Μαρία Μπέη γενεές δεκατέσσερις- Πήρε φόρα η Πωλίνα και τις κράζει όλες!: «Είναι καλή αλλά χαζή» - Τι μυστικό κρύβουν Βαγγέλης, Δημήτρης και Νικήτας; - Η συμπεριφορά του Ηλία που δεν άρεσε στον Δημήτρη! - Ένας έρωτας γεννήθηκε ανάμεσα σε Στέλλα και Ηλία! - Ο Τζιοβάνι επιστρέφει!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Μαρία Μπέη κατάφερε να επικρατήσει στα σημεία έναντι του μαγειρικού της αντιπάλου Παναγιώτη Αυγενικού και επέστρεψε στο διαγωνισμό του #MasterChefGR, τρία χρόνια μετά, με μοναδικό στόχο αυτή τη φορά τον τελικό.

Η είσοδός της έφερε εντάσεις και το παρελθόν ήρθε στην επιφάνεια. Θα συνεχιστεί άραγε το τεταμένο κλίμα στην Ομαδική Δοκιμασία;

Από την πρώτη στιγμή που μπήκε στον νέο κύκλο του #MasterChefGR η παλιά παίκτρια Μαρία Μπέη, έχει αναστατώσει φανερά το σπίτι του διαγωνισμού μαγειρικής.

Κάποιοι τη συμπαθούν, ενώ άλλοι όχι. Στη δεύτερη κατηγορία εντάσσονται η Πωλίνα και η Στέλλα οι οποίες δε διστάζουν να δείξουν τη μεγάλη τους αντιπάθεια στη συμπαίκτριά τους.

Τη στιγμή που οι παίκτες χωρίζονταν με κλήρωση για την ομαδική δοκιμασία, η Στέλλα που ήταν στους Μπλε, παρακαλούσε να τραβήξει κόκκινο η Μαρία. Όπως και τελικά συνέβη.

Μιλώντας στην κάμερα του #MasterChefGR για τη νέα παίκτρια, η Πωλίνα είπε πως η Μαρία θεωρεί ότι είναι βασίλισσα.

«Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν attention! Δείτε πώς μιλάει στις κάμερες, πώς περπατάει, πόσο make up φοράει. Έχει δέκα βαλίτσες, εγώ έχω μία. Κάνει σαν βασίλισσα και λέει ‘’συγγνώμη, πού μπορώ να αφήσω το ψάρι μου;’’», είπε η Πωλίνα.

Με τη σειρά της η Στέλλα άρχισε να αποκαλεί στην κάμερα του διαγωνισμού τη Μαρία «μαντάμ». «Θύμησέ μου ποια είναι η Μαρία; Α, η Μπέη! Εκεί που καθόμασταν όλοι χαλαροί στο σπίτι, πέρασε αυτή σαν μαντάμ. Εμφανίστηκε αυτή, με ένα συνολάκι και πήγαινε αργά και με το μαλλί μπούκλα» είπε και πρόσθεσε: «Από τη στιγμή που δεν ήρθε αυτή να μου συστηθεί δε θα το κάνω εγώ».

Ο Νίκος Τράκας, ως νικητής της δοκιμασίας του Mystery Box, έχει στη διάθεση του τα σημαντικά πλεονεκτήματα αυτής της δοκιμασίας. Πώς θα ανακατευτεί η «τράπουλα» των δύο ομάδων αυτή τη φορά και πώς θα επηρεάσουν οι αποφάσεις του Νίκου τις εξελίξεις;

Στο επεισόδιο (6-3) παρακολουθήσαμε μια απαιτητική ομαδική δοκιμασία, με τον Νίκο, που ήταν ο νικητής του Mystery Box να έχει μερικά πλεονεκτήματα που, όπως είδαμε, του φάνηκαν και πολύ χρήσιμα. Η ομαδική δοκιμασία έκρυβε μια συγκεκριμένη έκπληξη, με τους παίκτες να μην το πιστεύουν.

«Αυτή τη φορά θα το κάνουμε λίγο διαφορετικά. Θα αφήσουμε την τύχη, τη θεά τύχη να ανακατεύσει την τράπουλα. Πώς; Με κλήρωση», ανέφερε ο Πάνος Ιωαννίδης αρχικά, με τους διαγωνιζόμενους να απορούν για την έκβαση της δοκιμασίας, ενώ ο σεφ στη συνέχει εξήγησε: «Υπάρχει μπροστά ένα δοχείο, το βλέπετε; Λοιπόν, θα έρχεστε ένας – ένας, χωρίς να βλέπετε, θα βάζετε μέσα το χεράκι. θα ανακατεύετε και θα τραβάτε μια μάρκα. Μπλε μάρκες και κόκκινες μάρκες».

Η Αγαπημένη Δοκιμασία του Σωτήρη Κοντιζά έφτασε στο #MasterChefGR και δεν είναι άλλη από την δημοπρασία πρώτων υλών.

Κάθε ομάδα πλειοδοτεί με λεπτά από το συνολικό τους χρόνο για να αποκτήσει όποιο υλικό κρύβουν οι καμπάνες. Πόσο «ακριβά» είναι διατεθειμένοι οι αρχηγοί να πληρώσουν για τα υλικά, που θεωρούν σημαντικά για την ομάδα τους και πόσο στρατηγικά θα λειτουργήσουν για να «ροκανίσουν» ο ένας τον χρόνο του άλλου;

Ο σεφ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του και χάρισε μία επική στιγμή, αφήνοντας άφωνους τους παίκτες του διαγωνισμού μαγειρικής. Συγκεκριμένα, έστειλε αφιέρωση στον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, απαγγέλλοντας το ποίημα με τα ραπανάκια και τα καρούλια που κατάφερε να τον κάνει viral στο διαδίκτυο.

Άλλοι κατάλαβαν που ακριβώς απευθύνθηκε, ενώ άλλοι έμειναν στήλη άλατος δίχως να βγάζουν κάποιο νόημα από τα λεγόμενα του σεφ στο #MasterChefGR.

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ζητούν από κάθε ομάδα ένα μενού πέντε σταδίων, που θα περιλαμβάνει σούπα, σαλάτα, ορεκτικό, κυρίως πιάτο και γλυκό.

Και για τις δύο ομάδες, η νίκη αποτελεί προσωπικό στοίχημα. Ο κοινός μαγειρικός στόχος φαίνεται να γεφυρώνει τις αποστάσεις ανάμεσα σε κάποιους και να τους φέρνει πιο κοντά, ενώ για άλλους το μαγειρικό «χάσμα» μεγαλώνει.

Πώς θα λειτουργήσουν οι δύο ομάδες και ποια θα καταφέρει να συνεργαστεί καλύτερα για να οδηγηθεί στη νίκη;

Πήρε φόρα η Πωλίνα και τις κράζει όλες!: «Είναι καλή αλλά χαζή»

Τι μυστικό κρύβουν Βαγγέλης, Δημήτρης και Νικήτας;

Η συμπεριφορά του Ηλία που δεν άρεσε στον Δημήτρη!

Ένας έρωτας "γεννήθηκε" ανάμεσα σε Στέλλα και Ηλία!

Οι κριτές δοκιμάζουν και βαθμολογούν τα πιάτα των ομάδων

Το trailer 29ου επεισοδίου - Τρίτη 7.3.2023

Σήμερα Τρίτη 7/3 στις 21:10 στο 29ο επεισόδιο του MasterChef 2023 θα δούμε εάν η Kόκκινη ομάδα, με αρχηγό τον Γιώργο Πορφύρη και υπαρχηγό τον Αλέξανδρο Αντωνελάκη, ή η Mπλε ομάδα, με αρχηγό τον Νίκο Τράκα και υπαρχηγό τον Ηλία Κιαζόλι, κατάφερε να πλειοδοτήσει καλύτερα στη δημοπρασία αλλά και να αποδώσει καλύτερα στο μενού πέντε σταδίων, που ζητήθηκε στην Ομαδική Δοκιμασία;

Τα μέλη της ηττημένης ομάδας τίθενται προ των ευθυνών τους για την ήττα στη διαδικασία της ψηφοφορίας και οι διαφωνίες βγαίνουν στην επιφάνεια.

Θα μπορέσουν οι υποψήφιοι να αφήσουν πίσω τους την κακή ψυχολογία και να δώσουν τον καλύτερο μαγειρικό τους εαυτό στη Δοκιμασία Αποχώρησης;

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται ένα chef, που γνωρίζει από πρώτο χέρι τη μοναδική εμπειρία του MasterChef.

O Τζιοβάνι Σκαράτζι, αυτή τη φορά επιστρέφει ως καλεσμένος chef και φέρνει ένα ιδιαίτερο και απαιτητικό πιάτο αντιγραφής.

Ποιοι θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στις απαιτήσεις της δοκιμασίας και για ποιον αυτή θα είναι η τελευταία φορά που μαγειρεύει στην κουζίνα του Masterchef 2023;

Δειτε Επισης

H Έλενα Τσαβαλιά "χτύπησε στην καρδιά" για τον Μάρκο Σεφερλή: «Μείναμε, εσύ και εγώ με 600.000 ευρώ χρέος»
Που θα γίνει η κηδεία του πρώην παίκτη του #MasterChefGR – Η επιθυμία της οικογένειας του Διονύση Πρώιου
Η σπάνια δημόσια εμφάνιση του Λεωνίδα Κακούρη μετά την περιπέτεια υγείας του
Ζερόμ Καλούτα: «Μεγάλωσα χωρίς πατέρα, έφυγε όταν ήμουν δυο ετών»
Η Μαρία Κορινθίου για το διαζύγιο από τον Γιάννη Αϊβάζη: «Δεν υπήρξαν τρίτα πρόσωπα, τον λατρεύω»
Στο στρατοδικείο η παίκτρια του #SurvivorGR, Γεσθημανή Κουτούζογλου
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Περνάω περίοδο, υπέρμετρου, μη διαχειρίσιμου άγχους. Είμαι στην προεμμυνόπαυση»
#FarmaGR: Πρεμιέρα για τον... «κοντό» θείο Λεωνίδα με ομαδική δοκιμασία για το σπίτι & αρχηγούς
O Νίκος Πορτοκάλογλου ακύρωσε τις συναυλίες του - Η επίσημη ανακοίνωση & το πρόβλημα υγείας του
«Δεν θα υπάρξει νέα Ελευθερία Αρβανιτάκη. Για να ξεχωρίσεις πρέπει να έχεις δικό σου μονοπάτι»