Τα ψέματα Μπάρτζη για τον τραυματισμό του - Φαγητό μέχρι σκασμού για τους νικητές και η αποχώρηση

#SurvivorGR: Τα... πυρά σε Μπάρτζη και Μαρτίκα, η «φουσκωμένη» Ελευθερία, ο...αλλαγμένος Μάριος, τα συναισθήματα της Εύης για τον Γκότση και η μάχη για το έπαθλο φαγητού

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η 12η εβδομάδα στο Survivor All Star ολοκληρώθηκε με την Ελένη Χαμπέρη να αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο, τους Μπλε να.. ρεφάρουν τις τρεις ήττες τους στα αγωνίσματα ασυλίας με δυο νίκες στα έπαθλα επικοινωνίας και φαγητού, τους Ηλία Γκότση και Γιωρίκα Πιλίδη να αποβάλλονται λόγω παραβίασης των κανονισμών και τις δύο ομάδες να αλλάζουν συνθέσεις και… διαθέσεις.
Στον απόηχο του τελευταίου συμβουλίου του ριάλιτι επιβίωσης κινήθηκαν οι δύο ομάδες το βράδυ της Πέμπτης (30/3). Μάλιστα, οι κόκκινοι δεν δίστασαν να εκφράσουν λόγο αιχμηρό για τον Νίκο Μπάρτζη και τις τακτικές που φαίνεται να ακολουθεί.

Η Αφροδίτη Σκαφίδα παρατήρησε πως ο παίκτης της Μπλε ομάδας μπορεί να διαμαρτυρήθηκε στο αγώνισμα για την 3η ασυλία ότι δεν μπορούσε να παίξει λόγω πόνου στο γόνατό του και να τα έβαλε με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τους κόκκινους που έβαλαν την υγεία του σε δεύτερη μοίρα, όμως για το έπαθλο επικοινωνίας δεν έδειξε να έχει πρόβλημα να αγωνιστεί.

Ο Γιώργος Κόρομι θεωρεί πως ο Μπάρτζης τους κοροϊδεύει όλους και στην κάμερα τα... έχωσε στον αγρότη: «Η χθεσινή ημέρα δεν ήταν τόσο ωραία γιατί χάσαμε τον αγώνα επικοινωνίας. Το έπαθλο επικοινωνίας, που το θέλαμε τόσο πολύ, το χάσαμε σε έναν αγώνα που νομίζω πως ήταν για εμάς. Ήταν αγώνας ποδοσφαιρικός οπότε είχαμε άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο. Και δυστυχώς χάσαμε στο flag race! Φτάσαμε εκεί και έπαιξε ο Στέλιος με τον Νίκο, ο οποίος Νίκος από ότι φαίνεται μας κοροϊδεύει όλους στα μούτρα μας. Γιατί στον προηγούμενο αγώνα είχε ένα θέμα πολύ σοβαρό με το πόδι του, το οποίο η κόκκινη ομάδα λέει πως δεν το σεβάστηκε. Ο ίδιος από την αρχή έλεγε ότι «δεν έχω τον στόχο, δεν θα παίξω». Μπήκε να παίξει και μετά τα έριχνε σε εμάς ότι εμείς δεν σεβόμαστε καθόλου την ασυλία».

«Βλέπει ότι το συγκεκριμένο αγώνισμα έχει μπάλα και ως ποδοσφαιριστής μπορεί να κάνει κάποια πράγματα αλλά είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο αγώνισμα γιατί στρεσάρεις το πόδι σου. Έχει να κάνει με τράβηγμα και πάρα πολύ πίεση όσον αφορά το κορμί, τόσο σωματική όσο και πάνω στα πόδια σου. Βλέπουμε λοιπόν τον Νίκο να λέει ότι θα ματσάρει, το κάνει στο πρώτο run, ματσάρει στο δεύτερο run και βγαίνει και στο flag race. Δεν ξέρω, ρε παιδί μου. Ρε συ Νίκο, αλήθεια, όντως υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή προσπαθείς εσύ να το δημιουργήσεις; Εμένα μου φαίνεται ότι ναι μεν υπάρχει ένα πρόβλημα αλλά εσύ το μεγαλοποιείς» διευκρίνισε, επίσης, η Αφροδίτη Σκαφίδα για τον παίκτη της Mπλε ομάδας.


Το κλίμα στην Μπλε ομάδα ήταν αρκετά καλό παρά το γεγονός ότι στον τάκο... καθόντουσαν οι Ελευθερία Ελευθερίου, Σπύρος Μαρτίκας, Νικόλας Αγόρου και Ελένη Χαμπέρη. Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση μίλησαν για τη θέση στην οποία βρίσκονται πριν οι δυο ομάδες μπουν στο στίβο μάχης για το έπαθλο επικοινωνίας.

Στον αγώνα δεν θα συμμετείχε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη λόγω ίωσης, με την παίκτρια της Κόκκινης ομάδας να εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της για όσα είπε ο Σπύρος Μαρτίκας στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού.

Στον αγώνα δεν θα συμμετείχε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη λόγω ίωσης, με την παίκτρια της Κόκκινης ομάδας να εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της για όσα είπε ο Σπύρος Μαρτίκας στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού.

«Πληροφορήθηκα από την ομάδα όσα ειπώθηκαν στο συμβούλιο και για αυτό τον λόγο δεν θέλω να πάρει περισσότερη έκταση το όλο θέμα. Θέλω να ζητήσω ένα συγνώμη στον Νίκο, εάν θεώρησε την στάση μου επιθετική αν και, από όσο με ξέρει και από όσα έχουμε περάσει μαζί, δεν θα έπρεπε να το πάρει έτσι. Επίσης, θέλω να ζητήσω ένα συγνώμη από την κόκκινη ομάδα εάν δημιούργησα κάποιο πρόβλημα και κάποιοι συμπαίκτες μου θεώρησαν ότι τους εξέθεσα. Η πρόθεση μου ήταν καλοπροαίρετη και θέλω να πω και κάτι τελευταίο. Θέλω να πω στον Σπύρο, επειδή δεν ήμουν μπροστά και μου είπαν τα παιδιά ότι ειπώθηκε η φράση πως «όσο μπόι μού λείπει, τόση γλώσσα», εν τη απουσία μου που δεν μπορούσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, σε καμία περίπτωση δεν το περίμενα αυτό από τον Σπύρο. Είναι αυτός ο οποίος βγαίνει συνέχεια μπροστά και υπερασπίζεται, υποτίθεται, τις γυναίκες και σε καμία περίπτωση δεν μου άρεσε. Για μένα δεν θα έπρεπε να λέγονται τέτοια πράγματα και τέτοιες φράσεις ειδικά όταν ο άλλος δεν είναι εκεί μπροστά για να υπερασπιστεί τον εαυτό του», ανέφερε η Μαριαλένα και απευθυνόμενη στον 45χρονο φαρμακοποιό τόνισε πως «είναι φράση η οποία θίγει body shaming και καλό θα ήταν να μην ακούγεται και να μην λέγεται».

Ο Μαρτίκας όμως επέμεινε στην άποψή του,με τον γνωστό αισχρό του τρόπο, με τον Σάκη να παίρνει τον λόγο και να υπερασπίζεται τη σύντροφό του για την αντίδρασή της, ζητώντας από τον Σπύρο να μην χρησιμοποιεί έντονες λέξεις για να δημιουργήσει εντυπώσεις, ενώ στην κόντρα με τον Σπύρο μπήκε και ο Τάκης Καραγκούνιας.

Στο στίβο μάχης ο Μπάρτζης έδειξε πως έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατο και άνοιξε το σκορ, με τη Μελίνα να κάνει το 2-0, τον Ασημακόπουλο να τριπλασιάζει τις νίκες για τους Μπλε και τον Μάριο να πηγαίνει τη διαφορά στο 4-0.

Οι Κόκκινοι «ξύπνησαν» και απάντησαν με Αφροδίτη, Παναγιώτη και Σταυρούλα μειώνοντας σε 4-3, όμως ο Μαρτίκας και ο Αγόρου πήγαν το σκορ στο 6-3, με την Αφροδίτη να φέρνει και 2η νίκη στην ομάδα της για το 6-4.

Οι Μπλε συνέχισαν δυνατά και κατάφεραν να φτάσουν πρώτοι στο ματς πόιντ κάνοντας το 9-5, όμως οι Κόκκινοι το... έσπασαν δύο φορές με τους Τάκη και Σταυρούλα να μειώνουν σε 9-7.

Ο Ηλίας Μπόγδανος προσπάθησε να βάλει τους Κόκκινους ξανά στο παιχνίδι της διεκδίκησης, όμως ο Μάριος Πρίαμος δεν του το επέτρεψε γράφοντας το τελικό 10-7 για τους «Μαχητές».

Οι Μπλε κατέκτησαν το έπαθλο φαγητού που ήταν λαχταριστά κομμάτια παραδοσιακής πίτας με διάφορες γεμίσεις και η παραγωγή φάνηκε γενναιόδωρη καθώς οι παίκτες είχαν στη διάθεσή τους αρκετά κομμάτια πίτας για να τα απολαύσουν.

Μάλιστα όταν επέστρεψε στην καλύβα, η Ελευθερία είχε φουσκώσει ιδιαίτερα από το τόσο φαγητό που σχολίασε με χιούμορ: «Είμαι η ντροπή του Survivor, άλλοι έρχονται και μένουν μισοί και εγώ φεύγω χοντρή».

Η 33χρονη τραγουδίστρια με γεμάτη την κοιλιά μίλησε και για τον Μάριο Πρίαμο και τη συμβίωσή τους στους Μπλε μετά τις αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ των δύο ομάδων.

«Ο Μάριος δεν έχει καμία σχέση με τον Μάριο της κόκκινης ομάδας. Τότε ήταν...ρουφηγμένος στην παρέα του, σε ένα περιβάλλον μόνιμης καχυποψίας από όλους και ο Μάριος δεν ήταν αυτός που ήξερα στη ζωή μου. Ήταν κάτι αλλαγμένο όταν είχα μπει στο παιχνίδι. Μετά την αλλαγή στην ομάδα και την αποχώρηση του Ηλία Γκότση και του Πιλίδη, βλέπω έναν άλλο Μάριο. Ενωτικό, κάτι σαν πατέρα» είπε και κατέληξε: «Έχει αλλάξει, έτσι θέλω να τον βλέπω».

Ο Κόρο δυσανασχετεί με την Μπλε ομάδα - Αντιδράσεις από τον Βασάλο για την στάση του Τάκη

Η Μαριαλένα αποκαλύπτει τις μαγειρικές της ικανότητες - Ενθουσιασμένος ο Σάκης

Η Ελένη "ξεμπροστιάζει" τους Μπλε για την καλύβα που έχουν φτιάξει - Καρφιά από τον Μαρτίκα

Ο Μπάρτζης κρατάει μικρό καλάθι για το καλό κλίμα στην Μπλε ομάδα και κάποιοι αντιδρούν

Αγόρου, Ελευθερία, Ελένη και Μαρτίκας μοιράζονται τις σκέψεις τους λίγο πριν το Συμβούλιο

Στο συμβούλιο του νησιού ο Γιώργος Λιανός ζήτησε από την Εύη Σαλταφερίδου να μιλήσει για τα συναισθήματα της ύστερα από την αποχώρηση του Ηλία Γκότση από το Survivor All Star. «Είμαι πολύ συνειδητοποιημένη ότι δεν είναι η ζωή μου εδώ μέσα οπότε ξέρω ότι ο Ηλίας θα είναι πάντα στη ζωή μου. Εδώ μέσα είναι ένα παιχνίδι, όταν θα βγω έξω με το καλό θα τον δω. Τώρα, ως προς τη δημιουργία των καινούργιων ομάδων, είμαι πολύ χαρούμενα με τα άτομα που είμαστε εδώ. Με τους Κόκκινους που συναντήσαμε σε αυτή την ομάδα γιατί, ειδικά τις τελευταίες μέρες, έχουμε κάνει τέτοιες συζητήσεις και είναι όλοι άτομα δηλαδή που μπορούμε να συζητήσουμε, να κάνουμε τον χαβαλέ μας, να περάσουμε όμορφα και ταυτόχρονα να πάμε όλοι μαζί στον αγώνα και να συνεχιστεί το ωραίο κλίμα στον πάγκο. Είτε χάσεις είτε κερδίσεις σε αυτή την ομάδα, ξέρεις ότι θα σε αγκαλιάσουν και πάμε για το επόμενο αγώνισμα. Οπότε νομίζω ότι συμβιώνουμε πολύ αρμονικά» σημείωσε χαρακτηριστικά η παίκτρια της Κόκκινης ομάδας.

Εντύπωση, ωστόσο, προκάλεσε η τοποθέτηση του Τάκη Καραγκούνια για τον Σπύρο Μαρτίκα και το πόσο καλός είναι αγωνιστικά ο 45χρονος φαρμακοποιός.

Η αγωνία των Μπλε ανέβηκε στα ύψη λίγο πριν ο Γιώργος Λιανός ανακοινώσει ποιος από τους Ελευθερία Ελευθερίου, Σπύρο Μαρτίκα, Νικόλα Αγόρου και Ελένη Χαμπέρη θα αναγκαστεί να πάρει τη δάδα του και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Λίγο πριν το ρολόι δείξει μία τα ξημερώματα, ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης ανακοίνωσε πως η Ελένη Χαμπέρη δεν θα συνεχίσει στο Survivor All Star, με την Σταυρούλα Χρυσαειδή να ξεσπάει σε κλάματα.

«Η αλήθεια είναι ότι το περίμενα. Δεν στεναχωριέμαι γιατί ξέρω ότι θα πάω έξω στη ζωή μου, που μου έχει λείψει πάρα πολύ και δεν θέλω να με πιάσουν κλάματα. Συγκινούμαι γιατί αυτή η εμπειρία τελείωσε και νιώθω πολύ τυχερή που ήμουν μέρος αυτού του προγράμματος. Πέρασα πάρα πολύ όμορφες στιγμές, η ζωή μας είναι εκεί έξω και θα βρεθούμε όλοι εκεί έξω» δήλωσε, συγκινημένη η παίκτρια της μπλε ομάδας, η οποία στη συνέχεια αποκάλυψε πως θα ήθελε για νικητή του Survivor All Star τον Νίκο Μπάρτζη.

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!