Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ καταθέτει μήνυση στον Γιώργο Λιάνη για προσβολή της μνήμης της μητέρας του

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος δικηγόρος του Γιάννη Παπαμιχαήλ μίλησε στο #MegaΚαλημέρα για την αγωγή και τη μήνυση που κατέθεσε ο πελάτης του στον Γιώργο Λιάνη μετά τα όσα ανέφερε για τη μητέρα του, Αλίκη Βουγιουκλάκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Γιώργος Λιάνης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Τετ α τετ» με τον ίδιο να παραχωρεί μια εκτενή συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, μίλησε και για την ερωτική σχέση, που είχε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, η οποία μάλιστα τον διεκδικούσε με τον τρόπο της, όπως ο ίδιος έιπε.

«Βόμβα» έριξε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος το πρωί της Παρασκευής . Ο δικηγόρος του Γιάννη Παπαμιχαήλ, αποκάλυψε ότι ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη θα καταθέσει αγωγή και μήνυση κατά του Γιώργου Λιάνη μετά τις δημόσιες δηλώσεις του για την προσωπική ζωή του με την αείμνηστη ηθοποιό.

«Θα πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος ότι ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη είναι ένα παιδί συγκρατημένο με μόρφωση. Έχει μια αγάπη στο πρόσωπο της μητέρας του. Η μητέρα του όταν ήταν μικρός ήταν μητέρα και πατέρας. Η σχέση του με τη μητέρα του ήταν μοναδική. Η ανάμνησή της τον συνοδεύει στην καθημερινότητά του», είπε αρχικά ο δικηγόρος.

Και πρόσθεσε: «Μας πήρε μια μέρα τηλέφωνο και εξέφρασε τεράστια λύπη γι’ αυτά που άκουσε από τον κύριο Λιάνη. Προσπαθήσαμε να τον συνεφέρουμε, ένιωθε συντριβή και δεν υπερβάλλω. Αισθάνθηκε βαριά προσβεβλημένος. Ότι επλήγη βάναυσα από όσα είπε ο κ. Λιάνης.   Μας έδωσε εντολή να στραφούμε νομικά εις βάρος του κ. Λιάνη. Ο νεκρός μπορεί να μην έχει δικαιώματα, τα προσφιλή του πρόσωπα όμως έχουν δικαιώματα. Υπάρχει ποινικό αδίκημα για τη μνήμη του νεκρού που προστατεύεται. Τα πρόσωπα που δικαιούνται να κινηθούν δικαστικά είναι οι συγγενείς».

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ θα καταθέσει μήνυση στον Γιώργο Λιάνη για προσβολή της μνήμης της μητέρας του. Αυτή είναι η εντολή που μού εδωσε ο γιος της. Ο κ. Λιάνης το γνωρίζει. Πιστευουμε ότι συντρέχουν οι προϋποθέσεις για να κινηθεί νομικά ο κ. Παπαμιχαήλ. Από τη γνώση ενός ζητήματος μπορεί κάποιος να κινηθεί νομικά εντός 5ετίας. Ο κ. Παπαμιχαήλ τώρα εμαθε γι’ αυτά που είπε ο κ. Λιάνης από τότε που τα είπε στην τηλεόραση. Εάν ο κ. Λιάνηε βγει και πει συγγνώμη, δεν ξέρω δεν το έχουμε συζητήσει αυτό. Κανείς δεν αντιμετώπισε θετικά αυτά που είπε ο κ. Λιάνης για την αείμνηστη ηθοποιό. Είναι άσχημο να εκθέτεις έναν άνθρωπο που έχει πεθάνει», συμπλήρωσε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega