Ο Κούλλης Νικολάου ξεκίνησε το δικό του e-donation για το TELETHON Κύπρου

Τον δικό του online έρανο για ενίσχυση του έργου του TELETHON Κύπρου ξεκίνησε ο Κούλλης Νικολάου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο αγαπημένος ηθοποιός και παραγωγός συμπεριλαμβάνεται πλέον στην ομάδα των e-donations του TELETHON, και καλεί όλους να στηρίξουν τη μεγάλη προσπάθεια του Συνδέσμου Μυοπαθών Κύπρου και του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου!

Τα e-donations του TELETHON Κύπρου είναι ατομικοί online έρανοι, στην οποία συμμετέχουν ήδη και άλλες γνωστές προσωπικότητες, όπως Χριστιάνα Αριστοτέλους, Ανδρέας Δημητρόπουλος, Χριστίνα Παυλίδου, Λώρης Λοιζίδης, Σταύρος Κυπριανού κ.α..

Στην ιστοσελίδα του TELETHON, εμφανίζεται ο προσωπικός έρανος του κάθε ατόμου που τον διοργανώνει, εμπλουτισμένος με φωτογραφίες και ένα γραπτό μήνυμα επιλογής του εθελοντή.

Ο Κούλλης Νικολάου δήλωσε για τη δική του προσπάθεια: «Κάθε εισφορά στο TELETHON μεταφράζεται σε βοήθεια προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο μας.

Με τον δικό μου τρόπο, θέλω και εγώ να συμβάλω σε αυτό το έργο. Καλώ τον καθένα από εμάς να στηρίξει τον έρανο μου, με όποιο ποσό εισφοράς επιθυμεί. Κάθε εισφορά είναι πολύτιμη και με φέρνει πιο κοντά στο στόχο μου».

Στο πιο κάτω link μπορεί κανείς να επισκεφθεί τη σελίδα του Κούλλη Νικολάου στο TELETHON και να συνεισφέρει στη δική του καμπάνια: https://www.cing.ac.cy/easyconsole.cfm//page/edonationsArticle/edonation_id/17

Το TELETHON διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου και τον Σύνδεσμο Μυοπαθών Κύπρου από το 1994.

Στόχος της δράσης είναι η προσφορά καλύτερων συνθηκών ζωής στους μυοπαθείς συνανθρώπους μας, πιο ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές ιατρικές και παραϊατρικές υπηρεσίες και χρηματοδότηση της επιστημονικής έρευνας για την εξεύρεση θεραπειών για νευρολογικές και γενετικές παθήσεις. Διαχρονικός, Μεγάλος Χορηγός του TELETHON Κύπρου είναι η ΟΠΑΠ Κύπρου.

Δειτε Επισης

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για νέους “Νοιώθω Αυτοπεποίθηση”
Χαρίτα Μάντολες: Τιμητική εκδήλωση στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής για τη γυναίκα – σύμβολο της Κύπρου
Άννα Βίσση, Ελένη Μενεγάκη, Μιμή Ντενίση και Μαρία Καβογιάννη, απαστράπτουσες στο ίδιο event
Γαλλικός αέρας στη Μαρίνα Λεμεσού με το νέο κατάστημα PAUL
Εκδήλωση για την πρεμιέρα της εκπομπής #DeFacto - Ειδική προβολη και παρουσίαση με εκλεκτούς καλεσμένους
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
Ήρθε το νέο clean beauty brand φαρμακείου με τον πιο αποτελεσματικό συνδυασμό επιστήμης & φύσης
Kawacom’s Ipanema Espresso για ένα χαλαρό και άκρως απολαυστικό πρωινό
Οι Φούρνοι Ζορπάς κάνουν την ευχή ενός μικρού παιδιού πραγματικότητα!
H Breitling μαζί με τα καταστήματα Michalis Diamonds μας μετέφεραν σε ένα 60’s σκηνικό γεμάτο λάμψη!