«Δεν το χωράει ανθρώπου νους αυτό το ταξίδι με προορισμό τον ουρανό για τον Κυπριανό, την Αναστασία, την Δήμητρα...»

Χατζηγιάννης, Χρουσαλά, Γερμανού, Δαδακαρίδης, Μάλφα, Μαυραγάνη, Ρένεση, Πετρίδου, Μπακοδήμου, Γαρμπή και ο Σχοινάς για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη βύθισε στο πένθος δεκάδες οικογένειες, με τους γονείς των θυμάτων να καλούνται να λάβουν τη σορό του παιδιού τους για το τελευταίο αντίο.

Τα τελευταία 24ωρα, δεν έχουν τέλος οι αναρτήσεις σπαραγμού στα social media για τους νέους φοιτητές, αλλά και όσους έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Μία ανάρτηση γροθιά στο στομάχι έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής ανέβασε ένα βίντεο με φωτογραφίες από το θανατηφόρο δυστύχημα στα Τέμπη και έστειλε τα συλληπητήριά του σε όλες τις οικογένειες που έχασαν τους ανθρώπους τους.

«Δεν το χωράει ανθρώπου νους πως αυτό το ταξίδι είχε προορισμό τον ουρανό. Βαθύς ο πόνος της ψυχής μου. Καλό Παράδεισο στους συμπατριώτες μας Κυπριανό, Αναστασία, Δήμητρα αλλά και σε όλους όσους έφυγαν στο τραγικό δυστύχημα!

Ο Θεός να δίνει δύναμη και κουράγιο στις οικογένειες τους! 🕊️#τεμπη #τεμπη_τραγωδια #δυστύχημα #συλληπητηριαστιςοικογενειες #ελλαδα #κυπρος #🕊», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας τους έχουν δείξει ότι έχουν ενσυναίσθηση.

Το ζευγάρι και γνωστοί τραγουδιστές κάθε φορά που συμβαίνει κάτι δεν κρύβουν τα αισθήματά τους και εκφράζουν αυτά που νιώθουν.

Η Καίτη Γαρμπή άλλωστε έχει αποδείξει ότι δεν μασάει τα λόγια της και κάθε φορά που θέλει να πει κάτι το λέει έξω από τα δόντια, κυρίως στο Twitter.

Αυτή την Κυριακή, η Καίτη Γαρμπή ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο, στο οποίο την είδαμε με τον Διονύση Σχοινά και είπε πως προσεύχονται για όλους αυτούς που έφυγαν από τη ζωή τόσο άδικα, στο θανατηφόρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

«Στέλνουμε όλη μας την αγάπη και προσευχόμαστε γι΄ αυτούς τους γονείς. Κουράγιο», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Η Μαριέττα Χρουσαλά, παρακολουθώντας την τραγωδία στα Τέμπη, δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της όλες εκείνες τις μητέρες και τους συγγενείς που θρηνούν για τα παιδιά τους, όπως αναφέρει στην ανάρτησή της.

Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από τις καλοκαιρινές διακοπές με τον γιο της Σπύρο, η Μαριέττα Χρουσαλά έγραψε στο instagram: «Σήμερα έχει γενέθλια ο Σπύρος μας. Μας δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου όλες τις μανούλες εκείνες…».

marietta

Η Κλέλια Ρένεση, ξέσπασε στα social media της με όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στα Τέμπη, με το μοιραίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους και κυρίως σε παιδιά νεαρής ηλικίας. 

Από την αρχή της γνωστοποίησης του τραγικού γεγονότος, πολλοί είναι οι celebrities που έχουν δηλώσει τη γνώμη τους για το δυστύχημα στα Τέμπη, κυρίως για το μέχρι που μπορεί να φτάσει η ανθρώπινη αμέλεια.

Η Κλέλια Ρένεση, με τη σειρά της, νιώθει αγανακτισμένη για όλο αυτό που έχει συμβεί, ενώ δεν μπορεί με τίποτα να πιστέψει ότι από εδώ και πέρα οι μητέρες θα είναι αναγκασμένες να ζουν χωρίς τα παιδιά τους, γνωρίζοντας μάλιστα πώς σκοτώθηκαν με τόσο απάνθρωπο τρόπο.

Η Κλέλια Ρένεση έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της για το δυστύχημα στα Τέμπη:

"Καλοι μου ανθρωποι, τι αλλο πρεπει να γινει για να βγουμε στους δρομους;; Εχουν ξεπουλησει μεχρι κ την συνειδηση μας; Μην βλεπετε ειδησεις! Δεν υπαρχει ενημερωση , δεν υπαρχει δικαιοσυνη! Οι νομοι που ψηφισαν προστατευουν μονο την δικη τους πλατη. Καιγομαστε, πνιγομαστε, λιωνουμε σε τρενα, ολα απο κρατικη ΑΜΕΛΕΙΑ! ΔΕΝ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΛΑΘΟΣ! ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ!
ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ Κ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ 20 ΛΕΠΤΑ Η ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΟΡΙΟ. ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΑΘΛΙΩΘΕΙ-ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ Κ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ… Μ ΑΚΟΥΤΕ; ΝΕΚΡΟΥΣ !ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ ; ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΛΟΙ! ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ!
ΣΤΟΥΣ ΠΟΣΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΞΥΠΝΑΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ; ΣΤΟΥΣ ΠΟΣΟΥΣ ;
ΣΤΟΥΣ ΠΟΣΟΥΣ;
ΣΤΟΥΣ ΠΟΣΟΥΣ;;;;;
ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ;;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΛΑΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ;;
ΓΙΑΤΙ;;

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ;;
ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟΥΣ!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!
ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ 99% ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΥ ΤΟΠΟΥ!
ΞΥΠΝΑΜΕ Κ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ!
Ο ΕΧΘΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ! ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ!
ΒΓΕΙΤΕ!!!
Ε Ξ Ω. Ο Λ Ο Ι"

klelia_renesi_333680720_3523498227873456_4231002485017790024_n

Η Μαρία Μπακοδήμου εμφανίστηκε στην έναρξη της εκπομπής της με πρόσωπο σκυθρωπό, κάνοντας λόγο για την εθνική τραγωδία που έχει χτυπήσει την Ελλάδα, μετά την σύγκρουση των δυο τρενών στα Τέμπη, που στοίχισε τη ζωή σε δεκάδες άτομα, κυρίως νεαρής ηλικίας. 

Την επικαιρότητα όλων των εκπομπών, ψυχαγωγικών και ενημερωτικών, έχει μονοπωλήσει τα τελευταία εικοσιτετράωρα το τραγικό γεγονός, καθώς 57 συνολικά είναι τα άτομα που έχασαν τη ζωή τους στο μοιραίο δυστύχημα, με τις οικογένειές τους να ζουν το απολυτο πένθος.

Η Μαρία Μπακοδήμου μαζί με τους συνεργάτες της εμφανίστηκε με τρεμάμενη φωνή στον αέρα της εκπομπής της "Γεια σου" και καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό με εντελώς διαφορετικό τρόπο από ο, τι συνήθως. Το δυστύχημα στα Τέμπη πραγματικά είναι για όλους μας κάτι αδιανόητο, ενώ πολλές είναι οι οικογένειες που έχουν ξεκληρηστεί και κανείς δυστυχώς δεν μπορεί να τους δώσει κουράγιο.

«Γεια σας, καλό σας μεσημέρι. Ναι είναι αυτό το “Γεια σου” προσαρμοσμένο σε αυτό το πένθος που ζούμε όλοι και σε αυτή την τραγωδία που εξελίσσεται αυτές τις ημέρες στη χώρα γι΄αυτό και εμείς αλλάξαμε το πρόγραμμά μας, αλλάξαμε τη θεματολογία μας γιατί είναι αδύνατο να ασχοληθούμε με κάτι άλλο πέρα από αυτό που μας έχει πονέσει πάρα πολύ» είπε στην έναρξη της εκπομπής της.

Στην ίδια εκπομπή εμφανίστηκε και η Θέκλα Πετρίδου

Διαφορετική από τις άλλες φορές ήταν η έναρξη της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού αφού το δυστύχημα στα Τέμπη έχει συγκλονίσει τους πάντες.

«Δεν είμαστε καλύτερα δε γίνεται σήμερα και… Είμαστε μια εκπομπή που ορφάνεψε από τίτλο. Δεν αισθανόμαστε έτσι. Νιώθουμε ακριβώς όπως νιώθετε εσείς από τα ξημερώματα της Τετάρτης. Συζητούσαμε από προχθές με όλη την ομάδα τι θα κάνουμε, αν θα βγούμε και πως θα βγούμε. Τι θα πούμε; Καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει κόσμος που έχει την ανάγκη να ψυχαγωγηθεί. Είμαστε επαγγελματίες, είμαστε όμως και κανονικοί άνθρωποι που στο σπίτι μας σφίγγεται η ψυχή μας, κλαίμε» ήταν τα πρώτα λόγια της Ναταλίας Γερμανού η οποία πρόσθεσε,

«Μπορεί να μην κλαίμε στον αέρα γιατί προσπαθούμε να είμαστε επαγγελματίες και να φανούμε ψύχραιμοι αλλά νιώθουμε ακριβώς όπως νιώθετε κι εσείς. Θα προσπαθήσουμε μέχρι της 16.30 να φέρουμε εις πέρας την εκπομπή… Σε κάθε περίπτωση, δεν έχουμε την παραμικρή διάθεση να γίνουμε τηλεμοιρολογίστρες, τηλεδικαστές, να κανιβαλίσουμε τη μνήμη ανθρώπων που σεβόμαστε πιο πολύ από τους εαυτούς μας. Σεβασμός στη μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν και τις οικογένειές τους που αυτή τη στιγμή ζουν έναν εφιάλτη».

Συναισθηματικά φορτισμένος εμφανίστηκε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού με την παρουσιάστρια να αποκαλύπτει πως πριν βγουν στον αέρα, ο ηθοποιός της ζήτησε να καθίσουν για δέκα λεπτά χωρίς να μιλάνε καθώς η τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη, τον έχει συγκλονίσει.

Στη συνέχεια, η Ναταλία Γερμανού του έδωσε τον λόγο και ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης με τρεμάμενη φωνή είπε:

«Σκέφτομαι πόσο οδυνηρό είναι αυτό που συνέβη. Αν κάνεις έναν παραλληλισμό σε δικά σου πρόσωπα, σχεδόν δε μπορείς να πάρεις ανάσα με όλο αυτό που συμβαίνει. Είναι κάτι μη διαχειρίσιμο στη σκέψη. Επειδή όλοι κάνουμε έναν απολογισμό αυτές τις μέρες, κάθε φορά σκέφτομαι ότι έχω ανάγκη σαν άνθρωπος, όπως όλοι μας, να ζω με ανθρώπους που θαυμάζω, να ζω με ανθρώπους που είναι κίνητρο για εμένα να προσπαθώ να εξελίσσω το λίγο του εαυτού μου κάθε φορά…

Την έχω αυτή την ανάγκη. Αναρωτιέμαι, κάνοντας έναν μικρό απολογισμό στη ζωή που έχω, πόσες φορές έχω έρθει αντιμέτωπος με τέτοιες ειδήσεις που κάτι δε λειτούργησε σωστά. Ντρέπομαι και για δικά μου κομμάτια που έχω έρθει αντιμέτωπος με αδιέξοδα ή αντίστοιχα πράγματα σαν πολίτης και δεν είχα τον χρόνο να λειτουργήσω λίγο πιο ανθρώπινα…»

«Αναρωτιέμαι πως αλλάζουν όλα αυτά και είχα μιλήσει με έναν ακαδημαϊκό και μου είχε πει ότι αλλάζουν, αν αύριο το πρωί γίνεις λίγο καλύτερος άνθρωπος. Αν ο καθένας στον μικρόκοσμό του γίνει λίγο καλύτερος. Βλέπεις τελικά ότι τα πράγματα, έρχονται με τέτοιο τρόπο που σε φέρνουν σε αδιέξοδο, δε ξέρεις από που να πρωτοπιαστείς. Αυτό σκεφτόμουν… Η οργή έρχεται μετά, ο πόνος είναι το πρώτο πράγμα. Δε θα μπορούσα να ονειρευτώ τη ζωή μου χωρίς τους ανθρώπους που αγαπάω. Με διαλύει αυτή η σκέψη. Ξέρω ότι κάποια στιγμή όλοι θα περάσουμε αυτό το κατώφλι της συνέχειας της ζωής αλλά αυτό, το ότι κάποιος δεν πρόσεχε παραπάνω, δε ξέρω πόσο αντέχεται.» συμπλήρωσε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Σοκαρισμένη από την τραγωδία στα Τέμπη που άφησε πίσω της δεκάδες νεκρούς εμφανίστηκε η Μπέσσυ Μάλφα σήμερα στην εκπομπή «Δυο στη 1» της ΕΡΤ. 

Η ηθοποιός που είναι και μητέρα τριών παιδιών, αποκάλυψε πως όλη αυτή η ιστορία την έχει συγκλονίσει και βλέπει διαρκώς εφιάλτες.

«Δε μπορώ να την αντιμετωπίσω αυτή την ιστορία. Βλέπω εφιάλτες, όπως είναι φυσιολογικό. Φαντάζομαι όλοι οι Έλληνες βλέπουν εφιάλτες. Σκέφτομαι συνέχεια αυτούς τους ανθρώπους. Δεν έχω λόγια. Είναι κάτι που με ξεπερνάει. Νομίζω ότι το 2023 ήρθε πια η ώρα να φροντίσουμε να είμαστε λίγο πιο συνεπείς στα πράγματα και να κάνουμε τη δουλειά μας λίγο καλύτερα» είπε η Μπέσσυ Μάλφα.

Σε αμηχανία ήρθε η Φαίη Μαυραγάνη σήμερα το πρωί στον αέρα της εκπομπής της με αφορμή τη συνομιλία που είχε με τον πατέρα ενός εκ των θυμάτων από τη φονική σύγκρουση στα Τέμπη.

Συγκεκριμένα, στον αέρα της εκπομπής “Στούντιο με θέα βγήκε ο πατέρας του 22χρονο φοιτητή Γιώργου Παπάζογλου που έχασε τη ζωή του το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου καθώς ήταν ένας εκ των επιβατών της μοιραίας αμαξοστοιχίας.

Ο κύριος Λυσίμαχος Παπάζογλου, ο οποίος διατελεί καθηγητής στην Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ, μίλησε στο «Στούντιο με Θέα» για την τραγική απώλεια του γιου του.

«Τα πράγματα είναι δύσκολα. Θα πρέπει να το ξεπεράσουμε με κάποιον τρόπο, αν και δεν ξεπερνιέται 100%… αλλά η ζωή συνεχίζεται», είπε αρχικά ο κύριος Παπάζογλου εμφανώς συντετριμμένος, με τη Φαίη Μαυραγάνη να του εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια.

«Ξέραμε από το πρωί της Τετάρτης ότι δεν υπάρχει ελπίδα. Είμαι γιατρός και καταλάβαινα, εντάξει; Προχθές το βράδυ έγινε η ταυτοποίηση. Ο Γιώργος γύριζε από την Αθήνα», πρόσθεσε στη συνέχεια ο άτυχος πατέρας και η παρουσιάστρια τον αποδέσμευσε.

«Λέμε όλες αυτές τις ημέρες ότι υπάρχουν οι νεκροί… υπάρχουν και οι ζωντανοί νεκροί, που είναι οι συγγενείς τους. Ίσως και κακώς τον βγάλαμε (τον κύριο Παπάζογλου). Δεν μπορείς τίποτα να πεις, τίποτα να ρωτήσεις. Σιωπή… δεν υπάρχει σε όλα τα πράγματα κουβέντα και νιώθω και άβολα με τον καλεσμένο μας», σημείωσε η Φαίη Μαυραγάνη με τη σειρά της.

Δειτε Επισης

Τριαντάφυλλος κατά Μάρκου Σεφερλή: «Ο γιος μου ενοχλήθηκε, δεν θα άλλαζε ποτέ επίθετο και πατέρα»
O Justin Bieber ένα από τα «θύματά» του Diddy, δεν θέλει να ασχοληθεί με την υπόθεση
Ανησυχία για τον Matt LeBlanc - Έχει απομονωθεί μετά τον θάνατο του Μatthew Perry
Η Lizzo απάντησε σε όσους τη θέλουν να παίρνει φάρμακο για τον διαβήτη για να αδυνατίσει - Η ανάρτησή της
Ο Γιάννης Καψάλη για το πανηγύρι του Κορυδαλλού που μετατράπηκε σε… ρινγκ για πανηγύρια: «Έτρωγα ξύλο»
Που θα γίνει η κηδεία του πρώην παίκτη του #MasterChefGR – Η επιθυμία της οικογένειας του Διονύση Πρώιου
Η Κόρα Καρβούνη έκλεισε τα social media: «Έχουν οδηγήσει σε ψυχικές ασθένειες, κατάθλιψη και μεγάλο θυμό»
Η σπάνια δημόσια εμφάνιση του Λεωνίδα Κακούρη μετά την περιπέτεια υγείας του
Ζερόμ Καλούτα: «Μεγάλωσα χωρίς πατέρα, έφυγε όταν ήμουν δυο ετών»
Η Μαρία Κορινθίου για το διαζύγιο από τον Γιάννη Αϊβάζη: «Δεν υπήρξαν τρίτα πρόσωπα, τον λατρεύω»