Ημέρα της Γυναίκας με μοναδικές ιδέες δώρων από τα Public!

Η 8η Μαρτίου, η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας είναι μία γιορτή ορόσημο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Είναι η ημέρα που υπενθυμίζει όλα όσα έχουν καταφέρει οι γυναίκες μέχρι σήμερα: τα επιτεύγματα, τα μεγαλύτερα έργα και τις σημαντικές εφευρέσεις τους, τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητα που δείχνουν όταν μάχονται για τα δικαιώματα τους.

Τα Public δεν ξεχνούν αυτή την σημαντική ημέρα και αναγνωρίζοντας την τεράστια συνεισφορά τους, γιορτάζουν μαζί με όλες τις γυναίκες!

Εκτός από τις σημαντικές γυναίκες που πέρασαν στην ιστορία, προφανώς και δεν μπορείς να ξεχάσεις τις σπουδαίες γυναίκες που έχεις δίπλα σου.

Τη μαμά, την αδελφή, την κόρη, τη γιαγιά, τη φίλη και τόσες ακόμα σημαντικές γυναίκες που έχεις στη ζωή σου, στις οποίες θες να ομορφύνεις την καθημερινότητά τους με ένα όμορφο δώρο.

Αν είσαι γυναίκα, η ξεχωριστή αυτή μέρα είναι επίσης η τέλεια αφορμή για να πεις στον εαυτό σου ένα μεγάλο «μπράβο», να του δώσεις αγάπη και να τον επιβραβεύσεις με δώρα.

Το Public.cy αλλά και τα 6 καταστήματα Public σε όλες τις πόλεις σου δίνουν τη λύση, συγκεντρώνοντας πρωτότυπες και ενδιαφέρουσες ιδέες δώρων για να χαρίσεις στον εαυτό σου αλλά και στις σημαντικές γυναίκες της ζωής σου.

Για τις fitness lovers, μπορείς να επιλέξεις δώρα όπως smartwatch, ακουστικά κεφαλής ή Bluetooth ακουστικά. Για τις λάτρεις της περιπέτειας, μπορείς να επιλέξεις να χαρίσεις μια action κάμερα, που θα «αιχμαλωτίσει» όλες τις στιγμές και τις εμπειρίες μέσα στον φακό!

Εάν πάλι η αποδέκτης του δώρου είναι workaholic, τα καταστήματα Public έχουν αμέτρητες επιλογές δώρων για το γραφείο, όπως smartphones, tablets, καθώς και εξελιγμένα laptops τα οποία δίνουν στιλ στο γραφείο και στην καθημερινότητα.

Για τις booklovers, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε χιλιάδες επιλογές, είτε είναι ρομαντικά, τρόμου, φαντασίας, εκπαιδευτικά, τα Public διαθέτουν μια πλούσια γκάμα από βιβλία για διάβασμα και χαλάρωση!

Και φέτος, ο προορισμός σου για πρωτότυπα δώρα για τις γυναίκες που αγαπάς είναι ένας, τα Public.

Περιηγήσου ελεύθερα στα καταστήματα Public και στο Public.cy και διάλεξε προσεκτικά το δώρο που θα ενθουσιάσει τις γυναίκες της ζωής σου! IG: public_cyprus Facebook: @PublicCyprus

Δειτε Επισης

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»