Ελένη Τσολάκη: «Με τον Παύλο είμαστε μαζί επτά χρόνια. Έναν χρόνο μετά τον γάμο έγραφαν ότι χωρίσαμε»

Ελένη Τσολάκη: «Είναι δύσκολη η συνθήκη, είναι αντίθετα τα ωράρια με τον σύζυγό μου. Αλλά βρίσκουμε χρόνο να βρεθούμε. Θέλει υπομονή και από τους δυο μας»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Καλεσμένη στην εκπομπή #The2NightShow βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Ελένη Τσολάκη! Η παρουσιάστρια του Open Tv μίλησε για τις μεγάλες αλλαγές που έγιναν στη ζωή της τα τελευταία χρόνια, για την εκπομπή της αλλά και για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη που τη συγκλόνισε. 

«Με τον Παύλο είμαστε μαζί επτά χρόνια. Έναν χρόνο μετά τον γάμο μας έγραφαν ότι χωρίσαμε. Μέσα σε αυτά τα έξι χρόνια άλλαξαν πολλά επαγγελματικά και προσωπικά» ανέφερε αρχικά η Ελένη Τσολάκη.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στην φονική τραγωδία στα Τέμπη και για το αν σκέφτηκαν να ασχοληθούν ως εκπομπή με τη δύσκολη επικαιρότητα: «Υπήρξε ένα ηθικό δίλημμα στο να μπορέσεις να συνδυάσεις το «μέσα σου» με την σκληρή πραγματικότητα της επικαιρότητας ήταν σε μεγάλη κόντρα. Δεν ήταν μόνο τα περσινά γεγονότα που ξεκίνησαν με το #MeToo. Είναι σκληρές ανθρώπινες ιστορίες με αποκορύφωμα το δυστύχημα στα Τέμπη.

Δεν μπορείς να βγεις στην εκπομπή και να είσαι καλά. Νομίζω για όλους μας θα πάρει πολύ καιρό να επανέλθουμε. Μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη μπορεί να κάνουμε τη δουλειά μας αλλά δεν μας βγαίνει να την κάνουμε με την ίδια χαρά και το ίδιο κέφι. Για τις τρεις ώρες αυτές θα κάνουμε ψυχαγωγία. Είναι ένα ηθικό δίλημμα το πιο μονοπάτι πρέπει να ακολουθήσουμε. Όσα χρόνια μένω στην Αθήνα η μαμά μoυ έρχεται με το τρένο από την Θεσσαλονίκη για να με δει. Της αρέσει πολύ αυτό το ταξίδι. Έπαθα σοκ όταν έμαθα για το δυστύχημα. Δεν χωρούσε ο εγκέφαλός μου όλο αυτό που είχε συμβεί. Δεν πρέπει να ξεχαστεί».

TSOLAKI_copy_6

Τα τηλεοπτικά της σχέδια, η εκπομπή #OpenWeekend και η δύσκολη καθημερινότητα με τον σύζυγό της

«Η δουλειά πάει καλά και θέλω να σε ρωτήσω, επειδή ακούγονται και διάφορες φήμες, τελειώνει το συμβόλαιο σου φέτος;» ρώτησε αρχικά ο παρουσιαστής του late night για να λάβει μια απάντηση που, όπως έδειξε, τον ξάφνιασε ιδιαίτερα. «Τελειώνουμε φέτος, ναι».

Γ.Α.: Τελειώνουμε φέτος;

E.T.: Τελειώνουμε το συμβόλαιο. Βάζω το πρώτο πληθυντικό.

Γ.Α.: Kαι τι θα κάνεις του χρόνου; Είναι κάτι που το έχεις σκεφτεί, το έχεις συζητήσει, είναι ανακοινώσιμο;

«Δεν το ξέρω αυτό ακόμα. Έχουμε κάνει μερικές κουβέντες με τον σταθμό, υπάρχει η διάθεση και από τους δυο μας, θα δούμε όμως τι θα είναι αυτό και πως θα είναι» τόνισε με σαφήνεια η Ελένη Τσολάκη

Γ.Α.: Ένιωσες ότι έγινε κάτι καλό με αποτέλεσμα να τραβάς λίγο το ενδιαφέρον κάποιων άλλων ανθρώπων;

«Ναι, και αυτό είναι πάντα όμορφο. Είναι όμορφο να βλέπει κάποιος τη δουλειά σου και μετά από πάρα πολλά χρόνια προσπάθειας να σου λέει, «το κάνεις ωραία, μήπως να δούμε και κάτι». Αλλά, επειδή είμαι ήδη δυόμιση χρόνια στο OPEN και είμαι καλά και με τους ανθρώπους έχω μια ωραία προσωπική σχέση, νομίζω ότι πάντα προέχει να κάνεις μια κουβέντα με εκείνους και μετά όλα τα άλλα. Πάντα όμως είναι θετικό να ακούς καλά λόγια και, επειδή δεν τα έχουν και εύκολα οι άνθρωποι, άσε αυτούς που τα λένε να τα πουν. Δεν είναι κακό» πρόσθεσε, με χαμόγελο, η Ελένη Τσολάκη στη βραδινή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1.

Γ.Α.: Θέλεις να κάνεις κάτι άλλο; Θέλεις να κάνεις δηλαδή κάτι καθημερινό;

«Θα έκανα τα πάντα αλλά νομίζω ότι, επειδή τώρα νιώθω καλά και αυτή η εκπομπή μού ταιριάζει, την αγαπώ και την ξέρω, αισθάνομαι καλά και πατάω στα πόδια μου. Νιώθω στέρεη στο έδαφος και πιστεύω πως έχω στο μυαλό μου και ξέρω τι θέλω να κάνω, για πρώτη φορά ίσως.

Γ.Α.: Αν σου πρότειναν πρωινό;

E.T.: Θα έκανα με χαρά.

«Είναι δύσκολη η συνθήκη, είναι αντίθετα τα ωράρια με τον σύζυγό μου. Αλλά βρίσκουμε χρόνο να βρεθούμε. Θέλει υπομονή και από τους δυο μας. Δεν έρχεται να με δει στην εκπομπή, δεν του αρέσει η δημοσιότητα. Δεν θέλει να γίνει κομμάτι όλου αυτού του πράγματος και αυτό μ’ αρέσει σε εκείνον» εξομολογήθηκε η Ελένη Τσολάκη για τον σύζυγό της, Παύλο Πετρουλάκη.

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»