O Acun Ilicali κάλεσε τους παίκτες του #SurvivorGR στο σπίτι του και τον έκλεψαν φεύγοντας

Γιώργος Λιανός: «Κάποιες εκπομπές έχουν στείλει δικό τους ρεπόρτερ και πιάστηκε να παίρνει λεφτά από παίκτες» - Η απάντηση της Νικολέτας Μαυρίδη για το βίντεο που έγινε viral και δείχνει τους Survivors να τρώνε - Γκότσης: «Αν είχαμε τη διάθεση να εκθέσουμε ανθρώπους δεν θα είμασταν μόνοι στο αεροπλάνο»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από χθες ένα βίντεο που δείχνει παίκτες του περσινού #SurvivorGR να τρώνε ρύζι με κοτόπουλο λίγο μετά το τέλος του αγωνίσματος. Το βίντεο αυτό όπως είναι λογικό προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, ειδικά μετά τις πολλές παραβιάσεις κανόνων που έχουμε δει στον φετινό κύκλο του #SurvivorGR All Star.

Η Νικολέτα Μαυρίδη που συμμετείχε στο περσινό Survivor αλλά και στο Survivor All Star εξήγησε τι ακριβώς συμβαίνει με το φαγητό στο ριάλιτι επιβίωσης λέγοντας πως το φαγητό που βλέπουμε στο συγκεκριμένο βίντεο, είναι φαγητό που έδινε η ίδια η παραγωγή στους παίκτες όταν βρισκόντουσαν στα πρόχειρα καταλύματα γιατί δεν είχαν μαζί τους τις προμήθειες προκειμένου να μαγειρέψουν.

«Εγώ έφυγα από το παιχνίδι 21 Μαΐου. Όντως, όταν μας κρατάγανε στο πρόχειρα καταλύματα και δε μπορούσαμε να μαγειρέψουμε, μας έφερναν ρύζι με κοτόπουλο. Αυτό όμως τον Μάιο που το παιχνίδι είχε μόνο έναν μήνα για να τελειώσει. Είχαμε φτάσει προς το τέλος και από τη στιγμή που δε μπορούσαμε να μαγειρέψουμε…

Αυτό συνέβαινε μετά τον αγώνα. Δεν είναι ότι μας έφερνε κάποιος local φαγητό. Αυτά δεν έχουν επιτραπεί ποτέ στο παιχνίδι. Στη χρονιά μας δεν είχαμε ζήσει τέτοια σκηνικά που βλέπουμε φέτος…. Όντως έχουν γίνει κάποια λάθη από παίκτες στο φετινό παιχνίδι αλλά θεωρώ ότι όντως κάποιοι προσπαθούν να διαβάλλουν το πρόγραμμα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Νικολέτα Μαυρίδη.

Ο Ηλίας Γκότσης επέστρεψε στην Ελλάδα και στο σπίτι του και ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο ίδιος επεσήμανε ότι δεν είναι άνθρωπος που θα εξέθετε ανθρώπους και δεν το έκανε. Αν αυτό συνέβαινε θα επέστρεφαν κι άλλοι μαζί τους.

«Και για να το σοβαρέψω, κάπως απότομα… Επειδή με ρωτάτε γιατί δεν μιλάω για όλα αυτά που έχουν συμβεί ο λόγος είναι ότι γενικότερα δεν μου αρέσει να εκθέτω ανθρώπους και αν εγώ και ο Πιλίδης είχαμε αυτή τη διάθεση, στο αεροπλάνο δεν θα ήμασταν οι δυο μας σήμερα.

Αυτό που έχει σημασία είναι να προχωράμε, σίγουρα έχω να πω πάρα πολλά ακόμα. Όχι μόνο για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου – γιατί αν το έχετε καταλάβει εγώ αντέχω γενικότερα– αλλά επειδή όλα αυτά που ακούγονται στεναχωρούν τους δικούς μου ανθρώπους και είναι καλό καμιά φορά να βγαίνει η αλήθεια και να τη γνωρίζει και ο κόσμος που τοποθετείται», είπε ο Ηλίας Γκότσης στο βίντεό του.

Ο Γιώργος Λιανός, στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή είπε πως ο Acun Ilicali κάλεσε τους παίκτες του #SurvivorGR στο σπίτι του και τους ζήτησε να είναι πιο τυπικοί και να μην προσπαθούν συνέχεια να κλέψουν φαγητό. Ο παρουσιαστής, μάλιστα, αποκάλυψε πως οι παίκτες έκλεψαν πράγματα φεύγοντας από το σπίτι.

«Φώναξε ο Acun τους παίκτες στο σπίτι του για να περιορίσει όλο αυτό το πράγμα. Και τους είπε “έχουμε κάνει μια συμφωνία, σας παρακαλώ να είστε πιο τυπικοί, κάνουμε ένα πρόγραμμα, μη τα βάζετε με τα παιδιά της παραγωγής, ξέρω ότι πεινάτε, θα έρθουν μεγαλύτερα έπαθλα”.

Τους είπε επίσης “μην κάνετε ντου στους κάδους σκουπιδιών, μην προσπαθείτε να κλέψετε, μην κρύβετε πράγματα στα ρούχα σας”», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

Ο Γιώργος Λιανός είπε στη συνέχεια: «Συμφώνησαν όλοι και φεύγοντας πήραν πράγματα από το σπίτι του Acun. Οι άνθρωποι πεινάνε, πιστέψτε με».

Ο Γιώργος Λιανός δεν  αποκάλυψε μόνο ότι οι Survivors έκλεψαν ακόμα και από το σπίτι του Ατζούν Ιλιτζαλί όταν τους κάλεσε, αλλά ανέφερε και ότι εκπομπή έστειλε ρεπόρτερ και πιάστηκε να παίρνει λεφτά από τους παίκτες και απάντησε και για το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, όπου η παραγωγή δίνει φαγητό στους παίκτες.

Αρχικά για το βίντεο που κυκλοφόρησε και φαίνεται ότι η παραγωγή δίνει φαγητό στους Survvivors, ο Λιανός τόνισε: «Είμαστε υποχρεωμένοι σαν παραγωγή να δίνουμε πρωτεΐνη και υδατάνθρακες στους παίκτες επειδή δεν τους γυρίσαμε νωρίς στην παραλία… εξ’ ου και το ρύζι και το κοτόπουλο και είδα σε μία εκπομπή και αυτό με στεναχώρησε ότι το μετέφρασαν όπως ήθελαν»!

Και δεν έμεινε μόνο εκεί ο Γιώργος Λιανός μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή: «Eγώ τώρα γιατί βγαίνω και τα λέω αυτά… γιατί νιώθω θιγμένος, όχι για μένα προσωπικά… Εμένα αν θέλετε, κράξτε με, αλλά για τους συνεργάτες μου, δεν επιτρέπω να τους κράξει κανείς χωρίς στοιχεία… Μπαίνω μπροστά για τους συνεργάτες μου και λέω «το νου σας, μη κατηγορείται τους ανθρώπους χωρίς στοιχεία…» Μην είστε χαιρέκακοι, μιλάτε για ανθρωποφαγία στο survivor, ενώ η ανθρωποφαγία είναι εκεί έξω»!

Και στη συνέχεια έδωσε ακόμα μία είδηση «βόμβα»: «Εκπομπές έστελναν ακόμα και ρεπόρτερ στον Άγιο Δομίνικο να κάνει ρεπορτάζ και πιάστηκε μετά από δύο μήνες να παίρνει λεφτά από τους παίκτες…»!

Ο Ατζούν κέρασε μπακλαβά τους παίκτες στο σπίτι του μετά το περιστατικό με τις φρυγανιές που έκλεψαν Ηλίας Γκότσης και Ηλίας Μπόγδανος.

Tο δικό του σχόλιο για το #SurvivorGR All Star έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας. Αφορμή στάθηκε η αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού στον ραδιοφωνικό σταθμό πως οι παίκτες του reality επιβίωσης, σε κάλεσμα που τους έκανε ο Ατζούν στο σπίτι του στον Άγιο Δομίνικο, έφυγαν παίρνοντας μαζί τους πράγματα.

«Φώναξε τους πεινασμένους σπίτι του και αντί να τους κεράσει κάτι να φάνε τους είπε: μη στεναχωριέστε, θα έρθουν τα έπαθλα; Εγώ θεωρώ πώς θεωρείται αξιοπρεπές το να πας σε ένα παιχνίδι που σου επιβάλλει να πεινάς. Με τη θέλησή σου μπορεί να πας και σε ένα παιχνίδι που όποιος σκοτώσει τον άλλο θα πάρει περισσότερα λεφτά, θα το κάνουμε;», σχολίασε ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Δεν έχω καταλάβει πως επιτρέπεται να υπάρχει αυτό το πράγμα. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν είναι αξιοπρεπείς από μόνοι τους. Θα πρέπει να τους κάνουμε ρόμπα; Εγώ τουλάχιστον δεν έχω πει ποτέ: μπράβο, τι υπέροχο που είναι το Survivor», τόνισε στη συνέχεια ο δημοσιογράφος.

«Το ότι το βλέπεις όμως σημαίνει ότι κι εσένα σου ιντριγκάρει το ενδιαφέρον. Θα ‘πρεπε το αναξιοπρεπές να το αποκλείσεις από το πεδίο σου», του απάντησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Ακόμα πιο πολύ θα με ιντρίγκαρε αυτό που έχει βγει σε ταινία, που αμολάνε 10 σε ένα νησί και όποιος φάει όλους τους άλλους και μείνει μόνος του… Θα το κάνουμε κι αυτό, επειδή πηγαίνουν με τη θέλησή τους; Άρα δεν είναι θέμα θέλησης. Είναι θέμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και αξιοπρέπειας», επισήμανε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Για την αποκάλυψη που έκανε ο Γιώργος Λιανός, σχετικά με τις κλοπές από το σπίτι του Acun Ilicali, απάντησε ο Ετεοκλής Παύλου. Ο παρουσιαστής του Breakfast@star τόνισε πως ήταν άκομψο αυτό που έκανε ο Λιανός ότι δεν έπρεπε να ειπωθεί δημόσια.

«Δεν μου αρέσει καθόλου, το θεωρώ πολύ άκομψο αυτό που έγινε. Δεν μου αρέσει που ειπώθηκε. Δεν μου αρέσει που, ακόμα και να έγινε αυτό το πράγμα, για ποιο λόγο να ειπωθεί αυτό δημόσια και για ποιο λόγο να το ακούσουμε», είπε ο Ετεοκλής Παύλου.

Ο Ετεοκλής Παύλου πρόσθεσε επίσης πως «είναι άκομψο, δεν μου αρέσει».

Στον καναπέ της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» κάθισε το μεσημέρι της Πέμπτης η Κάτια Ταραμπάνκο. Το μοντέλο, που συμμετείχε στο Survivor το 2021, σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο reality επιβίωσης και αποκάλυψε λεπτομέρειες από τη δική της εμπειρία στο παιχνίδι.

«Η αλήθεια είναι ότι όταν κάποιος ακούει ότι ο άλλος είναι κλέφτης σε ένα reality, σε ένα παιχνίδι για τον οποιονδήποτε λόγο, λογικά δεν θέλει μετά να διαφημίσει το προϊόν του μαζί του. Το καταλαβαίνω. Αυτό που έλεγα εγώ τότε ήταν: παιδιά, μη χρησιμοποιείτε βαρύγδουπες κατηγορίες ο ένας για τον άλλο, μας ακούει ο κόσμος, θα συναντηθούμε έξω στην Αθήνα», ανέφερε η Κάτια Ταραμπάνκο.

«Είναι κάρμα, γυρνάει τελικά. Νιώθω δικαιωμένη τελικά και ασφάλεια που είμαι εδώ. Δόξα τω Θεώ που δεν πήγα εκεί πέρα, γίνεται χαμός», τονίζει.

«Εγώ ουσιαστικά σχολίασα με χιουμοριστικό τρόπο στον Τζέιμς. Βρήκε πάτημα η Βρισηίδα και έγραψε «κι εγώ», βρήκε πάτημα και ο Άρης και τα έβγαλε όλα στη φόρα. Και έγινε χαμός», σχολιάζει για τον πρόσφατο διαδικτυακό καβγά μεταξύ των παικτών του Survivor στο Twitter.

«Μην το κρύβουμε πια, το ξέρουμε ότι γίνεται. Όποτε βρίσκαμε ευκαιρία, τρώγαμε γιατί πεινούσαμε. Αυτή είναι η δυσκολία του παιχνιδιού, οπότε όταν έχεις την ευκαιρία να αρπάξεις κάτι από την παραγωγή είτε αριστερά-δεξιά, δεν την χάνεις. Εμένα με έπιαναν όλη την ώρα, ήμουν τραγική», παραδέχεται κλείνοντας το θέμα η Κάτια Ταραμπάνκο.

Δειτε Επισης

#MasterChefGR: Αυτή είναι η τελική 10άδα του φετινού διαγωνισμού!
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες